• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 8975 1.91
  • Altın: 2281.96 0.26
  • Dolar: 32.3217 0.25
  • Euro: 35.018 -0.28

Gelecek’ten DEVA’ya çıkarma

Gelecak Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ve il yönetim kurulu üyeleri Deva Partisi İl Başkanı Adem Koç'u makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında iki partide ittifak göndermesinde bulundu.
Gelecek’ten DEVA’ya çıkarma

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İl başkanlık binasında gerçekleşen buluşmada iki parti yöneticileride hazır bulundu. DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’a il binasını tanıtmasının ardından ikili basının karşısına geçerek değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretin ardından Başaran, Koç'a Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun yazdığı "Sistematik Deprem ve Dünya Düzeni" isimli kitabı hediye etti.

 

HEP DERT DİNLİYORUZ

Ziyarette ilk olarak Deva Partisi İl Başkanı Adem Koç değerlendirmelerinde şu ifadeleri kullandı, “Cumhuriyetimizin bize verdiğ kazanımlar. Ülke olarak daha da büyüyeceğimize inancımız tam. Birbirimize gidip gelmemiz lazım o zaman bu toplum büyür ve daha huzurlu olur. Partimizin İzmit İlçe Teşkilatı çalışıyor. Biz esnafa gidiyoruz ve hep dert dinliyoruz. Bugün maalesef arkadaşlarımız tatsız bir olay yaşadı.  

KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Perşembe pazarı alanında gerekli izinleri alarak vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgileniyorduk. Standımıza polis müdehalede bulundu ve kaldırıldı. Hukukun üstünlüğütüm siyasi partilere uygulanmıyor. Bu konun takipçisi olacağız. Diğer iktidar partileri rahatça stand açabiliyorsa biz neden açamıyoruz bu çifte standarttır. Bizler ülkemizi ve milletimizi seviyoruz. Bu konu hakkında mücadele edeceğiz" dedi.

KOCAELİ KOLAY DEĞİL

Koç'un ardından konuşmasını gerçekleştiren Gelecak Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran,"Deva Partisi çok kısa sürede kuruluşunu gerçekleştirdi. Kocaeli kolay bir bölge değil.  Kısa sürede kuruluşunu gerçekleştirmesini takdir ediyoruz. Tabiki demokrasinin olmazsa olmazı diyalog her parti birbiriyle görüşebilmeli. Doğru tercihin yapılacağı yerde seçimlerdir. 

POLİTİKALAR ÇOK YANLIŞ

Gelinen nokta itibari ile baskılar ve bu tür politikalar çok yanlış. Bunu yapan kaybeder. Baskıyla bir yere kadar gidebilirsiniz. Biz demokrasiyi savunuyoruz Deva partisi de bunu savunuyor. Dolayısıyla farklı yoğurt yiyenler bunun hesabını halka verecektir. Bu günler geride kalacak mutlaka demokrasi rayına oturacak.

CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Başaran açıklamalarının devamında ise,"Tek parti ve tek adam yönetimi benim 35 yıldır eleştirdiğim bir konu. Yanlış olan şey başkanlık sistemidir.  Biz parti olarak bugün itibari ile gölge kabinimiz var ve bütüçalışmaları gözen geçiriyoruz. İktidar olacağı inancı ile çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bunu duyururken de ulusal basında çok ciddi problemler yaşıyoruz. Doğru olan herkes fikrini söylesin cevabını halk versin diyorum. Tekrar sizi tebrik ediyorum" dedi.

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim