• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2506.421 0.90
  • Dolar: 32.5726 0.11
  • Euro: 34.7776 0.14

Ellibeş,"Gezi davasından feragat etti''

Karamürsel'de devam eden İlçe Kongresi'nde konuşmak üzere kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş Gezi Parkı olayları üzerinden Hürriyet'e yüklenerek; "31 Mart’ta göreve gelen CHP’li başkanın hatırlayın ilk işi bu davadan feraget etmek oldu." ded
Ellibeş,"Gezi davasından feragat etti''

Kongre sürecine giren Kocaeli AK Parti'de ilk durak olan Karamürsel İlçe Başkanlığı seçimi devam ediyor. Konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasını gerçekleştirdi.

"DARBECİLERİN HEVESLERİ BİTMEDİ"

Ellibeş yaptığı konuşmada; "AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş; ‘Sözlerime başlarken İdlip’te sınırlarımızı uluslararası devletlerden destek alarak güçlenen terör örgütlerine karşı savunurken şehit olan askerlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek başlamak istiyorum. Elazığ ve Malatya’da depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da buradan bir kez daha rahmet, depremzedelerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Manisa ve çevresinde ara ara devam eden depremler nedeniyle burada oturan vatandaşlarımıza da geçmiş olsun diyorum. Geçtiğimiz günlerde bu yapının bir eseri olan Gezi Parkı Olaylarıyla ilgili davada verilen beraat kararları gösterdi ki, bu darbecilerin hevesleri bitmedi, bitmeyecek. İstanbul’da 12 ağacın sökülüp, başka bir alana taşınmasına karşı çıkmak adına başlatılan ve asla masum bir yanı olmayan Gezi Parkı Olaylarının 3 ay boyunca ülkemize faturası şudur: 46 kamu binası ile 232 polis aracı ve 44 ambulans kullanılmaz hale geldi. Vatandaşlarımıza ait 326 işyeri, 201 araç tahrip edildi, yağmalandı. Kamu hizmetinde kullanılan 80 belediye otobüsü ve 85 otobüs durağı yakıldı. Tüm bu maddi zararların ötesinde 697 güvenlik görevlisi yaralandı ve bir polis memurumuz şehit oldu. Gezi Olaylarının ülkemize doğrudan maliyeti 1,4 milyar dolarken, dolaylı maliyeti yüzlerce milyar dolara ulaştı. Faizler ilk defa Gezi Olaylarıyla tırmanmaya başladı; 4,6’dan 13 küsura çıktı. İşsizlik rakamlarının çift haneye çıkması da, enasyonun zıplaması da aynı döneme denk gelmiştir." dedi

"CHP'Lİ BAŞKANIN İLK İŞİ DAVADAN FERAGET ETMEK OLDU"

İşte bunları yapanlara yargıda bazı odaklar beraat kararı verdi. Bunların nerelerden güç aldığı, nereden cesaret aldığı ortada. Hatırlarsanız, Kocaeli’de de bu dönemde olaylar yaşanmıştı. Gezi Parkı olayları sırasında İzmit’te de çıkmıştı. Küçük çaplı da olsa, bu olaylar sırasında İzmit Belediyesi’nde bazı zararlar ortaya çıkmıştı. Kamu malına zarar vermenin bir bedeli olmalı diyerek o zaman AK Partili Belediye Başkanımız Nevzat Doğan bir dava açmıştı. 31 Mart’ta göreve gelen CHP’li başkanın hatırlayın ilk işi bu davadan feraget etmek oldu. Zihniyet bu. Düşünce bu. Kurulduğu günden bu yana şehirleri ağaçlarla, yeşil alanlarla donatan AK Parti’ye karşı 12 ağacın yer değiştirilmesi bahanesiyle saldıranlar, kamu adına verilen zararları yok saydı, görmezden geldi ve gelmeye devam ediyor. Bugün burada biz varız, yarın yerimize başka arkadaşlar görev alacak. Bu asla sona ermeyecek bir bayrak yarışıdır. Allah aşkına, nefsinizi bir kenara koyun. Nesinize uymayın. Kardeş gıybeti yapmayın. Aranıza nifak sokmak isteyenlere fırsat vermeyin. Biz mevki makam peşinde koşan biri değiliz. Bizde görev alan yöneticimize samimi desteği vermeyi sürdürürüz. Karamürsel’de de bu böyle olacak. Eski 2 ilçe başkanımız da burada onlardan da Allah razı olsun. Bu ailenin arasına kimse nifak tohuma sokamaz. Biz Karamürsel için yürümeye devam edeceğiz inşallah. Farklı bir beklentide olan muhalefet avucunu yalasın. Biz inandığımız yolda liderimiz öncülüğünde yürümeye devam edeceğiz inşallah. Bizim aramıza nifak tohumları sokamadılar bundan sonra da sokamayacaklar. Bu nöbet bugün bizde bugün sizde yeri gelecek nöbet değişimi geldiği zaman Nöbetimizi tuttuğumuz her an uyanığız ve birbirimize olan inancımız tam. Kimse aramıza nifak tohumu sokamayacak ve bir olarak devam edeceğiz. Recep başkanıma teşekkür ediyorum. Bizim yüzümüzü kızartmadı boynumuzu eğdirmedi ve seçimde başarıya ulaştık. Seçilecek ilçe başkanımıza da başarılar diliyorum hep yanında olacağız." diyerek sözlerini noktaladı. Ellibeş konuşmasının ardından mevcut ilçe başkanı Recep Demirel’e yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim