Sivil Savunma Birimi tarafından organize edilen tatbikatlarda; afet ve acil durumlarda nasıl hareket edileceği, acil durum planlarının uygulanabilirliği, hastanenin tıbbi, fiziksel kapasite ve yeteneklerini nasıl verimli kullanabilecekleri konusunda oluşturulan senaryolar uygulandı. İdareciler, hastane afet yönetiminde görev yapan personel ve hastane afet planında (HAP) görevlendirilen tüm birim sorumlularının katılımı ile gerçekleşen tatbikatlar dün masa başı tatbikatıyla başlarken bugün de kırmızı ve sarı kod tatbikatlarıyla devam etti. Oldukça verimli geçen tatbikatların sonunda konuşan Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Gökhan Nalbant; "Hastanede olabilecek afet ve acil durumlarda hazırlıklı olunması büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple hastanemizde belirli aralıklarla afet ve acil eylem tatbikatları gerçekleştiriyoruz. Güvenliğimiz için her zaman hazırlıklı olmak zorundayız. Hastane yönetimi olarak oldukça başarılı ve öğretici geçen, aynı zamanda farkındalık oluşturan tatbikatta görev alan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10952.41 0.31
- Altın: 5773.51 0.58
- Dolar: 42.5113 -0.13
- Euro: 49.5462 -0.29
Fatih devlette yangın tatbikatı
Hastane Afet Planı (HAP) kapsamında Gebze Fatih Devlet Hastanesinde masa başı tatbikatı ve kırmızı kod tatbikatı yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Paramedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Paramedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor.
PREMATÜRE BEBEKLERDE 5 KIŞ TEHDİDİ!Kış ayları prematüre yani 37 haftadan önce doğan bebekler için her zaman daha zorlu geçiyor.
Yalancı Nodüller Gereksiz Tiroit Ameliyatlarına Yol Açabiliyor!Prof. Dr. Erhan Ayşan: “Yalancı Nodüller Biyopsi Gerektirmez, Yanlış Tanı Hastaları Gereksiz Yere Ameliyata Bile Götürebilir”.
Diş etlerindeki yanma ve ağrı farklı sorunların habercisi olabilir!Diş etlerinde yanma, ağrı ve aft gibi şikâyetler birçok nedenden kaynaklanabileceğini belirten uzmanlar, bu tür şikayetlerde bir hekime görünmenin önemli olduğunu söylüyor.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim

































