• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:29Güneş 06:04Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:00Yatsı 21:29
    • 12°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2430.366 0.04
  • Dolar: 32.529 0.08
  • Euro: 34.865 0.09

Gebzeli Çocuklara Binlerce Bisiklet

Gebze Belediyesi tarafından gelenekselleşen Bisiklet Dağıtım Şöleni’nde bu yıl 8 Bin 500 5. Sınıf öğrencisi bisiklet hayaline kavuştu. Bisikletlerini Başkan Köşker’in ve protokolün elinden alan çocukların sevinçleri ve heyecanları görülmeye değerdi.
Gebzeli Çocuklara Binlerce Bisiklet

Gebze Belediyesi tarafından gelenekselleşen Bisiklet Dağıtım Şöleni’nde bu yıl 8500 5. Sınıf öğrencisi bisiklet hayaline kavuştu. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında gerçekleşen şölene ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ak Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Belediye Başkan Yardımcıları, Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Programın açılışında konuşan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan eğitime verdikleri katkılardan ötürü Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e öğrenciler ve öğretmenler adına teşekkür etti.

ONLAR BİZLERİN YARINLARI

Programın açılışında konuşan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’miz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Bu değişimi sizlerle birlikte hep beraber sağlıyoruz. 81 ilden güllerin buluştuğu bir kentte yaşıyoruz. Gelişen kentimizin bu ilerleyişinin devamını sürdürecek gençlerimize evlatlarımıza sahip çıkmalıyız. Onlar bizlerin yarınları. Onları ne kadar iyi eğitirsek geleceğimiz de bir o kadar parlak olur. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde başlayan dünya devleti olma yolumuzu gençler devam ettirecek. Çocukların eğitimlerinde olduğu kadar sosyal anlamda da onlara destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda tüm 5. Sınıf öğrencilerimize bisiklet hediye ediyoruz. Tam 8500 öğrencimiz bugün bisikletlerine hayallerine kavuşuyor. Kazasız belasız binmelerini ve güzel bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

BİZİM EN DEĞERLİ VARLIĞIMIZ ÇOCUKLARIMIZ

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler gerçekleştirildiği konuşmasında, “Bugün çocuklarımızı mutlu etmek adına güzel bir törende bir aradayız. Ben bu anlamı günü organize eden Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bizim en değerli varlığımız istikbalimiz çocuklarımız. Biz onlar için varız, onlar için çalışıyoruz, onlarda bu vatan için çalışacaklar” ifadelerini kullandı.

İNSANIMIZ DÜNYANIN EN GÜZEL İNSANIDIR

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman programda yaptığı konuşmasına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i kutlayarak başladı. Yaman, “Ülkemiz dünyanın en güzel ülkesidir. İnsanımız dünyanın en güzel insanıdır. Kocaeli dünyanın en güzel şehirlerinden biridir ve Gebze Kocaeli’nin kalbidir. Dünün Gebze’sini belki hatırlamıyoruz ama bu günün Gebze’sini hepimiz yaşıyoruz. Ben Gebze’nin bu günkü konumunda gelmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu gerçekleştirdiği konuşmasında, “Belediyelerimize baktığımızda gerçekten çok güzel işler yaptığını görüyoruz. Belediyeciliğin şartı olan hayatımızı yakında ilgilendiren tüm hizmetleri yapmakla yetinmiyorlar ve sosyal ve kültürel belediyecilik, yani insanlarımızın gönlüne dokunan, onların yüreklerini ısıtan, onlarla her daim birlikte olduğumuzu anlatan çalışmaları hayata geçiriyoruz. Yani insanlarımız, çocuklarımıza geleceğimize yatırım yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL GÖSTERİ

8500 öğrencinin hayalleri olan bisikletlerine kavuştukları bisiklet şöleninde çocuklar için özel akrobasi gösterisi düzenlendi. Ekranlardan tanınan ünlü Akrobat Mesut yaptığı gösterilerle çocuklardan büyük ilgi gördü. Birbirinden tehlikeli ve heyecanlı gösterilerini sahneleyen Mesut’un gösterisi çocuklar tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

BİSİKLETLERİNE KAVUŞTULAR

Programın sonunda çocuklara bisikletlerini, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve protokol üyelerinin elinden aldılar. Oldukça mutlu ve heyecanlı oldukları gözlenen çocuklar bisiklet hediyesi için Başkan amcalarına teşekkür etti. Program çocukların bisikletlerine kavuşmasıyla birlikte son buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim