• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:50Güneş 05:37Öğle 13:06İkindi 17:01Akşam 20:24Yatsı 22:04
    • 9°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 10319.96 1.59
  • Altın: 2465.915 -0.01
  • Dolar: 32.2447 0.05
  • Euro: 35.0774 -0.14

"Gebze'de 6 vekil çıkmalı"

Gebze Ticaret Odası Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantılarının bundan sonra meslek komite üyeleri ile birlikte yapılacağı bildirildi.
"Gebze'de 6 vekil çıkmalı"

GTO Başkanı Nail Çiler, seçimin sekiz, on ay sonra yapılmasındansa iki ay sonra yapılmasının iş dünyası ve bölgemiz için daha iyi olduğunu belirtti. Çiler, Kocaeli'nden çıkacak olan 13 milletvekili adayından en az altı tanesinin bölgemizden çıkması gerektiğini dile getirerek kentin iş adamlarından ve STK'larından bölgemiz aday adayları için destek istedi. 24 Haziran'da yapılacak olan milletvekili ve başkanlık seçimleri ile ilgili görüşlerini de paylaşan Çiler, "En azından herkes bir yol haritası çıkaracak. İnşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşırız. Erken seçim kararını başta milletimize ve tüm iş dünyası adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi. Çiler, GTO'ya yeniden başkan seçildiği bu dönemde yapacakları ilk iş olarak tarihimizi ve kültürümüzü korumak adına Hünkar Çayırı'nda Fatih Sultan Mehmet Han'ın anısına çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

"ARTIK İZMİT BİZİ SÖMÜRMESİN!"
Çiler konuşmasında seçimlerin bölgemiz için önemine değindi ve "İş dünası açısından, ticaret yapanlar için söylüyorum, artık İzmit bizi sömürmesin. Hangi siyasi partiden olursa olsun, seçilebilecek yerlerde bu bölgenin adaylarını görmek istiyoruz. Bu sadece benim değil bu bölgede yaşayan herkesin temennisi. Lütfen Gebze, Dilovası, Darıca, Çayırova'nın adaylarına destek olalım. Siadlar, meslek odaları, bizim gibi odalar aday adaylarına destek olmalı. Kocaeli'ne büyük oranda katkı sağlayan bu bölgedir. Bir ilçeyiz ama üç tane vergi dairemiz var. Eğer biz devlete karşı sorumluluklarımızı yerine getiriyorsak, seçilebilecek yerde olmak zorundayız diye düşünüyorum. Bu seçim inşallah dünyaya örnek bir seçim olur. Kocaeliden 13 tane milletvekili çıkacak. 13 adayın en az 6 tanesi bu bölgeden çıkmalı." ifadelerini kullandı.  

"YENİ GÖRÜNTÜ VE YENİ ADINI ALACAK"
Çiler konuşmasının devamında şunları kaydetti, "3 Mayıs 1481 tarihinde İtalya'ya düzenlediği sefer sırasında Fatih Sultan Mehmet Han'ın hayatını kaybettiği tarih, yarın da 'Biz toprakları değil gönülleri fethetmeye gidiyoruz' diyen Fatih Sultan Mehmet Han'ın 537. ölüm yıl dönümü. Dolayısıyla yarın onu anacağız, onu ve şu ana kadar kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Biz Fatih Sultan Mehmet Han'ın mirasına sahip çıktık ve çok önemli bir şeyi açıklamak istiyorum. Hünkar Çayırı yeni görüntüsü ve yeni adını alacak. Bundan sonraki projemiz Hünkar Çayırın'daki namazgahı nasıl canlandırabiliriz, çayırın bilinilirliğini nasıl artırabiliriz, çalışmalarımız bu şekilde olacak. Bu anlamda tüm belediyelerden ve kamuoyundan destek istiyoruz. Yakın zamanda Mimarlar Odası ve İnşaatçılar Odası ile de irtibata geçeceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim