Çayırovaspor’un önceki hafta sahasında Atlasspor ile oynadığı karşılaşmada, maçın hakemine sözle hakaret edip sonra da saldıran Başkan Yeşilkaya’ya tam 200 gün hak mahrumiyeti ve 3 Bin TL para cezası verdi. Eşine az rastlanır bu ceza yeşil siyahlı kulüpte şok etkisi yaratırken, kurul Çayırovaspor’a da kendi sahasında 2 maç seyircisiz oynama ve 5 Bin TL para cezası verdi.
- Bolu'da facia yaşanmış: Can kaybı 66 oldu!Milletvekili Katırcıoğlu ve Başkanlar Tavşancıl Huzur Evini Ziyaret EttiKabine bugün toplanıyor!TÜİK 2024 yılı konut satış rakamlarını açıklandıBu Tedaviler Kabızlık ve İdrar Kaçırmaya İyi GeliyorÇocuklara empati kazandırmak, onların daha mutlu olmalarını sağlıyor…Büyükşehir’den oyun gruplarına periyodik bakımBaşkan Büyükgöz’den Pelitli TuruVali İlhami Aktaş’tan KOSGEB ZiyaretiYEDEP’ten 2025 yılı proje teklif çağrısı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9999.55 -0.30
- Altın: 3148.492 0.28
- Dolar: 35.6251 0.06
- Euro: 37.1405 0.10
Hakeme saldıran Çayırovaspor Başkanı’na ağır ceza!
Amatör Futbol Disiplin Kurulu(AFDK) Çayırovaspor Başkanı Muhammet Yeşilkaya’ya cezayı kesti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Haftalık Asayiş Toplantısı Vali Aktaş Başkanlığında YapıldıKocaeli'de huzur ve güven ortamının korunması ve sürdürülmesi için her hafta düzenlenen İl Güvenlik Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı, bugün Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.
Çayırova'da hırsızlık suçundan aranan zanlı yakalandı!Hırsızlık suçundan kesinleşmiş 5 Yıl Ağır hapis cezası bulunan zanlı yapılan operasyonla yakalandı.
Kocaeli'de araba dolandırıcıları yakalandı!Araçların motor ve şasi numaralarını değiştirerek başka araçlara nakletmek (change) yöntemi ile trafiğe çıkmalarını sağlayan şahıslara yönelik operasyon düzenlenerek zanlılar yakalandı.
Uyuşturucu ticareti yapan zanlıya operasyon!Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçundan 11 Yıl 11 Ay hapis cezası bulunan zanlı yapılan operasyon ile yakalandı.
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim