• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Doğan’dan muhtarlara bisiklet

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Muhtarlar Günü nedeniyle Kocaeli’deki 474 muhtarı yemekte ağırladı. 12 ilçeden bütün muhtarların katıldığı gecede Başkan Doğan tarafından muhtarlara bisiklet hediye edildi.
Doğan’dan muhtarlara bisiklet

Emex Hotel’deki etkinliğe Başkan Doğan’ın yanı sıra İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Karayolları Genel Müdürü İbrahim Aktaş, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Türkiye Muhtarlar Derneği Fahri Başkanı Mustafa Pehlivan ile belediye meclis üyeleri de katıldı.

KOLTUĞU GÜÇLENDİRMELİYİZ

Bu yıl 5. kez kutlanan Muhtarlar Günü etkinliğinde konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “eğer insan kendini insanlığa hizmete adamak istiyorsa bazı işlerde çalışması lazım. Karşılığı hiçbir şey ile ödenemeyecek o hizmetlerden dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Yaptığınız kolay iş değil. SEDAŞ’ın, TELEKOM’un, İZGAZ’ın hesabını muhtar veriyor. Hizmette asla ayrım olmaz. Her kesin belediyesiyiz. Burada çok güzel bir aile var. Tabi ki farklılığımız olacak. Onlar bizim zenginliğimiz. Her zaman bir kardeşiniz olarak yanınızdayım. Bu makamlar, bu mevkiler geçip gider. Bulunduğumuz bölgelerde halkımıza hizmet edip o görevlerin hakkını vermek en büyük amacımızdır. Bizim görevimiz koltuğu güçlendirmek olmalı.

HAYDİ MAHALLEYE BİSİKLETLE

Bütün muhtarlarımıza bisiklet veriyoruz. Bisikletleri alanlar buradan mahallesine bisikletiyle gidecek. Sizin yaptıklarınızı vatandaş taklit eder. Sizin örnek olmanız çok önemli. İzmit’i seviyoruz, Kocaeli’yi, ülkemizi seviyoruz, bisiklete biniyoruz. Haydi muhtarlar bisikletle, haydi mahalleye bisikletle diyeceğiz. Bisiklete binmek milli bir katkıdır. Türkiye Muhtarlar Günü kutlu ve mutlu olsun, hayırlı hizmetlere vesile olsun” dedi.

MUHTARLAR GÜNÜ’NÜN MİMARI DOĞAN

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş da yaptığı konuşmada “bir çok meslek grubunun kutladıkları günleri vardı. Bugüne kadar yüzbinlerce muhtarın düşünemediğini düşünen, muhtarlar günün mimarı, fikir babası ve uygulayıcısı olan İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ediyorum. 19 Ekim Muhtarlar Günümüz kutlu olsun. Dernek çalışmalarımızla tüm muhtarlarımızı bir araya getirmeye çalıştık. Muhtarlar Günü, hükümetimiz tarafından örnek alınarak hayata geçirilen bir projedir” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZ İLKLERİ BAŞARDI

Gecede İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Sorumlusu Belediye Meclis üyesi Mehmet Çetin de bir konuşma yaparak şunları söyledi: ”tüm ilçelerimizden gelen muhtarlarımıza ve muhtar dernek başkanlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman muhtarların yanında olan İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, Türkiye’de ilk defa Muhtarlar Masası’nı kurmuştur, 2013 yılından beri muhtarlar gününü kutluyoruz. Başkanımız sayesinde bunları her zaman devam ettirdik. Muhtarlar günümüz kutlu olsun.” Konuşmaların ardından muhtarlara bisikletleri teslim edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim