• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 9079.97 0.00
  • Altın: 2324.233 0.76
  • Dolar: 32.3553 0.08
  • Euro: 34.9392 -0.37

Ellibeş: “Türkiye Yüzyılı’nın ilk ışığı İzmit’te yandı”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, coşkulu geçen İzmit İlçe Danışma Meclisi’nin ardından, “Türkiye Yüzyılı’nın ilk ışığı İzmit’te yandı. Muhteşem coşkumuza rozetlerini taktığımız 350 yeni üyemiz de dahil oldu” dedi.
Ellibeş: “Türkiye Yüzyılı’nın ilk ışığı İzmit’te yandı”

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın Ekim ayında başlayan danışma meclislerinde sona gelindi. Kartepe ile 4 Ekim’de başlayan maraton, yarın Gölcük İlçe Danışma Meclisi ile sona erecek. Son danışma öncesi partililer dün akşam İzmit İlçe Başkanlığı 67.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi’nde bir araya geldi. Mevlana Kültür Merkezi’nde yine çok büyük coşku ve heyecan vardı. Tıklım tıklım dolu salonda mahallelerin yoğunluğu, kadınların özverisi, gençlerin bitmeyen enerjisi ve 350 yeni üyenin partiye katılması, İzmit’teki danışma meclisini yine unutulmaz hale getirdi.

ELLİBEŞ TEBRİK ETTİ

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’i kusursuz geçen danışma meclisi sonrası tebrik eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Yüzyılı’nın ilk ışığının İzmit’te yandığına dikkat çekerek, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı şarkısıyla Ankara Arena’da sahneye çıkışıyla başlayan danışma meclisimiz baştan sona büyük coşkuyla geçti. İzmit İlçe Başkanımız başta olmak üzere bu güzel tabloyu oluşturan tüm teşkilat mensuplarımızı kutluyorum. İzmit ışıl ışıl parladı. Türkiye Yüzyılı’na olan inancın, azmin, kararlılığın ışığıydı bu. Mevlana Kültür Merkezi’nde bu yıl 3’üncü kez yaptığımız danışma meclisinde coşku bırakın azalmayı, daha da artmıştı. Liderine ve davasına inanmış Ak kadrolara selam olsun”.

ELLİBEŞ: “AK PARTİ GELECEĞE HAZIR”

Ellibeş, 28 Ekim’de Ankara Arena’da katıldıkları Türkiye Yüzyılı vizyonu tanıtım programı hakkında da konuştu: “Cumhurbaşkanımız tarafından Türkiye Yüzyılı vizyonun tanıtım programı ve bir gün sonra, Cumhuriyetimizin 99.yılında ilk yerli ve milli elektrikli otomobilimizin seri üretim bandından indirilme töreni muhteşemdi. Hep birlikte tarihe tanıklık ettik. Cumhuriyetimizin 100.yılına bir kala Cumhurbaşkanımız ve AK Parti kadroları, geleceğe yönelik hazırlıklarını, ülkemizi ve milletimizi aydınlık yarınlara taşıma arzusunu bir kez daha ortaya koydu”.

“MUHALEFET DAHA ADAY BELİRLEYEMEDİ”

“Bu ilk değildi. Cumhurbaşkanımız bugüne kadar her seçim döneminde ülkemizin önüne 10 yıllık, 20 yıllık, 50 yıllık vizyonlar koyuyor. Togg, devasa şehir hastaneleri, uzakları yakın eden oto yollar, köprüler, tüneller, ülkemizin dışa bağımlılığını azaltan enerji santralleri, savunma sanayiindeki atılımlar, yeni fabrikalar, kişi hak ve özgürlükleri.. Bütün bunlar tesadüfen olan şeyler değil. Bir plan ve vizyonla gerçekleşiyor. Pekiyi, Togg törenine katılarak, bu ülkenin sevincine ortak olmak istemeyen muhalefetin böyle bir hazırlığı, hayali var mı?

“TÜRKİYE İÇİN HAYALLERİ YOK”

“Yirmi yılda girdikleri her seçimde kaybettiler. Ama milletimizin verdiği mesajı hala almıyor, milletin mesajını dinlemiyorlar. Hiçbir zaman hazırlıkları olmadı. Milletimizin önüne bir umut koyamadı. Bugün de aynılar. Cumhurbaşkanımız, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı yapmak için vizyonunu ortaya koyarken, muhalefetin daha kendi içinde bir karar verip aday bile belirleyemediğine şahit oluyoruz. Diğer taraftan en güçlü aday adayları Kemal Bey’in vizyonu ne diye baktığımızda, Urfa’yı fındık başkenti yapmak kadar dar ve gerçekle bağdaşmayan bir vizyona sahip olduğunu görüyoruz. Bu anlayışa milletimiz ülkeyi teslim etmeyeceğini 2023’te bir kez daha göreceğiz”.

photo-2022-11-01-10-12-25.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim