• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:21Güneş 05:59Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:04Yatsı 21:35
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Dilovası'ndan Ahmet Taşçı'ya tam destek!

Dilovası Servisçiler Kooperatifi yönetimi ve üyeleri hafta sonu düzenlenen kahvaltı programında Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı Ahmet Taşçı'yı ağırladı.
Dilovası'ndan Ahmet Taşçı'ya tam destek!

Dilovası Servisçiler Kooperatifi Başkanı Kasım Taşdemir ve yönetimi haftasonu üyelerini Dilovası Naim Usta Restaurant'ta kahvaltıda buluşturdu. Toplantının organizasyonunun geniş katılımlı olması ve amacına ulaşması için yoğun çaba harçayan yönetim kurulu yeleri Uğur Esmeray ve Tekin Dursun üyelerin geniş katılım göstermesini sağladı.
KISA SÜREDE GÜZEL MESAFE KAT ETTİK
Düzenlenen kahvaltı programına Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı Ahmet Taşçı'da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Dilovası Servisçiler Kooperatifi Başkanı Kasım Taşdemir, "Geçtiğimiz yıl kurduğumuz kooperatifimiz kısa sürede önemli bir mesafe katetti. Dilovası'nda servisçi esnafı olarak birlik ve beraberliği sağladık. Kısa sürede önemli sorunlarımızın çözümü için güzel mesafeler kat ettik. Bundan sonrada esnafımızın kaliteli hizmet etmesi ve hak ettiği değeri alması için çalışmayı sürdüreceğiz.
DİLOVASI'NDAN AHMET TAŞÇI'YA DESTEK
Önümüzde Kocaeli Servisçiler Odamızın kongresi var. Kongrede Ahmet Taşçı'yı destekleyeceğiz. Kongrede Dilovası'nda da bizleri temsilen Cemil Erkan'ın yönetime girmesini de istiyoruz. Ayrıca Kocaeli genelinde bulunan servis araçlarının yeniden denetlenmesini ve kanuna uygun çalışıp çalışmadıklarının tespitini istiyoruz. Ayrıca dayanışmanın bir sembolü olan kaza yapan yada arızalanan servisçi arkadaşlarımızın mağdur olmaması için işlerini yürütebilmesi için kendisine geçici servis aracı tahsisi konusunda odamızdan ilçemize yedek aracı tahsisi konusunda yardım bekliyoruz. Son olarak Kocaeli Servisçiler Odamısı bünyesinde bulunan sivil ekip sayısının ikiye çıkartılmasını ve bu yeni ekibin Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerinde çalışmalarını ve denetim yapmalarını istiyoruz. Dilovası Belediyemizde de esnafımıza desteklerini her zaman bekliyoruz."dedi.
ERKAN ARSLAN ODA YÖNETİMİNE GİRİYOR
Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı Ahmet Taşçı'da yaptığı açıklamada "Pazar günü gerçekleşecek kongrede yanımda olmanız ve destek vermeniz beni mutlu etti. Bizde göreve geldiğimizden bu yana servisçi esnafımızın çalışma koşullarının en iyi şekilde olması için hak ettiklerini alabilmesi için mücade ettik ve etmeye devam ediyoruz. Kooperatifinizin bizden talep ettiği Cemil Erkan'ın yönetimimizde yer alması bizleri mutlu etti ve gücücümüze giç katacağına inanarak listemizde yer alacağını beyan ediyorum. 
GEBZE BÖLGESİNE SİVİL EKİP 
Göreve başladığımızda denetimlerimizi sıklaştıracağız. Kanunsuz çalışanlara gereken işlemleri yapacağız. Ayrıca Gebze bölgesine bir sivil ekibin olmasını da uygun buluyoruz. Tekrar göreve geldiğimzide en kısa sürede sadece bu bölgede çalışma yapacak bir sivil ekip oluşturacağız. 
BAŞKAN TOLTAR, ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ
Toplantıda son olarak konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise "İlçemiz sanayi ağırlıklı bir bölge olması vesilesi ile servisçi esnafımızında önemli bir potansiyele sahip olduğu bir ilçedir. Dilovası Belediyesi olarak vatandaşımızın yanında olduğumuz gibi servisçi esnafımızında her zaman yanında olmaya gayret ediyoruz. Bizden istenilen her türlü makul talebe elimizden geldiğince destek olmaya hazırız. Pazar günü yapılacak olan kongrenin Kocaeli'ye ve Dilovası'na hayırlı olmasını dliyorum."dedi. 

26231512_576471909360108_759789328523713_n.jpgwhatsapp-image-2018-01-13-at-10.00.11.jpegwhatsapp-image-2018-01-13-at-10.03.06.jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim