• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:43Güneş 05:33Öğle 13:06İkindi 17:03Akşam 20:28Yatsı 22:11
    • 13°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10895.25 1.45
  • Altın: 2507.506 0.02
  • Dolar: 32.2119 0.14
  • Euro: 34.9305 0.33

Ellibeş ilçe başkanlarının değişim sinyalini verdi

AK Parti 106. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkan Mehmet Ellibeş kongreler ile ilgili ilginç bir söz söyledi. “Gönül istiyor ki 12’siyle de devam edelim” diyerek çok sayıda ilçe başkanın değişeceği sinyalini verdi.
Ellibeş ilçe başkanlarının değişim sinyalini verdi

AK Parti 106. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Antikkapı Restaurant’ta gerçekleşiyor. İl Danışma Meclisinde, Avrupa Parlementosu’nda Yunan vekilin Türk Bayrağına saldırısı da protesto edildi.

AK Parti İl Başkanlığı, danışma meclisine katılanlara yaklaşık 3 bin adet Türk Bayrağı dağıttı ve aynı zamanda salon girişine de dev Türk Bayrağı astı. AK Parti program boyunca salonda müzik çalmayarak Türk Bayrağına saygı gösterdi.

Antikkapı restoran girişinde yer alan yerli araba maketiyle AK Partili üyeler hatıra fotoğrafları çektirdi. Makette yerli araba ile beraber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da fotoğrafı yer aldı.  

YOĞUN KATILIM
AK Parti 106. Genişletilmiş İl Divan Toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Mİlletvekili İlyas Şeker, AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Mİlletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Miletvekili Fikri Işık, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  Eski Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve yönetimleri ve birçok parti üyesi katıldı.  

“AĞIR BİR BEDEL ÖDEYEREK YÜZLEŞTİK”
İl Danışma Meclisinde bir konuşma yapan AK Parti il Başkanı Mehmet Ellibeş, Elazığ’da meydana gelen deprem ile konuşmasına başladı. Ellibeş, “Bir hafta önce Elazığ merkezli ve çevresinde de hissedilen depremi yaşadık. 41 vatandaşımız hayatını kaybetti. 600 üzerinde yaralımız oldu onlara da şifalar diliyorum. Deprem gerçeği ile biz siz 20 yıl önce yüzleştik. Hem de ağır bir bedel ödeyerek yüzleştik. 17 Ağustos 1999 yılında. Binlerce deprem şehidimiz olmuştu. Bedelin bu kadar ağır olduğunu tahmin etmiyorduk ama zaman geçtikçe gerçek yüzümüze vurdu. Devlet ve bakanlar 1 hafta sonra bize yardım eli uzattı. Milletimizin yardımlarını tabi saymıyorum. Bunları niye söylüyorum çünkü devletimiz hükümetimiz depremden sonra geçen süreç içinde Cumhurbaşkanı ve gerekli devlet erkanı oraya intikal ederek en hızlı şekilde gerekeni yaptılar. 3 gün içinde arama çalışmaları bitti. Birincisi devletimizin hazırlığı ve ekipleriyle ortak müdahalesiyle acılı ailelerin yanında olmaya çalıştılar. Milletimiz her türlü fedakarlığı yapıyor.” dedi  

TÜM VESAYETLERİ ÇÖPE ATTIK  
“AK Parti ailesi Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 18 yıllık süreçte birçoğunu hayal etmekte güçlük çektiğimiz çok sayıda projeyi gerçekleştirdi” diyen Ellibeş konuşmasını şöyle sürdürdü, “Aile olarak hareket ediyoruz. Aile reisimiz kim? Recep Tayyip Erdoğan. 18 yıllık hizmetimizin temelinde aile olmak var. Kocaeli de bunu bize yaşatıyorsunuz.  Bu aile AK Parti ailesi Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 18 yıllık süreçte birçoğunu hayal etmekte güçlük çektiğimiz çok sayıda projeyi gerçekleştirdi. 18 yıl önce hakimler ve savcılar yüksek kurulu bir toplantı yapacağı zaman ülkede bir korku oluşurdu. Artık bunları unuttuk tabi. Hepsi bitti. Tüm vesayetleri çöpe attık. 18 yıl öncesiyle bugün ki durum karşılaştığımızda ne kadar ileri gittiğimizi görebilir. Mutlaka başka sorunlar var, olacak tabi. Ekonomik sıkıntılar, istihdam sıkıntısı gibi sıkıntılar olacaktır. Dünya da ki gündemlere bağlı olarak bu tür sıkıntılar olabilir. Fakat 18 yıl önce bu sıkıntılar daha büyüktü. Bugün 40-50 milyar dolarlık oyunlar oynanmasına rağmen bugün yaşadığımız sıkıntılar bunlardır. Türkiye inandığı yolda yürümeye devam ediyor.    

“DESTAN YAZDIK VE YAZMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Zaten göstergelerde iyiye gittiğimizi görüyoruz. Birçok ülke bizimle uğraşıyor ve içeride ki düşmanları da unutmuyoruz. Buna rağmen Genel başkanımızın önderliğinde destan yazdık ve yazmaya devam ediyoruz. Deprem vergilerinin harcamaları, deprem bölgelerine 3-5 kat daha fazla yardım yapıldığını ifade etti. Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de muhalefet aynı. Bir milletvekili kendi bölgesinde olan bir sınır içerisinde Gebze Hünkar Çayırı’nda inşaat yapılıyor diyor. Yalan söylüyor. Bir başkası seçim öncesi çalışan kardeşlerimize saygı duyuyorum. Hiç kimseyi işinden etmeyeceğiz diyor ama birçok kişiyi işinden ediyor.  

“İNANÇLA YÜRÜYECEĞİZ”
Maalesef ülkemizle ilgili yaşananları film gibi izliyoruz. Film gibi izliyoruz diyoruz ya bunlardan biri de yunan milletvekilinin yaptığı şerefsizliktir. Bu hakareti kabul etmek mümkün değil. Bizlere düşen birlikte bu yolda yürümek, amalar keşkeler demeden hep birlikte yürümek, fitneye fesata fırsat vermemektir. El ele kol kola dün olduğu gibi bugün de yarın da inançla yürüyeceğiz. 41 yıllık belediyecilikte birçok sorumluluk üstlendim. Biz güçlü bir aileyiz. Bu ailenin bir bireyi olmaktan büyük bir haz duyuyorum. Sizlerle beraber bu yolda yürümenin hazzını yaşıyoruz” İlçe kongrelerinin 23 Şubat’ta başlayacağını ifade eden Elllibeş, “Gönül istiyor ki 12’siyle de devam edelim. Kongrelerde seçilecek ilçe başkanları da ilçe yönetim kurulu üyeleri de bu ailenin içerisinden birileri olacak. Bu anlayışla biz kongre sürecini yürüteceğiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim