• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:00Güneş 05:44Öğle 13:06İkindi 16:59Akşam 20:17Yatsı 21:53
    • 16°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 10218.58 -0.49
  • Altın: 2445.837 0.67
  • Dolar: 32.2104 -0.11
  • Euro: 34.6879 -0.29

GTO’dan Dilovası’nda ki öğrencilere tablet

Gebze Ticaret Odası uzaktan eğitime erişemeyen öğrenciler için başlattığı "Bir Tablet de Senden" kampanyası ile bağışlanan tabletleri Çayırova ve Darıca’dan sonra Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de teslim etti…
GTO’dan Dilovası’nda ki öğrencilere tablet

Dilovası Kaymakamlığı’nda gerçekleşen tablet teslim törenine Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin katıldı. 

“BİR TABLETTE SENDEN”
Tablet teslim töreniyle ilgili açıklama yapan GTO Başkanı Nail Çiler, “Gebze Ticaret Odası olarak eğitime ve eğitimciye her zaman destek vermeye, onların yanında olmaya gayret gösterdik. Pandemi sonrası yaşadığımız sıkıntıların en önemlisi olarak gördüğümüz eğitimde ki aksaklıklar sonrasında Gebze Ticaret Odası olarak üzerimize düşeni yapmak adına uzaktan eğitim gören ve bilgisayarı yada tableti olmayan öğrencilerimiz için “Bir tablette senden” kampanyası ile öğrencilerimizin uzaktan eğitimine destek için kampanya başlattık. 
ÜLKEMİZİN UMUDU ÇOCUKLARIMIZ
Eğitime sağladığımız her destek, geleceğimizi yeşerten bir tohumdur. Ülkemizin teminatı ve umudu çocuklarımızı da en iyi şartlarda geleceğe taşımak hepimizin görevidir. Üyelerimizin bağışladığı tabletlerin dağıtımını ilçelerimizde sürdürüyoruz. Geleceğin en iyi bilim insanlarının, mühendislerinin, sanatçılarının, özetle; eğitimli insan kaynağının yetiştirilmesi için bir adım atan üyelerimize teşekkür ediyor öğrencilerimize başarılar diliyoruz."dedi.

ALKAN VE BALAY’DAN TEŞEKKÜR
Gebze Ticaret Odası Başkanı ve üyeleri tarafından başlatılan “Bir tablette senden” kampanyasını oldukça anlamlı olduğunu belirten Kaymakam Alkan, zorlu bir süreçten geçiyoruz. Pandemi sonrası her alanda yaşadığımız sıkıntılar en çokta çocuklarımızı ve eğitimlerini etkiledi. Çocuklarımız yaklaşık bir yıldır okullarından uzak kaldılar. Bu zorlu süreçte Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılan uzaktan eğitimle evlerinde eğitimlerine devam etmeye çalıştılar. Tabi Uzaktan eğitimle birlikte bazı sıkıntıları da yaşayan öğrencilerimizin en büyük sıkıntısı teknolojik eksiklikler oldu. Kimi öğrencilerimiz bilgisayar ve tableti olamadığı için cep telefonlarından yapabildikleri kadar eğitimlerine katılmaya çalıştılar. İlk defa karşılaştığımız böylesi durumda Türk Milleti olarak yine birlik ve beraberliğimizi göstermeye çalışarak uzaktan eğitim konusunda sıkıntılar yaşayan öğrencilerimize sahip çıkmaya ve onların eğitim konusunda ki eksikliklerini gidermeye çalıştık. Bakanlığımız, belediyelerimiz ile birlikte şimdi de Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, yönetimi ve üyeleri tarafından ilçemizde ki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmak üzere tabletlerini teslim alıyoruz. GTO Başkanı Nail Çiler, yönetim ve üyelerine bu anlamlı katkılarından dolayı teşekkür ediyorum”dedi. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’da Dilovalı öğrenciler için bağışlanan tabletlerden dolayı veli ve öğrencileri adına Çiler’e yönetimine ve üyelerine teşekkür etti.  

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim