• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:50Güneş 05:37Öğle 13:06İkindi 17:01Akşam 20:24Yatsı 22:04
    • 19°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 10531.48 2.05
  • Altın: 2472.776 0.25
  • Dolar: 32.2824 0.09
  • Euro: 35.0451 -0.37

Erbakan yeni partisini Kocaeli'de açıkladı

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan yeni partinin kurulacağını Kocaeli’de açıkladı. Erbakan, “Hocamızın yaptığı gibi abdestimizi tazeleyerek yeniden yola çıkacağız” dedi.
Erbakan yeni partisini Kocaeli'de açıkladı

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, vakfın Kocaeli şubesinin istişare toplantısına katıldı. Fuar içi Harran 41 salonunda gerçekleşen toplantıya il yönetimi, il gençlik kolları, il kadın kolları, ve vakıf üyeleri yoğun katılım gösterdi. Kocaeli İl Temsilcisi Yücel Mollaismailoğlu’nun çalışma raporunu ve Kocaeli genelinde yapılan faaliyetlerin sunumunu yaptığı açılış konuşması ile başlayan divan toplantısı genel başkan Fatih Erbakan’ın konuşmasıyla devam etti. Erbakan yaptığı konuşmada “Hocamız Necmettin Erbakan’ın partisi kapatıldığında yaptığı gibi yeniden abdestimizi tazeleyerek yola çıkacağız” dedi. Böylelikle Fatih Erbakan yeni partinin kurulacağını Kocaeli’den ilan etti.

HOCAMIZIN ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKMAK NAMUS BORCUMUZDUR

Programda ilk olarak söz alan Erbakan Vakfı Doğu Marmara Bölge Sorumlusu Mehmet Aras “Tam 40 yıldır tüm engellemelere karşı bu davayı sahipsiz bırakmayan Erbakan hocamızın sadık talebeleri sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Sizlere şunu sormak istiyorum siz 15 yıldır batmakta olan Titanic’e mi bineceksiniz yoksa Nuh’un gemisine mi bineceksiniz. Erbakan hocamızın çocuklarına sahip çıkmak bizim namus borcumuzdur. Genel Başkanımız partimizi açıkladığı an bizler İzmit olarak Ankara ’da olacağız” dedi.

ERBAKAN’IN 40 YIL ÖNCE SÖYLEDİKLERİNİ YAŞIYORUZ

Aras’ın ardından konuşan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan “Bu gün Erbakan Vakfının en güzel çalışmalarının sergilenmiş olduğu Kocaeli ilimizde gerçekleştirdiğimiz için şükür ediyoruz. Bu gün il divanımızı Erbakan hocamızın yolundan gidenler olarak gerçekleştiriyoruz. Bu gün dünyaya baktığımızda zulüm görüyoruz. İslam ülkelerini ve Türkiye’yi büyük İsrail projesi kapsamında kullanmak istiyorlar. Bu sünni ülkeleri kurarak İran ile savaştırmak istiyorlar. Kukla bir sözde Kürdistan kurmak istiyorlar. Daha sonra bu kukla sözde Kürdistan’ı da yıkarak Büyük İsrail devletini hayata geçirmek istiyorlar. Erbakan hocamızın 40 yıl önce söylediklerini bu gün yaşıyoruz” dedi.

BÖYLE MİLLİ GÖRÜŞ OLMAZ

Milli görüşü iktidara taşımamız gerekiyor diyen Erbakan “ Dünya’da bu olaylar yaşanırken 2 milyar Müslümanın gözü Türkiye’dedir. Türkiye’ye baktığımızda yıllar önce Erbakan hocamızla yollarını ayırmış iktidarı görüyoruz. 15 yıldır 426 Milyar borç faizi ödediler. Ondan sonra İmam Hatip okulları açıyorlar. Bu para vatandaşın verdiği vergilerle ödendi. Faturalarınızı dahi incelediğinizde bu abartılı vergiler görünüyor. Asgari ücretin 4 Bin TL’ye getirilmesi gerekiliyorken asgari ücret 1400 TL. Milletin parasını dış güçlere harç olarak ödemeleri gerekiyor yoksa o koltukta oturamazlar. Böyle milli görüş olmaz. Kaynak bulamıyorum diyorsanız o koltuğu milli görüşçülere bırakacaksınız” dedi.

YENİ PARTİYİ KOCAELİ’DEN İLAN ETTİ

Türkiye’nin milli görüş zihniyeti yönetilmesi gerekiyor. 29 Ekim’de Ankara’da büyük buluşma programında mesajlarımızı vermiştik. Bizde Erbakan hocamız partisi kapatıldığın da yaptığı gibi yeniden abdestimizi tazeleyecek yeniden yola çıkacağız. Film bitmedi daha yeni başlıyor bizi izlemeye devam edin. O milli görüş gömleği nasıl giyilir nasıl taşınır bunu en iyi şekilde taşınır bunu tüm Dünya’ya göstereceğiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Mehmet
11 Kasım 2017 Cumartesi 22:44
22:44
Allah hidayet versin ne diyelim başka
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim