• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 1°C Kocaeli
    • 9°C İstanbul
    • 3°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 -1.25
  • Altın: 2244.727 0.02
  • Dolar: 32.3302 0.08
  • Euro: 35.1556 -0.14

Haydi, çocuklar eğlenceye

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin “Çık Dışarıya Oy-na-ya-lım!’’ adı altında başlattığı ailelerin yoğun ilgi gösterdiği çocuk şenliği devam ediyor
Haydi, çocuklar eğlenceye

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği yaz boyu devam edecek olan “Çık Dışarıya Oy-na-ya-lım!’’ çocuk şenliği Kocaeli’nin tüm ilçelerinde renkli ve eğlenceli atölyeler ile devam ediyor. İzmit’in Gültepe semtinde gerçekleşen etkinliğe katılım yoğun oldu. Ailelerin çocukları ile birlikte yer aldığı eğlenceli ve öğretici etkinliklerde minikler coşku dolu anlar yaşadı.

UYGULAMALI ETKİNLİKLER

İzmit Gültepe Mahallesi Şehit Polis Volkan Sabaz İlkokulu bahçesinde gerçekleşen “Çık dışarı oy-na-ya-lım!” çocuk şenliğinde yer alan yüz boyama standında çocukların yüzleri rengârenk boyandı. Çocuklar müzik eşliğinde dans edip eğlenme fırsatı buldu.  Ayrıca topaç boyama, bez torba boyama atölyelerinde ise minik misafirler uygulamalı olarak yeteneklerini keşfetti. Çocuklar geri dönüşüm ve sıfır atık atölyelerinde de doğal kaynakların daha az kullanılması ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakılması bilincine sahip oldu.

DOYASIYA EĞLENCE BİZİMLE

Kocaeli’de etkinliğe katılan çocuklar masalın içinde başka dünyalara yolculuk yapıyor. Etkinlikte yer alan boyama atölyeleri, çocukların hayal güçlerine renk katarak gelişim sağlamasına destek oluyor. Büyükşehir çocukların eğlenceli vakit geçirip gelişimlerine destek olan etkinlikleri tüm ilçelerde gerçekleştiriyor. Çocuklar için düzenlenen “Çık Dışarı Oy-na-ya-lım!” etkinlikleri ilçelerde belirlenen alanda saat 18.00’de başlıyor. Şenlikte çocuklar için; topaç ve bez çanta boyama, sıfır atık, sünger baskı atölyeleri, eğlenceli atletizm parkuru, halat çekme, çuval yarışı, denge bisikleti gibi eğlenceli yarışlar düzenleniyor. Ayrıca üç palyaço, iki sevilen animasyon karakteri ile animasyon gösterileri, şişme oyun grupları ve atlama ipi, limonata ve patlamış mısır, sosis balon dağıtımı gibi hediye ve ikramlıklar yer alıyor.  

ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIM ÇOCUK ŞENLİĞİ TARİH VE YERLERİ:

 

19 AĞUSTOS CUMA

DERİNCE ESKİ KEV TESİSLERİ                   (YENİKENT MAHALLESİ)

MASAL VE KUKLA GÖSTERİSİ

 

20 AĞUSTOS CUMARTESİ

GÖLCÜK  ANITPARK

MASAL VE KUKLA GÖSTERİSİ

21 AĞUSTOS PAZAR  

KARTEPE LEYLA SARIGÜL İLKOKULU

MASAL VE KUKLA GÖSTERİSİ

22 AĞUSTOS PAZARTESİ

Dilovası- Köseler Köyü TOKİ Konutları Osmangazi İlkokulu Bahçesi

MASAL VE KUKLA GÖSTERİSİ

 

23 AĞUSTOS SALI

KANDIRA NAMAZGÂH ALANI

MASAL VE KUKLA GÖSTERİSİ

25 AĞUSTOS PERŞEMBE

KARTEPE KÖSEKÖY MEŞELİK PARKI

MASAL VE KUKLA GÖSTERİSİ

27 AĞUSTOS CUMARTESİ

KARAMÜRSEL KORDON

MASAL VE KUKLA GÖSTERİSİ

28 AĞUSTOS PAZAR

BAŞİSKELE SAHİL SONU

MASAL VE KUKLA GÖSTERİSİ

 

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz etkinlikleri kapsamında 12 ilçede 24 noktada başlatılan vatandaşın yoğun katılımı ile karşılanan “Çık Dışarıya Oy-na-ya-lım!’’ çocuk şenliği etkinliği ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 318 27 25 nolu telefonu arayabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim