• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:09Güneş 05:50Öğle 13:06İkindi 16:58Akşam 20:12Yatsı 21:46
    • 11°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 9°C Ankara
    • 13°C Rize
  • BIST: 10276.88 0.67
  • Altın: 2390.367 0.00
  • Dolar: 32.335 0.00
  • Euro: 34.7427 0.00

"Gönenli: Bize bizden başka dost yok"

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şeref Gönenli, Kartepe’de düşen helikopter olayını değerlendirerek, “Yaşadığımız bu acılı günler bir kez daha gösterdi ki; bize bizden başka dost yok” diye konuştu.
"Gönenli: Bize bizden başka dost yok"

BBP İl Başkanı Şeref Gönenli,bir basın açıklaması yayımlayarak gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Hassas bir dönemden geçildiğini ve Alperenlerin bu dönemde sağduyulu bir şekilde hareket etmesi gerektiğini belirten Gönenli, Kartepe’deki kazada şehit düşen askerleri andı ve “Milletimize başsağlığı diliyorum. Son yaşanan olaylar gösterdi ki; bize bizden başka dost yok” dedi.
 
DÜN TAŞ ATAN BUGÜN YARDIM İSTİYOR
Kobane eylemlerine değinen ve sert eleştirilerde bulunan Gönenli şu ifadelere yer verdi: “Daha düne kadar askerimize, jandarmamıza, polisimize kısaca devletimize taş atanlar, bugün can güvenliği için devletimizden yardım bekliyor. Tüm vatandaşlarımızın, özellikle Kürt kökenli vatandaşlarımızın bunu çok iyi kavraması gerekiyor. Bir kez daha vurgulamalıyız ki; Türk Milleti kavramı etnik milliyetçiliği değil, yüzyıllardır bu topraklar üzerinde kardeşçe yaşayan, bir medeniyet kuran tüm vatandaşlarımızı kapsamaktadır.
 
SOKAKLARDAN UZAK DURACAĞIZ
Bugün sınırımızın dibinde yaşanan vahşet ve iç savaşı tüm dünya ve Birleşmiş Milletler, seyirci gibi izlemektedir. Bu konuda hassasiyet gösteren tek ülke Türkiye Cumhuriyeti’dir.
Büyük Birlik Partisi ve Alperenler olarak sokaklardan uzak duracağız. Kamuoyunca bilinmelidir ki, devletimizin emniyet ve güvenlik teşkilatı dimdik ayaktadır. Polisimiz, askerimiz ve jandarmamız görevi başındadır. Sokaklarda yaşanan kargaşa ve karmaşalar provokasyondur.
 
BEBEK KATİLİNİ MUHATAP ALDILAR
PKK’nın ve bebek katili, eli kanlı terörist başının muhatap alınması yanlıştır. Terörle müzakere ve pazarlık olmaz, mücadele olur. Bu mücadele, terörün dış ve iç desteklerinin kesilmesiyle, finans kaynakları olun uyuşturucu ve kaçakçılık yollarının önlenmesiyle olur.
Sözde ‘Çözüm Süreci’ güvenlik zafiyetine sebep olmuştur. Hükümetimiz, silah bırakmayan bir terör örgütüyle müzakere ve pazarlık yapılmasının yanlış olduğunu göremeyecek kadar basiretsiz davranmıştır.
 
BÜYÜK BEDELLER ÖDENDİ
PKK terör örgütü nedeniyle tüm milletimiz, özellikle de doğu ve güneydoğu bölgesinden yaşayan vatandaşlarımız büyük acılar yaşadı. Büyük bedeller ödendi. Terörün en büyük hedefi; bu topraklar üzerinde tesis edilen ve yüzyıllara dayanan kardeşliği bozmaktır. Milli birlik, beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Vatanımızın ve bu vatan üzerinde yaşayan yüce milletimizin bölünmeyeceğini, bu topraklar üzerinde hayalleri olanların hayallerini yıkacağımızı bir kez daha göstermeliyiz. Nasıl ki Çanakkale’de ve İstiklal Savaşı’nda tüm dünyaya birlik ve beraberliğimizi ilan ettiysek, bu gün de aynı birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim