• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:05Güneş 05:48Öğle 13:06İkindi 16:59Akşam 20:14Yatsı 21:49
    • 3°C Kocaeli
    • 9°C İstanbul
    • 7°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 10267.09 -0.10
  • Altın: 2407.339 -0.15
  • Dolar: 32.2208 -0.09
  • Euro: 34.7162 0.03

GESDER KANAL 5N'i TEBRİK ETTİ

Kısa adı GESDER olan Gebze servisçiler derneği başkanı Bülent Işık, bölgemizde kesintisiz görsel yayıncılık hizmeti veren tek kurum olan Kanal 5N´e yayınlarından dolayı tebrik ziyareti gerçekleştirdi.
GESDER KANAL 5N'i TEBRİK ETTİ

Bölgemizde televizyon yayıncılığının öncü kuruluşu Kanal 5N televizyonunun genel yayın yönetmeni Rasim Akar ve bölgemiz yerel basınının usta ismi İsa Turhan´ı televizyonun merkez stüdyolarında ziyaret eden GESDER Başkanı Işık kanal 5N çalışanlarını ve yöneticilerini 15 Temmuz sürecindeki yayın politikalarından ötürü tebrik etti.

 

Işık, ziyarette yaptığı konuşmada; “ Ülkemizin yaşadığı sancılı dönemde bölgemizde çok önemli bir görevi üstlendiniz. Bu görevi yerine getirirken objektif yayıncılık ilkelerinden taviz vermediniz. 15 Temmuz sonrası tüm ülkemizde olduğu gibi Darıca ilçemizde de 25 gece boyunca devam eden Demokrasi nöbetlerinde basının asli görevi olan kamuoyuna haber aktarma görevini kesintisiz ve canlı olarak tüm dünyaya duyurdunuz. Sizin gibi bağımsız yayın organlarının insanüstü gayretleri ve milletimizin demokrasi aşkı hainlere dur dedi. 25 gece boyunca aralıksız gerçekleştirdiğiniz canlı yayınlarınızda ticari hiçbir adım atmadığınızı fark ettim. Canlı yayınlar televizyon yayıncılığının en ciddi gelir kaynakları olmasına rağmen Kanal 5N geceler boyu demokrasi mücadelesine tanıklık ederken vatanın ve bağımsızlığın her şeyin üstünde olduğunu tüm dünyaya ispat edercesine tek bir reklam kuşağı yayınlamadı. Ekranın altından reklam spotu geçirmedi. Sorumlu ve etik yayıncılık anlayışınızdan dolayı esnaf üyelerim ve şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum. İyi ki sizler gibi demokrasinin ve vatanın her şeyin üstünde olduğuna inanan ve bu uğurda para kaybetmeyi göze alan gazeteciler ve televizyoncular var. Bölgemize televizyonculuk adına bu kadar büyük bir yatırımı gerçekleştirmiş olan hemşerim Sayın Faruk Şahin ve kaliteli yayıncılık anlayışından taviz vermeyen sizleri canı gönülden kutluyorum. Yayın hayatınızda başarılar diliyorum. Siz bu ilkeli yayıncılık anlayışında yol almaya devam ettikçe ben ve tüm bölge halkı televizyonuna sahip çıkacaktır ”Dedi.

Ziyaretten ve duyduğu sözlerden çok mutlu olduğunu ifade eden Kanal 5N genel yayın yönetmeni Rasim Akar ise “ Doğru, kaliteli ve toplumun değerlerinin en ön planda tutulduğu yayıncılık anlayışımızın sizlerin methiyelerine mazhar olması bizleri mutlu etti. Biz Türkiye´nin sanayi başkenti olarak kabul edilen bölgemizin görsel yayıncılık anlayışında da en iyisine layık olduğuna inanıyoruz. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte bölgemizin sesi olmaya devam edeceğiz. Yatırımlarımızı aralıksız olarak devam ediyor. Bölgemizde televizyon yayıncılığına en büyük yatırımı gerçekleştirmiş olan grubumuz yakın zamanda bu yatırımın çok çok daha üstünde bir yatırımla uydudan yayına başlayacaktır. Evet haklısınız . Bizde sizler gibi düşünüyoruz başkanım. Bu televizyon kanalı siyasi görüşü ne olursa olsun bu bölgenin insanının televizyonu. Ve biz eminiz ki izleyicimiz, bölgemiz iş dünyası ve halkımız televizyonuna sahip çıkacaktır. Dedi.

Türkiye ve bölgemiz gündemine ilişkin gelişmelerin sohbet havasında değerlendirildiği ziyaretin sonunda yazılımını kendisinin yaptığı yeni canlı yayın programını tanıtan Rasim Akar teknolojinin son imkânları ile dizayn edilmiş Kanal 5N stüdyolarını GESDER başkanı Bülent Işık´a gezdirdi. Başkan Işık, Kanal 5N stüdyolarını çok beğendiğini sözlerine ekledi.


 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim