• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:51Güneş 05:38Öğle 13:05İkindi 17:01Akşam 20:23Yatsı 22:02
    • 16°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 10164.41 0.06
  • Altın: 2470.889 -0.01
  • Dolar: 32.1326 -0.06
  • Euro: 34.9943 0.18

Gönül köprüleri Dilovası ve Çayırova’da kuruldu

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Dilovası ve Çayırova’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Her iki ilçe ziyaretleriyle beraber bu güne kadar ilimizde 592 aile ziyaret edilmiş oldu.
Gönül köprüleri Dilovası ve Çayırova’da kuruldu

VALİ Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yapılan ev ziyaretlerini Dilovası ve Çayırova’da sürdürdü. Yavuz çifti gerçekleştirdikleri ziyaretlerde devletin tüm imkanlarıyla ailelerin yanında olduğunun altını çizdi.

GAZİLER VE 22 AİLE

Yavuz çiftinin ilk ziyareti Dilovası’nda ikamet eden gaziler oldu. Yavuz çifti, Gazi Mehmet Yakut, Sinan Eren, Mehmet Zengin, Saitbattal Taştan ve Haydar İntepe’yi evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu. Gazilere yapılan ziyaretlerin ardından Yavuz çifti, yetim, yaşlı, engelli ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 22 aileyi evlerinde ziyaret ederek, Ramazan aylarını kutladı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi.

YAHYA KAPTAN’IN KABRİ

Yavuz çifti daha sonra, tasarlayarak 81 ile gönderdiği yürüteçlerle felçli yada yürüyemeyen insanlar ile hayvanlara destek olarak onları hayata bağlayan ve Dilovası’nda bir fabrikada çalışan Abdulmenaf Çelik’i ziyaret etti. Hayırsever Çelik’in çalışması hakkında bilgi alan Yavuz, duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Vali Seddar Yavuz, milli mücadele yıllarında Kocaeli bölgesinde kurtuluş hareketini örgütleyen ve başarılı bir mücadele veren, Kuva-yi Milliye Gebze Milis Kuvvetleri Komutanı Yahya Kaptan’ın kabrini ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Yavuz, Yahya Kaptan’ın kabrinde dua etti. Dilovası’nda 28 aileye daha yapılan ziyaretlerle beraber, ilimizde 571 aile daha evlerinde ziyaret edilmiş oldu.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Dilovası ziyaretlerini ardından Çayırova’ya geçti. İlk olarak Çayırova’nın farklı mahallelerinde ikamet eden Şehit Denizci Astsubay Çavuş Adem Sezgin, Er Mustafa Kaya ve Jandarma Uzman Çavuş Dursun Pampal’ın ailelerini ziyaret etti. Yavuz çifti, ailelerin bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını sorarak sabırlar diledi. Ardından Gazi Ahmet Akbayrak ve Yüksel Demirkaya’yı ziyaret eden çift gazilere sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER

Şehit ailesi ve gazi ziyaretlerinin ardından Yavuz çifti, yetim, yaşlı, engelli ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 16 aileyi evlerinde ziyaret ederek Ramazan aylarını kutladı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi. Yavuz çifti, ziyaretler esnasında karşılaştıkları vatandaşlarla muhabbet ederek, çocuklara da hediyeler verdi. Çayırova’da 21 aileye daha yapılan ziyaretlerle beraber, bu güne kadar ilimizde 592 aile ziyaret edilmiş oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim