• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:56Güneş 05:41Öğle 13:05İkindi 17:00Akşam 20:20Yatsı 21:58
    • 9°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 10°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 10218.58 -0.49
  • Altın: 2444.726 0.02
  • Dolar: 32.1576 -0.15
  • Euro: 34.741 -0.27

DR.Hakan Höbek' e Partili Kadınlardan Tam Destek

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası kadın kollarının başkan ve yöneticilerini kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıya kadınlar büyük ilgi gösterdi.
DR.Hakan Höbek' e Partili Kadınlardan Tam Destek

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Dr. Hakan Höbek son olarak AK Parti Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Kadın Kolları’nı kahvaltıda ağırladı.

Başkanlar tam kadro

Hisartepe’deki kahvaltıya AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Oya Tuncel, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu, Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Çürüksulu Demir, Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimleri ile kadın belediye meclis üyeleri katıldı. Eşi, Gebze Belediye Meclis Üyesi Nazmiye Hanım da Hakan Höbek’i yalnız bırakmadı.

Hep özverili oldum

Konuşmasına, kendini tanıtarak başlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek erkek hegamonyası altındaki siyasette kadınların önemli yerlere gelmesinin çok önemli olduğunu vurguladı. Höbek hem katılımlarından hem de siyasetteki özverilerinden dolayı kadınlara teşekkür etti.  Kendisinin de kuruluşundan bu yana AK Parti’de görev aldığını ve şartlar ne olursa olsun partisi için çalıştığını ifade eden Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, neden aday adayı olduğunu anlattı.

Kadınlara teşekkür

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, “Allah nasip eder de Ankara’da olursam, sizlerle birlikte siyaset yapacağım. Bir telefon kadar yakın olacağım size. Çünkü ben, siyasette başarının teşkilatlarla birlikte sağlanabileceğine inanıyorum. Özellikle kadın kolları bunun nüvesi. Seçim dönemlerinde sandıkları gezdiğimde, partili kadınların sandıklara nasıl sahip çıktığını gördüm” diye konuştu.

Üç alanda projeler

Dr. Hakan Höbek, sağlık, sosyal ve engellilerle ilgili yeni politikalara katkı sunmak istediğini de vurgulayarak şunları söyledi: “Ben bu projelerin, bölgemizde pilot proje olarak uygulanmasını sağlayacağım. Fatih Devlet Hastanemizin, eğitim hastanesi olması için çalışacağım. Eğitim hastanesinin varlığı, hem bölgemizdeki sağlıkla ilgili problemleri çözecek hem de istihdam sağlayacak.

Partime sadığım

Bölgemizde son dönemlerde bonzai kullananların sayısı artıyor. Bonzai ve diğer uyuşturucu madde kullananlar için bölgemizde AMATEM gibi bir kurumun kurulmasına ön ayak olacağım. Engelillere ilişkin projelerim de olacak. Bunları, aday gösterildiğim taktirde kamuoyuyla paylayacağız. AK Parti Milletvekili olursam, sadık bir şekilde parti çalışmalarında yer alacağım ve bölgemizin sorunları için çaba göstereceğim. Bundan şüpheniz olmasın. Hepinize katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

darica.jpggul.jpgoya-tuncel.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim