• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 13°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

GEBKİM Vakfı sağlıkta da öncü rol üstleniyor

Kimya, Türkiye ekonomisi ve ihracatının lokomotif sektörlerinden biri olarak Türkiye’nin kalkınma hamlesine tam destek veriyor.
GEBKİM Vakfı sağlıkta da öncü rol üstleniyor

Kimya sanayinin örnek OSB’si GEBKİM, Kocaeli ve Türkiye sanayine yaptığı katkının yanı sıra GEBKİM Vakfı ile eğitimden sağlığa hayata geçirdiği projelerle topluma değer katmaya devam ediyor. Kocaeli’ne parmakla gösterilen GEBKİM Anaokulu ve GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni kazandıran, başarılı gençleri ve sporcuları destekleyen, üniversite öğrencilerine yönelik burslar ile geleceğe sağlam adımlarla yürümelerini sağlayan GEBKİM Vakfı, eğitim gibi sağlık konusunda da öncü bir rol üstleniyor. Kocaeli Üniversitesi Hastanesi, GEBKİM Vakfı’nın hastaneye olan desteklerinden dolayı geçtiğimiz günlerde GEBKİM’e bir teşekkür ziyaretinde bulundu.

GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı, Kocaeli’nin eğitim ve sağlık hayatına değer katacak projeler üretmeye özel önem veriyor. Vizyoner bir bakış açısıyla sürekli gelişimi ve hastalarına daha iyi hizmet sunmayı hedefleyen Kocaeli Üniversitesi Hastanesi ile aynı hedeflerde buluşan GEBKİM Vakfı, bugüne kadar üniversite hastanesine önemli desteklerde bulundu. Son olarak hastaların tanı ve tedavi süreçlerinin iyileştirilmesi amacıyla Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’ne tedavi ve ameliyat cihazları bağışlayan GEBKİM Vakfı, önümüzdeki dönemde de destek ve katkılarını artırarak sürdürecek.

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. M. Görkem AksuBaşhekim Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Mutlu ve Başmüdür Burhan Eres, geçtiğimiz günlerde GEBKİM’e bir ziyarette bulunarak vakfın hastaneye olan destekleri için teşekkür etti. Teşekkür ziyaretine gelen Kocaeli Üniversitesi Hastanesi yönetimi; GEBKİM Kimya İhtisas OSB ve GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim AracıGEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Zümran Aracı ve GEBKİM OSB Bölge Müdürü Deniz Delioğlu ile bir araya geldi.

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. M. Görkem Aksu, GEBKİM Vakfı Başkanı Vefa İbrahim Aracı’ya hastaneye olan katkıları ve bağışları dolayısıyla teşekkür plaketi ve belgesi takdim etti. Vefa İbrahim Aracı da ziyaretten duydukları mutluluğu ifade ederek Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi ve yöneticilerine yaptıkları ziyaretin bir anısı olarak plaket verdi.

Kocaeli’nin sanayide olduğu gibi eğitim ve sağlıkta da adından söz ettirdiğini belirten GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, Kocaeli’nin gelişimine katkı sunacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi. GEBKİM Vakfı olarak Kocaeli Üniversitesi Hastanesi ile güzel bir sinerji ve iş birliği içinde olduklarını ifade eden Vefa İbrahim Aracı, “Ülkemizin öncelikli konuları arasında yer alan eğitim ve sağlık, GEBKİM’li sanayiciler olarak bizim de odaklandığımız ve özel önem verdiğimiz konular. Kocaeli’nin kimya sanayi ekosistemine yaptığımız katkıyı toplumsal fayda sağlayacak projelerde de sürdürme gayretindeyiz. GEBKİM Vakfımız, bu anlamda önemli projeler hayata geçiriyor. Kocaeli Üniversitesi Hastanesi, şehrimizin gururu ve her gün binlerce insanın şifa aradığı hastanemizi daha ileriye götürecek her adımda yanlarındayız. Kocaeli Üniversitesi Başhekimi Sayın Prof. Dr. M. Görkem Aksu ve hocalarımızın, nazik ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduk. Kendilerine Vakfımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Uzun yıllardır devam eden iş birliğimiz ve hastanemize yönelik desteklerimiz önümüzdeki dönemde de artarak devam edecek” diye konuştu.

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim