• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2300.766 1.09
  • Dolar: 32.3336 0.26
  • Euro: 35.1039 0.00

Ellibeş: Kongrelerimizde daha da güçleniyoruz

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 8 ilçe kongresini geride bıraktıklarını belirterek, “Bu süreçte AK Parti’nin ufak da olsa yıpranmasını bekleyenler umduğunu bulamadı, bulamayacak.
Ellibeş: Kongrelerimizde daha da güçleniyoruz

TERÖR SALDIRILARINI LANETLEDİ

AK Parti Kocaeli’de Covid-19 salgını öncesi Kartepe ve Karamürsel ilçe kongreleri tamamlanmıştı. Salgın nedeniyle yaklaşık 6 ay sonra 5 Eylül’de yeniden başlayan kongre maratonunda Derince, Körfez, Başiskele, Gölcük, Çayırova ve Darıca ilçeleri de geride kaldı. Tamamlanan kongrelerde Derince, Çayırova ve Karamürsel olmak üzere 3 ilçe başkanı değişirken, 5 ilçede mevcut başkanlar devam etti. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye’nin zor bir süreçten geçerken AK Parti’nin yine her anlamda tam bir birlik ve beraberlik örneği segileyerek güçlendiğini belirtip, şunları söyledi: “Öncelikle geride kalan haftada hain terör saldırıları sonucu şehit olan askerlerimize ve Kızılay görevlimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Sınırlarımızda, kurulduğu günden bu yana tek amacı toplumsal dayanışmayı sağlamak ve dünyanın neresinde olursa olsun muhtaç insanlara yardım ulaştırmak olan Kızılay’ı acımasızca hedef alan terör unsurları mevcutken, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bir gerçektir. Ülkemizin bağımsızlığına göz diken şer odakları hem Ortadoğu’da, hem de Akdeniz’de bugün türlü oyunlarla milletimizi bölmeye çalışmaktadır. Türkiye’nin gelişmesini, büyümesini ve tam bağımsızlığını istemeyen bu güçler, ‘-Hedefimiz Türk halkı değil, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ diyor. Erdoğan’ı devirmek için adeta güçbirliği yapıyor. Kendilerini demokrasinin sözde yılmaz savunucusu ilan eden ve yıllarca dünyayı bu yalanlarıyla sömüren bu güçler bilmelidir ki, 15 Temmuz’da canı pahasına demokrasiyi koruyan aziz milletimizin oylarıyla seçilen Cumhurbaşkanımız, Türk Milletinin iradesinin ta kendisidir. Ve bu iradeyi yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Siyasi görüşü ne olursa olsun Türk halkı, kendi oylarıyla seçilen liderinin yanında Fransa Cumhurbaşkanı Macron’a her yerde ve her ortamda haddini bildirmesini bilir”.

“AK PARTİ NE KADAR GENİŞLERSE TÜRKİYE’NİN KARDEŞLİĞİ GÜÇLENİR”

“AK Parti 7.Olağan Büyük Kongre sürecinde 5 Eylül’den itibaren ilçe kongrelerimize yeniden başladık. Milletimizin sinesinden çıkmış bir hareket olan ve bugüne kadar kimseyi ötekileştirmeyen, kimseyi inancından, fikrinden, hayat tarzından ötürü hor, hakir görmeyen AK Parti, her kongre sürecinde kendini daha da büyütmüş, herkese elini uzatmıştır. Bu nedenledir ki, 18 yıldır milletimizden en güçlü desteği alarak iktidar olmayı başarmıştır. Bu kongre süreci bizlere hem kendimizi muhasebe etme, hem yenilenme, hem de eksiklerimizi görme fırsatı veriyor. Toplumun her kesimini kucaklamayı amaçlarken yeni isimlerle, yeni yüzlerle, yeni hizmet erleriyle kadrolarımızı tahkim ediyor ama aynı zamanda tek bir gönüldaşımızı dışlamadan, kırmadan, dökmeden ve hatta varsa kırık kalpleri tamir ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar 8 ilçede kongrelerimizi tamamladık. Üç ilçemizde bayrak değişimi yaşadık. Bununla birlikte onlarca yöneticimiz görevi yeni arkadaşlarımıza teslim etti. Çok şükür ki, AK Parti’nin bu süreçte yıpranmasını, ufak da olsa parçalar kopmasını bekleyenler yine umduğunu bulamadı. Birçok arkadaşımızın bu görevlere talip olması elbette sevindirici ve gurur vericiydi ama daha güzeli, görev almasalar bile partilerine ve davalarına olan bağlılıklarından hiçbir şey kaybetmemeliriydi. Bu davaya olan bağlılıklarının koltuk sevdası olmadığını çok açık biçimde göstermesiydi. Seçilen arkadaşlarımız görevi devraldıkları arkadaşlarımızı çiçeklerle uğurladı. Onları ilk kutlayan da görevi devreden arkadaşlarımız oldu. Birbirleri için kurdukları övgü dolu sözler, bizler için en duygusal anlardı. Çünkü AK Parti çatısı altında bulunan herkes, kendini 83 milyon vatandaşımızın tamamından sorumlu tutarak siyaset yapıyor. Bu hareket ne kadar güçlenirse, Türkiye’nin o kadar güçlü olacağını; AK Parti ne kadar genişlerse, Türkiye’nin kardeşliğinin de o derece kuvvetleneceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu nedenle ben bir kez daha bu kutlu davaya hiçbir unvan beklemeden gönlünü veren bütün teşkilat mensuplarımza en kalbi duygularımla ve bütün samimiyetimle bir kez daha teşekkür ediyor, görev alan arkadaşlarımıza da bu büyük sorumluluğun bilincinde başarılar diliyorum”.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim