Gebze’nin en seçkin iş adamlarını bünyesinde toplayan GESİAD’a sabah saatlerinde polis ekipleri geldi. Türkiye’nin dört bir tarafında düzenlenen yıldırma operasyonlarıyla aynı kapsamda gerçekleşen polis baskını Gebzeli iş adamlarının tepkisini çekti. Kocaeli KOM ekipleri arama kararıyla dernek binasına geldi. GESİAD avukatları ve yöneticilerine bilgi verilip, belge sunulduktan sonra arama başlatıldı. Alınan bilgiye göre GESİAD’da yasal olmayan her hangi bir suç isnat edilemiyor.
HER HANGİ BİR SUÇ YOK
Sadece makul şüphe kapsamında inceleme yapılıyor. Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren GESİAD yöneticileri, “Derneğimize sabah saatlerinde polis ekipleri geldi. Şuan arama yapılıyor. Bilgisayarların imajları alınacak. Her hangi bir somut bilgi yok. Ülke çapında devam eden cadı avı Gebze’ye sıçradı. Bizim hiçbir sıkıntımız yok. Ülkemiz ve milletimize hizmet ediyoruz. GESİAD Gebze’nin en seçkin STK’larından biridir. Bünyemizde vergi rekortmenleri ve istihdam rekortmenleri var. Hiçbir baskı bizi yıldırmayacak” dedi.
GEBZE’NİN DEV DERNEĞİ
20 yıldan fazladır Gebze’ye faaliyet gösteren Gebze Sanayici İş Adamları Derneği, Gebze’nin en seçkin iş adamlarının bulunduğu bir yapılanma. Gebze’yi ulusal ve uluslar arası arenada temsil eden GESİAD, Gebze’nin kalkınmasında önemli görevler üstlendi. Bölgede binlerce gencin üniversite okumasına vesile olan GESİAD üyesi iş adamları Dilovası’na okuma salonu açarak buradaki gençleri ücretsiz olarak üniversite sınavlarına hazırladı. AK Partili bakanlar, milletvekilleri, il başkanları ve belediye başkanları bir zamanlar GESİAD etkinlerinden çıkmıyor, yaptıkları açıklamalar ile GESİAD’I yere göğe sığdıramıyorlardı.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 11007.37 0.81
- Altın: 5753.676 0.24
- Dolar: 42.5216 -0.05
- Euro: 49.5233 -0.19
GESİAD'a Kom Ekiplerinden Baskın!
Gebze Sanayici İş Adamları Derneği ‘ne(GESİAD) bu sabah saatlerinde KOM polisleri tarafından baskın düzenlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiDilovası'nda meydana gelen yangında 63 yaşındaki Asım Bal hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde bir konutta henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.
Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeTürkiye Basketbol Ligi’nin 13. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çayırova Belediyesi, sahasında ligin güçlü rakiplerinden Göztepe’yi konuk edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikKocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nin “Gonca Efeleri” adıyla oluşturduğu halk oyunları topluluğu Cumhurbaşkanlığı’ndan özel davet aldı.
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı17,1 milyar TL portföy büyüklüğüne sahip Zeray GYO’nun halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Pay başına satış fiyatı 13,00 TL olarak belirlenen halka arzın yaklaşık 2,04 milyar TL büyüklüğe ulaşacağı öngörülüyor.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim





























