• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:47Güneş 05:36Öğle 13:06İkindi 17:02Akşam 20:26Yatsı 22:07
    • 21°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 10643.58 3.14
  • Altın: 2504.005 0.00
  • Dolar: 32.1989 0.00
  • Euro: 34.8984 0.00

GÜÇLÜ TÜRKİYE VE GÜÇLÜ DİLOVASI İÇİN BİRLİK VAKTİ

Ak Parti Dilovası ilçe teşkilatı, 19 Eylül 2017 tarihinde yapılacak olan ilçe kongresinin tüm hazırlıklarını bitirirken, Başkan Osman Akbulut kongre gününün şölen havasında geçmesi için işi sıkı tutuyor.
GÜÇLÜ TÜRKİYE VE GÜÇLÜ DİLOVASI İÇİN BİRLİK VAKTİ

AK Parti'de belde, ilçe ve il'lerde başlayan kongre heyecanı Dilovası'nda da kendini oldukça hissettirmeye devam ediyor. AK Parti Genel Merkezince mevcut İlçe Başkanı Osman Akbulut'un devam karaının ardından tek listeli kongreye gidecek olan Dilovası İlçe Teşkilatı 19 Eylül Salı günü yapılacak kongreyi şölen havasında yaşamak için kolları sıvadı. 
KONGRE SALONUNU İNCELEDİLER
Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılacak olan kongre için öncelikle salonda tüm hazırlıklarını bitiren Akbulut ve ekibi önceki gün salonu incelediler. Salonun döt bir yanını süsleten, ses sitemi ve seçilen müzikleri kontrol eden Akbulut, kongreyle ilgili açıklamarda bulundu.
SORUMLULUĞUMUN FARKINDAYIM
Gazetemize açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Genel Merkezimizin ve İl yönetimimiz tarafından alınan karar ile tekrar göreve devam etmem konusunda üzerime oldukça büyük bir yük bindiğinin farkındayım. Önümüzde ülkemizin ve ilçemizin geleceği için çok daha önemli bir süreç bizleri bekliyor.
BİZ BU YOLA GEREKİRSE CANIMIZI KOYARIZ
Göreve başladığımız 3,5 yıllık süreç içerisinde her zaman partimin ve ülkemin geleceği için ekip arkadaşlarım ile canla başla çalıştım. Her girdiğimiz seçimde alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Ancak ülkemiz her geçen gün daha da büyürken ülkemizin üzerinde oynanan oyunlarda her geçen gün artmaktadır. Ancak bilmedikleri birşey varki artık Türkiye eski Türkiye değil. Dünya liderimiz kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bizlerde bu yola gerekirse canımızı koyarız. Ne dedik "Hedef 2023 ile ekonomisi dünyanın en büyük ilk 10 ülkesi arasına girmek" dedik. Allahımıza çok şükür bu hedefte de hem liderimiz hem bizler emin adımlar ile ilerliyoruz. Ülkemiz her geçen gün büyüyor. Marka projeler ülkemizin her yerinde hayata geçiyor. İnşallah geçmeyede devam edecek.
AK PARTİ DAVA HAREKETİDİR
Bizde hem ülkemiz hem Kocaelimiz ve hemde Dilovası için elimizden geldiğince bu davaya hizmet etmeye çalışacağız. AK Parti bir dava hareketidir. AK Parti bu milletin eseridir.  Halkımız için için canla başla çalışıp hem ülkemize hemde ilçemize hizmet etmek için görev yapmaya devam edeceğiz."dedi.
19 EYLÜL'DE ŞÖLEN YAŞAYACAĞIZ
Konuşmasını sürdüren Akbulut, "İnşallah 19 Eylül'de Saat 12:00'de bir şölen başlatacağız. Geçmiş kongrelerimizde olduğu gibi bu kongremizde de birlik, beraberlik içerisinde halaylarla türkülerle bir kongre yaşayacağız. Kongremize Başbakan Yardımcımız Fikri Işık, milletvekillerimiz, belediye başkanımızın teşrifleri ile gerçekleştireceğiz.
GÜÇLÜ TÜRKİYE VE GÜÇLÜ DİLOVASI İÇİN BİRLİK VAKTİ
Şunu belirtmek isterimki AK Parti'de görev yapmak görev almak her partilimin en kutsal isteğidir. Bu davaya en iyi şekilde hizmet etmek için herkes en üst kademelerde görev almak istiyor. Herkes daha iyisini yapmak ve bu bayrağı daha yukarılara taşımak için çalışıyor. Onun için süreç içerisinde görevi en iyi şekilde yapmak için yola çıkan arkadaşlarımız oldu. Onlarda bizim partimizin neferleridir. Ancak Genel Merkezimiz ve İl başkanlığımızın yaptığı istişareler sonrası görev bize verildi diye kimse alınmayacak. Biz yine kol kola gireceğiz. Hep birlikte ülkemiz ve ilçemiz için çalışacağız. Onun için diyorum ki güçlü Türkiye ve güçlü Dilovası için şimdi birlik zamanı, kol kola girme zamanıdır. Tüm parlililerimiz, tüm Dilovası'nı yapılacak olan şölenimize davet ediyorum.
İLÇE YÖNETİMİ İÇİN 100'ÜN ÜZERİNDE BAŞVURU VAR
İnşallah güzel bir yönetim de hazırlayarak Dilovası'nı bütünleştirecek, Dilovası'na hizmet edebilecek, davasına sahip çıkacak arkadaşlar ile yola çıkacağız. Keşke yönetim listemiz 25'ten 15'e düşmeseydi de daha çok arkadaşımız ile bu davada birlikte çalışma fırsatı bize verilseydi. Ancak Genel Merkezimizin aldığı bir karardır. Saygı duyuyoruz. Şuana kadar ilçe yönetimimize girmek isteyen arkadaşların sayısı bir hayli fazla. 100'ün üzerinde başvuru var. Ancak bu arkadaşlarımız içerisinden sadece 15 arkadaşımızla ilçe yönetiminde birlikte görev alacağız. Listemizi kongre günü açıklayacağız. Diğer arkadaşlarımın belirlenecek yönetime saygı duymalarını umut ediyorum. Görev alamayacak olan arkadaşlarımında bizler kadar çalışmalarını, gönüllü yönetici olmalarını istiyorum. İlerki süreçte de bu arkadaşlarımızla da çeşitli görevlerde de birlikte çalışma imkanı sağlayacağız."dedi. 

kongre3-001.jpgkongre2-001.jpg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim