• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:54Güneş 05:40Öğle 13:05İkindi 17:01Akşam 20:21Yatsı 21:59
    • 13°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 10052.6 -0.03
  • Altın: 2425.048 0.38
  • Dolar: 32.2428 0.09
  • Euro: 34.7943 -0.01

Erdoğan: Kocaeli'den rekor oy istiyorum

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yağmur altında ıslanan seçmenlerine seslenerek, “Sizden rekor oy istiyorum Kocaeli” dedi.
Erdoğan: Kocaeli'den rekor oy istiyorum

Saat 15.10’da Perşembe Pazarı alanına giren Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ulaştırma ve Habercilik eski Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları ve AKP ilçe başkanları eşlik etti. Saat 15.25’te sahneye çıkan Erdoğan, Kocaeli’nin yine alana sığmadığını dile getirerek, ilimizden rekor oy istedi.

ERDOĞAN İLE COŞTULAR
Erdoğan kürsüye çıkmadan önce ilk konuşmayı Başkan İbrahim Karaosmanoğlu gerçekleştirdi. Karaosmanoğlu, halkı selamlayarak Erdoğan’ı ilk turda Köşke göndereceklerini dile getirdi. Ardından kürsüye gelen Bakan Fikri Işık da Erdoğan’ın Köşk’e çıkması için geri sayımın başladığını ifade etti. Yağan yağmur altında bekleyen vatandaşlar, Erdoğan’ın kürsüye gelmesiyle bir anda coştu. Bayraklarını havaya kaldıran ve yağmura aldırış etmeyen Erdoğan gönüllülerinden bir kısmı Başbakan konuşurken alandan ayrılsa da geriye kalan vatandaşlarda coşku hakimdi.


GAFIN VİDEOSUNU İZLETTİ
Erdoğan sözlerine, “Kocaeli sizi yürekten selamlıyorum. Kabına sığmıyorsun Kocaeli. Davana, milletin emeğine sahip çıkıyorsun Kocaeli” diyerek başladı. Yağan yağmur altında kendisine verdikleri destekten dolayı halka teşekkür eden Erdoğan, “Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi Kocaeli için inşallah hayırlara vesile olacaktır. Tarihte ilk kez cumhurbaşkanı halkın oylamasıyla seçilecek. Bunun heyecanını Kocaeli’nin yaşadığını görüyorum” dedi. Erdoğan bu sözlerinin ardından Ekmeleddin İhsanoğlu’nun İstiklal Marşı’yla ilgili yaptığı gafın bir videosunu izletti.


KÖPRÜYE RAYLI SİSTEM
Kocaeli’den rekor bir sonuç beklediğini ifade eden Erdoğan, “Bir haftamız kaldı, kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Rabbim bizleri mahcup etmesin. 12 yılda 13 buçuk katrilyon yatırım yaptık sadece Kocaeli’ye. Yüksek hızlı treni kullanmanızı tavsiye ediyorum. Size yakışır bir tren oldu. Körfez geçiş köprüsüyle Kocaeli’yi Avrupa’ya bağlıyoruz. Kocaeli için asla yatırımlarımız durmayacak. Yeni köprünün üzerine raylı sistem yapacağız. Demir yolunun 59 kilometresi tünellerden oluşacak. Kocaeli’yi iki yoldan Avrupa’ya bağlayacağız. Kocaeli sanayisi ve ekonomisi için önemli olan lojistik merkezi Köseköy’e kuracağız. Türkiye’nin en büyük şehir hastanelerinden birini de Kocaeli’ye inşa edeceğiz. Bundan sonra da Kocaeli’ye büyük yatırımlar yapacağız” diye konuştu.


İFFETİNİZLE KAYBETSEYDİNİZ
CHP ve MHP’ye Gölcük depremi üzerinden yüklenen Erdoğan, “CHP’nin ve MHP’nin siyasi tarihi boyunca ortaya koyduğu bir eser var mı? CHP ve MHP Gölcük depreminde iktidar değiller miydi? Onlar Gölcük depreminin altında kaldılar. Onların yapamadıklarını biz gelip tamamladık. Bingöl ve Van depremlerini biz bir yılda yaptık. Ama onlar 3,5 yılda yapamadı. CHP ve MHP ithal aday getirdi. Benim karşımdaysan sen aday olsaydın Kılıçdaroğlu. Bahçeli sen neden aday olmadın? Zaten kaybedeceksiniz. Bari kendiniz aday olsaydınız da iffetinizle kaybetseydiniz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim