GTO binasında daha önce yemekhane olarak kullanılan katı tamamen akıllı tasarım ve dijital hizmet ofisleri için yeniden inşa eden GTO, çok daha modern ve kolay çözümler üreten bir sistemi odada oluşturacak. Yeni konseptte bir çok yeniliğin olacağını söyleyen GTO Başkanı Nail Çiler, “ Üyelerimiz artık oda bankoları önünde uzun uzun beklemeyecekler. Hazırladığımız sistemde artık oda ile işlemleri bilgisayar sistemi üzerinden kolayca yapabilecekler. GTO Binasına gelenler de burada beklemek zorunda kalmayacaklar” dedi.
ÇİLER, "ODA KONSEPTİMİZLE ÖRNEK OLACAĞIZ"
Hizmet anlamında işlerin çok daha kolay olacağını, odanın dışında yepyeni bir veri sistemi oluşturduklarını, tüm bilgileri orada depoladıklarını söyleyen Çiler, “ Allah göstermesin herhangi bir sebeple, doğal afet ve yangın olması durumunda oda binası kullanılamaz hale gelse bile verilere çok kısa sürede ulaşabileceğiz. GTO her yaptığı ile Türkiye’de ki oda ve borsalara model olmuş bir kurum. Öyle tahmin ediyorum ki yakında açılışını yapacağımız Akıllı Ofis ve Akıllı Oda konseptimizle bu alanda da örnek olacağız” dedi.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 11002.02 0.76
- Altın: 5772.817 0.57
- Dolar: 42.5108 -0.12
- Euro: 49.5544 -0.25
GTO'dan akıllı ofis atağı
Gebze Ticaret Odası, son dönemde gündemde olan "Akıllı Ofisi" Gebze’de uygulayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiDilovası'nda meydana gelen yangında 63 yaşındaki Asım Bal hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde bir konutta henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.
Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeTürkiye Basketbol Ligi’nin 13. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çayırova Belediyesi, sahasında ligin güçlü rakiplerinden Göztepe’yi konuk edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikKocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nin “Gonca Efeleri” adıyla oluşturduğu halk oyunları topluluğu Cumhurbaşkanlığı’ndan özel davet aldı.
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı17,1 milyar TL portföy büyüklüğüne sahip Zeray GYO’nun halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Pay başına satış fiyatı 13,00 TL olarak belirlenen halka arzın yaklaşık 2,04 milyar TL büyüklüğe ulaşacağı öngörülüyor.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim





























