• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 19°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9747.61 0.26
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Elazığspor 3 Puanla Nefes Aldı

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Elazığspor kendi sahasında Gaziantepspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik adamları ve futbolcular karşılaşmayı değerlendirdi.
Elazığspor 3 Puanla Nefes Aldı

- Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Elazığspor kendi sahasında Gaziantepspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik adamları ve futbolcular karşılaşmayı değerlendirdi.

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, maçın başında çok zorlandıklarını belirterek, “Mutlaka kazanılması gereken bir maçtı. Böyle maçlar futbolcuların üzerinde baskı oluşturur. Bu nedenle iyi oyun çıkmaz. Rakibin oyunu soğutmaya yönelik çalışmaları vardı. Gol pozisyonu geç oldu bu nedenle. Attığımız golle tempoyu yakaladık. Kaçırdığımız gollerden sonra rakip daha iyi futbol oynamaya çalıştı. Bu bizim aleyhimize oldu. İyi savunma yaptık, iyi bütünleştik. Çok fazla fırsat vermeden ilk yarıyı bitirdik. İkinci yarıda yakaladığımız golle skor 2-0 oldu. 2-0’dan sonra takımımız geri çekildi. Bunun taktikle alakası yoktu tamamen iç güdüsel. Ama yaptığımız kontra ataklarla fırsatlar bulduk ama oyuncularımız son vuruşları iyi yapamadılar. Onlar gol olmayınca rakip biraz daha direnç gösterdi. Maçı 2-1 bitirmek bizim için çok büyük kazanç. Skor ne olursa olsun 1 gol önde olan 3 puanı alıyor. Biz başkan, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular bütünleşmiş durumdayız. Bu güzide şehrin takımını ligde tutmak için çabalıyoruz. Bu şehrin bürokratlarından, ileri gelenlerinden bu şehrin takımına sahip çıkmalarını istiyoruz. Ekonomik anlamda zor günler yaşıyoruz. Bize destek olunmasını istiyoruz” dedi.

Elazığsporlu futbolcu Marvin de, “Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 3 puana ihtiyacımız vardı, bunu aldık. İnşallah bu çalışmalarımızı devam ettirip Bursaspor karşısında da 3 puan alırız” şeklinde konuştu.

Kaleci Ivesa ise zor bir karşılaşma olduğuna değinerek, "Kendi sahamızda aldığımız 3 puan bizim için çok önemli. Ama lig daha bitmedi, 5 hafta var. Böyle çalışmaya devam edersek inşallah ligde kalacağız” ifadelerini kullandı.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ

Teknik Sorumlu Bünyamin Süral de maçın zor geçeceğini önceden tahmin ettiklerini ifade ederek, “İki taraf da kazanmak için oynadı. Özellikle biz tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için bu maçı önemsiyorduk. Elazığspor da biraz avantaj sağlamak için maça kazanmak için çıktı. Yediğimiz 2 gol bizi geriye düşürdü. Ne kadar skoru yakalamaya çalışsak da başaramadık. Elazığspor’u kutluyoruz” diye konuştu.

Gaziantepsporlu futbolculardan Traore maç sonu yaptığı açıklamada, “Bizim için iyi sonuç değil, buraya kazanmaya gelmiştik. Son dakikalarda kaçırdığımız bir pozisyon var onun için çok üzgünüm. Bu futboldur her şey normal. İleriki haftalarda bunları telafi etmeye çalışacağız” dedi.

Bir diğer Gaziantepsporlu futbolcu Muhammet Ildız ise konuşmasında, “Bütün hafta boyunca bu maça hazırlandık. Ama ne yazık ki burada galip gelemedik. Nasip değilmiş. Elazığspor’u tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim