• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9086.27 0.07
  • Altın: 2324.897 0.79
  • Dolar: 32.3656 0.12
  • Euro: 34.97 -0.19

Ellibeş: “Heyecanlıyız, coşkuluyuz, mutluyuz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Ağustos Cumartesi günü (yarın) İzmit Milli İrade Meydanı’nda 10.Açılış Bayramı’na katılacak.
Ellibeş: “Heyecanlıyız, coşkuluyuz, mutluyuz”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bu önemli ziyaret nedeniyle büyük bir coşku ve heyecan yaşadıklarını, Kocaeli’de açılış bayramından herkesin haberi olması için büyük bir özveriyle çalıştıklarını kaydetti.

ERDOĞAN HAZIRLIĞI

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 3,5 yıl aradan sonra yeniden İzmit Milli İrade Meydanı’nda Kocaelili’lerle buluşacak. En son 19 Mart 2019’da belediye başkan adayları tanıtım programı için bu alanda Kocaeli’ye seslenen Erdoğan’ın gelişi AK Parti’de de büyük bir heyecan yaşattı.

YOĞUN DİPLOMASİ ARASINDA KOCAELİ PROGRAMI

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadele başta olmak üzere, bölgemizdeki sıcak gelişmeler nedeniyle yurt içi ve yurt dışında yoğun bir diplomasi trafiğinin yaşandığı dönemde Erdoğan’ın Kocaeli ziyaretinin gerçekleşeceğine dikkat çekerek şunları söyledi:

ELLİBEŞ’TEN MESAJ

“Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Pandemi ve ardından yaşanan Rusya-Ukrayna savaşı tüm dünyada enerji ve gıda sorunları ortaya çıkarırken Türkiye, Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde hem içeride hem dışarıda bu krizlerin ortaya çıkardığı sonuçlarla mücadele ediyor”.

ONUR VEREN ZİYARET

“Geçtiğimiz günlerde açıklanan veriler ışığında küresel etkilere bağlı enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadelede iyi yönde bir ivme yakalanmış durumda. İşte böylesine önemli bir dönemde Cumhurbaşkanımızı ilimizde ağırlayacak olmaktan onur duyuyoruz.”

AK PARTİ’DEN AÇILIŞ BAYRAMINA DESTEK

“İstiyoruz ki, bu önemli buluşmayı şehrimizde duymayan kalmasın. Aynı zamanda şehrimize değer katan, vatansaşlarımızın hayatını kolaylaştıran pekçok eserin de bu buluşmada resmi açılışını gerçekleştireceğiz. İşte bu nedenle İzmit Milli İrade Meydanı’nd 6 Ağustos Cumartesi günü saat 16.30’’da başlayacak 10.Açılış Bayramı’nın duyurusuna tüm teşkilatımızla birlikte destek sağlıyoruz”.

İL YÖNETİMİNDEN MAHALLE BAŞKANLARINA

“Bu anlamda bütün teşkilatlarımız öncelikle programlarını belirledi. Hafta başından itibaren ana kademe, kadın ve gençlik kolları il ve ilçe yönetimleri hemen her gün toplantı halinde neler yapıldığını gözden geçiriyor. Teşkilatımızın uç beyleri olan üç kademe mahalle başkanlarımızla da her ilçede toplantılar yaparak bunları paylaştık”.

600 BİN ADET BROŞÜR DAĞITILDI

“Açılış bayramını duyuran 600 bin adet broşür dağıttık. Bunun son kısmını cuma günü tüm ilçelerde Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımızın da katılımıyla eş zamanlı dağıtacağız. Sosyal medyanın yanında kısa mesajla da üyelerimizi sürekli bilgilendiriyor, istişare kurulu başta olmak üzere tüm üyelerimizi telefonla arayarak bayrama davet ediyoruz”.

BİNE YAKIN PANKART ASILDI

“Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerimizin bilboard duyurularının yanı sıra bizler de 1000’e yakın pankartla şehrin dört bir yanına asarak bu çalışmaya katıldık. Ayrıca tüm sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve sendikalarımızı da bu bayramda görmekten onur duyacağız. Her birine tek tek ulaşarak açılış bayramı hakkında bilgi aktardık”.

KOCAELİ, ERDOĞAN’I ÖZLEDİ

“Bu büyük şölene, şehrimiz adına yapılan eserlerin açılış töreninde coşku ve heyecanı bütün vatandaşlarımızla birlikte yaşamak istiyoruz. Bu noktada üzerimize düşen ne varsa yerine getirmek için programın netleştiği andan itibaren büyük bir özveriyle çalışan tüm teşkilatımızı, gençlerimizi ve kadın kollarımızı da ayrıca tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanımızı Kocaeli çok özledi, bu özlemin cumartesi günü alana da yansımasını bekliyoruz”.

 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim