Olay, Gebze Yavuz Selim mahallesinde meydana geldi. Aziz Okur işe gitmek için sabah saatlerinde evden ayrıldı. Mesai bitiminde eve gelen Okur, 8 aylık hamile eşinin ve 5 yaşındaki kızının evde olmadığını fark etti. Eşinin ailesini ziyarete gittiğini düşünerek, kimseye bir şey demeden evde bekledi. Bir süre sonra Ayşe Okur’un babası damadını aradığı zaman eşinin ve çocuğunun ortada olmadığı fark edip, karakola kayıp başvurusunda bulundu.
GEBZELİ AİLE STAR TV’DE
Acılı baba 15 gündür kayıp olan 21 yaşındaki 8 aylık hamile eşi ve 5 yaşındaki küçük kızı Esmanur’dan haber alamayınca kayınpederi ile STAR TV’de Gerçeğin Peşinde adlı programa çıkarak hamile eşinin ve küçük kızın bulunmasını istedi.
21 Ekim’den beri kayıp olan eşiyle kaybolmadan öncede her hangi bir tartışma yaşamadıklarını söyleyen Okur, ‘’sadece ekonomik sıkıntılar yaşadığını söyledi.’’
Kayıp kadının babası Ömer Tozar, ‘’Kızım benden bir gün önce 20 TL para istedi’’ dedi.
‘’EŞİMİN KAÇIRILDIĞINDAN ŞÜPHELENİYORUM’’
Programa katılan Okur, ‘’eşimle aramda kavga falan olmadı. Evden çıkarken, para, kimlik ve çocuk içinde hiç bir şey almamış. Eşimi hüsumetli olduğum kişilerin kaçırdığını düşünüyorum. Husümetli olduğum kişiler eve gelip, beni darp etti. Göz dağı vermek için evimin çevresinde dolaşan halıcı Hasan’ı karakola şikayet ettim.3 gün sonra eşim Ayşe ve kızım kayboldu’’ dedi.
Okur, ‘’Halıcı Hasan’ı evin halıları yıkatmak için, internet üzerinden numarasını bularak, 3 ay boyunca halımı onların dükkanına verdim. Halıcı Hasan beni sebepsiz yere darp etti. 27 gün hastanede yattım’’ dedi.
HALICI HASAN’IN KAYBOLMAYLA İLGİSİ VAR MI ?
Aziz Okur, programda halıcı Hasan, ‘’eşimin kaybolmasından sonra iş yerini ve evini bırakarak başka bir yere gitti’’ dedi.
GELİNİMİ VE TORUNUMU HASAN KAÇIRDI!
Aziz Okur’un annesi de gelinini aramaya programa çıktı. Kayınvalide, ‘’Torunumu ve gelinimi Hasan kaçırdı. Onların elinde, gelinimi ve torunumu geri versin’’ diye çağrıda bulundu.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 11007.37 0.81
- Altın: 5753.676 0.24
- Dolar: 42.5216 -0.05
- Euro: 49.5233 -0.19
Hamile eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu arıyor!
Gebzeli aile STAR TV'ye çıktı Gebze’de oturan Aziz Okur, 8 aylık hamile olan eşi Ayşe Okur ve Esmanur Okur’ dan günlerdir haber alamayınca, STAR TV’de Gerçeğin Peşinde adlı programa çıkarak eşini aramaya başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Çayırova’da “Güvenli Okul” Uygulaması: 10 Okul ve Çevresi DenetlendiKocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 03.12.2025 günü Çayırova'da öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla “Güvenli Okul” Uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama kapsamında okul çevreleri ve yakınında bulunan umuma açık alanlar detaylı şekilde kontrol edil
Korsan Taşımacılığa 46 Bin TL Ceza: Araç 60 Gün Men Edildiİl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde korsan taşımacılığa yönelik denetimlerini sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında korsan taşımacılık yaptığı tespit edilen bir araç durdurularak incelemeye alındı.
Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu: 2,6 Milyon TL Değerinde Ürün Ele GeçirildiKocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlarda büyük miktarda kaçak ürün ele geçirdi.
Gebze’de Jandarmadan Kaçak İçki OperasyonuKocaeli İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar sonucu Gebze’de önemli bir operasyona imza attı.
FETÖ Üyesi Olmaktan Aranan Şahıs Jandarma Operasyonuyla YakalandıKocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, hakkında “FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişiyi yakaladı.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim
































