• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 17°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9997.79 0.83
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

İl Başkanlarından Ceyhan'a ziyaret

Siyasi parti İl Başkanları geçtiğimiz günlerde gerçekleşen AK Parti 6’ncı Olağan İl Kongresinin ardından mazbatasını alan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular
İl Başkanlarından Ceyhan'a ziyaret

Siyasi parti İl Başkanları geçtiğimiz günlerde gerçekleşen AK Parti 6’ncı Olağan İl Kongresinin ardından mazbatasını alan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarete, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve BBP İl Başkanı Serhat Duyar katılım gösterdi. Ziyarete SP İl Başkanı Nurettin Çelik ve CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay katılım göstermedi.

‘HER KONUDA KONUŞABİLİYORUZ’

Ziyaret sırasında sözü alan Ceyhan, “25 Şubat’ta AK Partimizin 6’ncı Olağan İl Kongresini icra ettik. Değerli Başkanlarımızın hepsi kongremize teşrif ettiler. Siyasi partiler bağlamında her konuda konuşabiliyoruz. Dün sokakta birbirlerini gördüklerinde sırtının dönenler bugün birbirlerinin kongresine katılıyorlar. Ben kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. ” şeklinde konuştu. Konuşmasının ardından Ceyhan, önümüzdeki hafta Ankara’ya gideceklerini ve Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’la görüşeceklerini dile getirdi. Ceyhan, “Bu hafta sonu planlamayı yapacağız. Masanın bu ay ki ev sahibi Halim Bey” dedi. Bir sonraki İl Başkanları toplantısının ise Ankara dönüşü yapılması planlanıyor.

‘KÜÇÜK SİYASİ HESAPLARI KIRDIK’

Bu ay ki İl Başkanları toplantısının ev sahibi ev sahibi Halim Dedeoğlu, “Masanın bugüne kadar yaptığı en iyi işlerden bir tanesi kongrelere katılım oldu. Kocaeli, başkanların gayretiyle bir ilki başardı. Ülkenin özlem duyduğu birlik ve beraberlikti. Zaman zaman eleştiri alıyoruz fakat bunları dikkate almıyoruz. Küçük siyasi hesapları kırdık, Türkiye’ye örnek olduk. Bu masa sevginin, saygının bol olduğu, herkesin birbirine sevgisini gösterdiği bir tablo kim ne derse desin. Saadet Partisi İl Başkanı  Nurettin Çelik, eşi hastaneye kaldırıldığı için aramızda yok. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” diye belirtti. Dedeoğlu’nun ardından söz alan DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, “Şemsettin başkanı tebrik ediyorum. Şatafatlı bir kongre oldu. Dilerim ki muhalefet partilerinin de kongrelerini böyle şatafatlı yapmasına izin verirler” dedi. 

‘YETKİLİ VE ETKİLİ BİR İSİM’

Nazlıgül’nden sonra sözü alan BBP İl Başkanı Serhat Duyar, “Kocaeli’ye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. İl Başkanı Aydın Ünlü ise, “Ceyhan’ın özverisi masa için önemlidir. Kongre hayırlı olsun. İl başkanı olarak tecrübeli bir isim. Yetkili ve etkili bir isim. Önemli konulara imza atacaktır. İl Başkanları masası önemlidir. Bugün bir ittifaktan bahsediyorsak, 7 yıllık milli ittifak önemli. Bugün Kocaeli’de kurulan masa öngörüsü olan bir masadır. Masanın da kırmızı çizgileri var. Bu masa Kocaeli’de çok önemli işler yapacak” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim