Gebze Birleşik Haziran Hareketi üyesi Arif Buğra Aydoğan, bugün sabah saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten gerekçesiyle gözaltına alındı. 20 yaşındaki Gebzeli Arif Buğra Aydoğan ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilerek ifadesi alınarak ve işlemlerinin tamamlanmasının sonrasında adliyeye sevk edildi. Adliye destek için ise arkadaşları annesi Fatoş Aydoğan babası Hüsnü Aydoğan ve ÖDP İl Başkanı Osman Bahçeci, ÖDP Gebze İlçe yöneticileri geldi. Öte yandan Arif Buğra Aydoğan (20)’a destek için Gebze Adliyesi önünde toplanan gruptan bir kişinin daha gözaltına alındı.
Adliye önünde yaşanan gelişmeleri ile ilgili açıklama yapan ÖDP Kocaeli İl Başkanı Osman Bahçeci şunları söyledi: “ Bu ülkede hırsızlıklardan, katliamlardan rahatsız olmak en büyük en insani ve vicdani bir duygudur. Cumhurbaşkanı Güney Amerikan’dan dönüşünde Obama’ya ne dedi? Bu ülkede üç tane Müslüman katledilmişse bunun sorumlusu sizsiniz dedi. Bu gençlerde aynısını dediler. Bu ülkeyi yönetenlere bu ülkedeki katliamların ve hırsızlıkların sorumlusu olduklarının uyarısı yaptılar. Bundan neden rahatsız oldular? Yani hırsızlıklara evet mi diyelim? Bu katliamlara evet mi diyelim? Şurada tecavüzcülere yapmadıkları muameleyi bu insanlara yapıyorlar. Cumhurbaşkanının aynısı dediği diye tutuklandılar. Eğer biri tutuklanacaksa önce cumhurbaşkanı tutuklanmalı" dedi.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10961.75 0.40
- Altın: 5774.083 0.59
- Dolar: 42.51 -0.12
- Euro: 49.5477 -0.29
Gebze'li Buğra Cumhurbaşkanına Hakaret Etti ve Tutuklandı
Gebze Birleşik Haziran Hareketi üyesi Arif Buğra Aydoğan, dün sabah saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten gerekçesiyle gözaltına alındı. Adliye ye sevk edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiDilovası'nda meydana gelen yangında 63 yaşındaki Asım Bal hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde bir konutta henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.
Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeTürkiye Basketbol Ligi’nin 13. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çayırova Belediyesi, sahasında ligin güçlü rakiplerinden Göztepe’yi konuk edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikKocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nin “Gonca Efeleri” adıyla oluşturduğu halk oyunları topluluğu Cumhurbaşkanlığı’ndan özel davet aldı.
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı17,1 milyar TL portföy büyüklüğüne sahip Zeray GYO’nun halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Pay başına satış fiyatı 13,00 TL olarak belirlenen halka arzın yaklaşık 2,04 milyar TL büyüklüğe ulaşacağı öngörülüyor.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim





























