• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2300.464 1.08
  • Dolar: 32.3187 0.20
  • Euro: 35.088 -0.09

Ellibeş; “Kocaeli teşkilatları dip diri yerinde”

AK Parti istişare toplantısı bugün yapılıyor. Toplantıya, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da katıldı.
Ellibeş; “Kocaeli teşkilatları dip diri yerinde”

AK Parti istişare kurulu toplantısı bugün yapılacak. KOTO Sosyal Tesisleri'nde yapılan il istişare kurulu toplantısına AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da katıldı. KOTO Sosyal Tesisleri düzenlen toplantıya, AK Partili isimlerin yoğun bir şekilde katılması dikkat çekti. Toplantıya eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Cemil Yaman, Emine Zeybek, Büyükşehir eski Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediye başkanları, ilçe başkanları, AK Parti'de çeşitli kademelerde görev yapan istişare kurulu üyeleri katıldı.

TÜM DÜNYA GERÇEĞİ BİR KEZ DAHA GÖRDÜ

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı İstişare Kurulu Toplantısında konuşan İl başkanı Mehmet Ellibeş, “2023 hedeerine emin adımlarımızla yürüyoruz” dedi. Ellibeş, “Kocaeli teşkilatlarının kuruluşundan bugüne Türkiye’deki yeri ve önemi hiç tartışılmadı. Her zaman örnek gösterildik. Geçmiş dönem yöneticilerinden devr aldığımız geleceğimize 2023 hedeerine emin adımlarımızla yürüyoruz. Öncelikle Barış Pınarı harekatı münasebetiyle sınırlarımızın dışında haklı mücadelemizi yapmakta olan onları bertaraf eden tüm silahlı kuvvetlerimize teşekkürler ediyoruz. Şehit olan kardeşlerimize rahmet diliyoruz. Gazilerimize ve yaralılarımıza şifalar diliyoruz. Tüm dünya gerçeği bir kez daha gördü. Eğer siz iradeli ve kararlı bir duruş sergilerseniz ve mücadelenizi emin adımlarla sürdürürseniz sonuç başarı olmaktadır. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu kararlı dik duruşu başından beri sergiledi. Suriye savaşının başladığı ilk günden itibaren ortaya koyduğu teşhis doğrultusunda başarıyla sonuçlandı ve geri dönüşünü aldı. Tüm silahlı küvetlerimize mücadelecinden ötürü ve ortaya kurduğu başarıdan ötürü teşekkür ederiz” diye konuştu.

KOCAELİ TEŞKİLATLARI GÜÇLÜ BİR YAPIYA SAHİP 

Ellibeş konuşmasının devamında, Kocaeli teşkilatının örnek bir teşkilat olduğu vurgulayarak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsıma il başkanlığı görevini verdiği ilk günden beri AK Parti teşkilatlarının yükü omuzlarında demişti bana. Ben de o günden itibaren siz değerli dava arkadaşlarımla çalışmaya devam ettik. Kocaeli teşkilatları güçlü bir yapıya sahip. Bu güçlü yapı kardeşlerimiz ve büyüklerimiz sayesinde güçlü bir şekilde bize kadar ulaştı. İlk günden itibaren tüm teşkilatı tanımaya ilçeleri gezmeye ve her teşkilat üyemizle tanışmaya çalıştım. Bu teşhislerimiz sonucunda bir kez daha gördük ki Kocaeli teşkilatları dip diri capcanlı ve güçlü. Kocaeli teşkilatları Türkiye’ye örnek bir yapıya sahip ve bu yapıda sizlerin büyük etkisi var var olun” dedi.

100 KİŞİYLE MAHALLE TOPLANTILARI YAPIYORLARDI 

Yaptıkları çalışmışlar hakkında bilgi veren Ellibeş, “Yönetim kurulu oluşturduk ve ilk işimiz ilçe danışman meclislerini yapmaktı. Seçimden yeni çıkmıştık İstanbul seçimleri tekrarlanmıştı ama teşkilatlarımız o olumsuz sonuçlara rağmen her ilçe meclisi toplantılarımız gümbür gümbür sürüyordu. Ve tüm teşkilatlara haykırdık ki Kocaeli teşkilatları dip diri yerinde. Mahalle başkanlarımızla özel toplantılar yaptık. Orda uç beylerimiz olan mahallelerde irtibatlarımızı daha da güçlendirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız, il başkanlarımız gerekli notları aldık. 472 mahallemize tüm il yönetimimiz gençlik ve kadın kollarımız katılıyoruz. Hep birlikte mahalle toplantılarına katıldık. İnanır mısınız, 100 kişiyle mahalle toplantıları yapıyorlardı duygulandım ve etkilendim. Hamdolsun ki böyle bir ailenin başına başkanım beni görevlendirdi” diye ifade etti.

DELEGE SEÇİMLERİNİ BERABER YAPACAĞIZ

Kongre takvimi ve danışma meçlileri ile ilgili bilgileri aktara Mehmet Ellibeş, “Bir başka çalışmamızda istişare kurulu üyelerimizle buluşmayı hedeedik ve ilk toplantımızı bugün sizlerle yapıyoruz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemlerde partimizin kuruluşundan itibaren her biriniz büyük bir fedakarlıkla görev aldınız gece gündüz demeden çalıştınız. Ve bu bağımlılık vatana ve millete olan sevdamız her geçen gün daha da artıyor. Bir başka etkinliğimiz aralık ayı içerisinde 2. ilçe danışman meclisi toplantılarını başlatacağız. İlçelerimize bildirdik hazırlıklarını yapıyorlar. Kongre takvimi ilan edildi. Kasım ayı itibariyle delege seçimlerini beraber yapacağız. İnşallah bize yakışan barış iklimi içerisinde delegelerimizi seçeceğiz. Ocak mayıs ayı içerisinde ilçe başkan seçimleri haziran eylül ayı içerisinde il başkan seçimleri ve sonrasında genel kongreyle seçimlerimizi tamamlamış olacağız. ” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim