Toplantıda bilgilendirme konuşması yapan hastane başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Burada gördüğünüz staj eğitimin pratiğe ve tecrübeye dönüşmesi ile geleceğinize yön vermesi açısından önemli olduğuna vurgu yaptı. Bulunduğunuz görevlerde en iyisini yaparak yeni şeyler öğrenmeye açık olun. Gelecekte yaptığınız bu staj size çok şey kazandıracak, sizin için çok faydalı olacaktır. Sizler bizim geleceğimiz bizlerin buradaki temsilcilerimizsiniz. Bizleri laikiyle temsil edeceğinize inanıyor hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Yapılan bilgilendirme toplantısında öğrencilere; devamsızlık, izin kullanımı, mesai saatlerine uyma, görev ve sorumluluklarının bilincinde olma, yemekhane ve servis kullanımı esnasında kurallara uyma, saygılı ve özverili davranma hususlarında bilgilendirmede bulunuldu.
- Bolu'da facia yaşanmış: Can kaybı 66 oldu!Milletvekili Katırcıoğlu ve Başkanlar Tavşancıl Huzur Evini Ziyaret EttiKabine bugün toplanıyor!TÜİK 2024 yılı konut satış rakamlarını açıklandıBu Tedaviler Kabızlık ve İdrar Kaçırmaya İyi GeliyorÇocuklara empati kazandırmak, onların daha mutlu olmalarını sağlıyor…Büyükşehir’den oyun gruplarına periyodik bakımBaşkan Büyükgöz’den Pelitli TuruVali İlhami Aktaş’tan KOSGEB ZiyaretiYEDEP’ten 2025 yılı proje teklif çağrısı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9999.55 -0.30
- Altın: 3144.108 0.15
- Dolar: 35.6252 0.07
- Euro: 37.1415 0.10
Farabi'de stajyer öğrenciler bilgilendirildi
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde eğitim-öğretim gören stajyer öğrenciler için hastane yönetimi tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Bolu'da facia yaşanmış: Can kaybı 66 oldu!Bolu'da Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki otelde gece saatlerinde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 66'ya yükseldi. Yaralı sayısı ise 51 olarak açıklandı
Milletvekili Katırcıoğlu ve Başkanlar Tavşancıl Huzur Evini Ziyaret EttiAK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım Tavşancıl Huzur Evini ziyaret ederek büyüklerin dualarını aldı.
Kabine bugün toplanıyor!Kabine Toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak. Yoğun gündemle toplanacak olan Kabine Toplantısında Hamas ile İsrail arasında varılan ateşkesin yanı sıra Suriye'nin yeni yönetimiyle iş birliğinin artırılması ele alı
TÜİK 2024 yılı konut satış rakamlarını açıklandıTürkiye İstatistik Kurumu (TÜİK),2024 yılının Aralık ayı ile ilgili Konut Satış İstatistikleri'ni açıkladı.
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim