• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 18°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2306.679 1.35
  • Dolar: 32.3389 0.29
  • Euro: 35.0963 -0.01

Fatih Erbakan Kocaeli'ne geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Kocaeli'ne geldi.
Fatih Erbakan Kocaeli'ne geldi

Programa katılmak üzere Sabiha Gökçen Havalimanına gelen Erbakan’ı, YRP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ve başkanlık divanı üyeleri karşıladılar.

Fevziye camii önünde kalabalık partili grup tarafından coşku ile karşılanan Erbakan, buradan itibaren arabasından inerek, halkın içine karıştı. Yürüyüş yolu boyunca halkla kucaklaşan Erbakan’ a halk yoğun ilgi gösterildi. Özellikle gençler Erbakan ile bol bol selfie çektirdiler. Belsa plazanın bulunduğu alandan itibaren Erbakan, esnaf ziyaretlerine başladı. Belsa plaza taksi durağında kendisine çay ikram edilen Erbakan ile taksici esnafının samimi sohbetleri dikkat çekti.

Çayını içtikten sonra yürüyerek devlet hastanesi karşısındaki il binasına giden Erbakan yol boyunca esnaf ziyaretine devam etti. Esnafın sık sık ikramlarda bulunduğu Erbakan, İzmit halkının kendisine gösterdiği ilgiden hayli memnun oldu. Halkın kendisine yoğun ilgi gösterdiği Erbakan’ nın, halkla samimi diyalogları dikkat çekti.

Programını Yeniden Refah Partisi Kocaeli il binasında sürdüren Erbakan’ ı, parti binası önünde yüzlerce partili karşıladı. Erbakan burada partinin il yöneticileri ve ilçe başkanları ile bir toplantı yaptı.

Partinin Kocaeli deki genel durumu hakkında bilgi alan genel başkan, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu, partinin yöneticilerini dinledi. Partisinin il binasında yapılan toplantının ardından, merhum Pr. Dr. Necmettin Erbakan’ ı anmak için yapılan programa katılmak üzere seka kongre merkezine geldi.

Erbakan Vakfı Genel merkezi tarafından, Kocaeli seka kültür merkezinde düzenlenen “Milletini Seven Erbakan” başlıklı program baştan sona çok büyük bir coşku ile icra edildi. Programa ülkenin her yanından, Erbakan’ ı seven binlerce insan katıldı. Genel Başkan Fatih Erbakan salona coşkulu sloganlar ile girdi. Programda ilk olarak, yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras’ a söz verildi.

Mehmet Aras Erbakan’ ın ilklerini sıraladı.
Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras’ ın konuşmasında merhum Erbakan’ ın siyasette yaptığı ilkleri şu şekilde sıraladı;
Ülkemizde kara saban ile tarım yapıldığı bir dönemde, toplu iğne bile ithal edilirken, motor fabrikası kurdu.
Devrim otomobilini Erbakan yaptı.
Leopard tanklarının motorlarının yakıt sistemini geliştirdi.
Erbakan Türkiye nin ilk denk bütçesini yaptı.
D-8 i kurarak islam birliği projesini, plandan icraata geçirdi.
ABD nin çekiç gücünü kovdu.
Kapatılan petrol boru hatlarını açtı.
Havuz sistemi kurarak kamu bütçesini tek hesapta topladı.
Rantiyecinin rantiye akçesini kesti, garip gurebaya ve tüm halka dağıttı.
Konuşmasının devamında, Dr. Fatih Erbakan’ ın cumhurbaşkanı olacağını ilan eden Aras, katılanlar tarafından ayakta alkışlandı.

İl başkanı Aras’ ın sonrasında, Erbakan vakfı genel sekreteri, yeniden refah partisi genel başkan yardımcısı Dogan Bekin söz aldı. Merhum erbakan’ ın yakın çalışma arkadaşı olan Bekin dinleyiciler tarafından ilgi ile takip edildi. Programda son olarak, merhum Necmettin Erbakan’ ın oğlu ve yeniden refah partisi genel başkanı Dr. Fatih Erbakan’ a söz verildi.

Erbakan Seka kongre merkezinde konuştu.
Erbakan konuşmasında, babası rahmetli Necmettin Erbakan ile ilgili hatıralarını aktardı.
Genel siyaset ile alakalı konuları, rahmetli Erbakan hoca penceresinden yorumladı.
Erbakan’ ın konuşmasından başlıklar şu şekilde;

Bugüne kadar yaptığımız anma programlarında, aldanmayan aldatmayan Erbakan başlığını kullandık. Rahmetli Erbakan hocamız 35 yıl öncesinden bizlere ışık tutan öngörüye sahipti. Asla aldatmadı ve aldanmadı. Dolayısı ile hocamız aldatmayan ve aldanmayan sıfatına tam olarak layık bir insandı.

Üzerini beton değil, kurşun bile dökseniz milli görüş yoluna devam edecektir.
Bugün bu programın yapılıyor olması, milli görüşün üzerine beton dökülmesi lazım diyenlere verlien en güzel cevaptır.

Üzerine beton değil kurşun bile dökseniz, milli görüş düşüncesinin hedefine varmasına engel olamayacaksınız.

Erbakan milletini belediyenin erzak kolilerine muhtaç etmedi.
Erbakan hocamız ülkenin her bir köşesine sanayi tesisleri kurdu.
Milleti belediyenin erzak kolilerine muhtaç etmedi. Çalışanlara en yüksek ücreti verdi.
Erbakan, bisiklete şeytan arabası denilen bir zamanda, bu ülkede motor fabrikası kurdu.
Anadolu nun her köşesinde nerede Erbakan denilse birileri hayır dua ediyor. Çünkü o milletini seven Erbakan dı. Erbakan hocamız, 1970 yılında merkez nüfusu yüz bin kişi olan Diyarbakır da, on bin insanın çalışacağı temsan fabrikasını kurdu. İşte maddi kalkınma bu şekilde mümkün olabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim