• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:53Güneş 05:39Öğle 13:05İkindi 17:01Akşam 20:22Yatsı 22:01
    • 7°C Kocaeli
    • 11°C İstanbul
    • 5°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 10173.42 1.17
  • Altın: 2445.956 1.25
  • Dolar: 32.2822 0.23
  • Euro: 34.9585 0.50

Dilovası'nda ki cinayetle ilgili şok ifadeler!

Dilovası'nda önceki gün yaşanan cinayetle ilgili tutuklanan Murat A. ifadesinde Kamil Arıkan ve Vahit B.'nin kendisine tecavüz ettikten sonra görüntüleri ile tehdit ettiklerini belirterek bu sebepten dolayı öldürdüğünü belirtti.
Dilovası'nda ki cinayetle ilgili şok ifadeler!

Dilovası'nda önceki gün yaşanan bir kişinin öldüğü ve bir kişinin de yaralandığı olayla ilgili olarak ifade veren Murat A.'nın ifadesinde kan donruran açıklamalarda bulunduğu öğrenildi. 

İddiaya göre, Kamil Arıkan'ın belediye binası yanında ki alanda boğazına bıçağı sapladıktan sonra olay yerinden kaçan Murat A., Adnan Kahveci Parkı'nda Vahit B.'ı göğsünden bıçakladı. 

ALKOLLÜYMÜŞ

Kamil Arıkan yaşamını yitirirken, Vahit B. ise Dilovası Devlat Hastanesinden sonra Fatih Devlet Hastanesine ardından da Umuttepe Kocalie Üniversite Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan Murat A. emniyet güçlerince yakalanırken, 0.78 promil alkollü olduğu belirlendi.   

SABIKALARI VAR

Murat A.´nın, uyuşturucu kullanma, kasten yaralama, tehdit-hakaret, kişilerin huzur ve sükununu bozma ve hırsızlık suçlarından 5 sabıka kaydının olduğu, yaşamını yitiren Kamil Arıkan´ın uyuşturucu madde kullanma, kasten yaralama, yağma, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama, güveni kötüye kullanma, motosiklet hırsızlığı, mala zarar verme, hırsızlık suçlarından olmak üzere 13 sabıkasının olduğu, Vahit B.´nin ise uyuşturucu madde kullanmak, tehdit ve kasten yaralama olmak üzere 6 sabıka kaydının olduğu belirendi    

TECAVÜZ EDERKEN GÖRÜNTÜ ÇEKMİŞLER  
Cinayetin ardından gözaltına alınan Murat A, polise verdiği ifadesinde, Kamil Arıkan ve Vahit B.´nin tecavüzüne uğradığını iddia etti. Murat A. ifadesinde, Vahit B.´den uyuşturucu satın alarak kullandığını, 2-3 ay önce Vahit B.´den bonzai satın aldığını, birlikte uyuşturucuyu kullandıklarını ve bayıldığını belirterek, kendine geldiğinde Vahit B.´nin kendini ayağa kaldırdığını, kendisinin kemerini bağlamaya çalıştığını ve makatındaki ağrı nedeniyle kendisini tecavüz ettiklerini anladığını, Kamil Arıkan ve Vahit B.´nin yanından kaçıp gittiğini, 15 gün evden çıkamadığını söyledi. Murat A. 15 gün sonra Vahit B´nin cep telefonundaki kendisine tecavüz edilirken çekilen görüntüleri izlettiğini, kendisinden 400 TL istediğini, Kamil Arıkan´ın da aynı şekilde kendisini tehdit ederek cep telefonunu aldığını, arkadaşlarının tecavüz olayıyla ilgili kendisine imalarda bulunduğunu iddia etti.    
ŞİKAYETÇİ OLDU  
Cinayet anını anlatan Murat A. alkolün verdiği etkiyle Kamil Arıkan´ı kendi telefonuyla konuşurken gördüğünü ve bıçakla saldırdığını, olay yerinden kaçtıktan sonra parka geldiğini ve Vahit B´yi bıçakladığını söyledi. Murat A. ifadesinde, "Ben beni her gördükleri yerde bana tecavüz edip erkeklik gururumu yıktıkları anın videosu ile tehdit edip benden para ve telefonumu alan Vahit ve Kamil isimli şahıslara her defasında istedikleri her şeyi verdiğimi o videoyu silmelerini söyledim. Ancak onlar bu videoları silmeyerek beni tehdit ve şantaja devam ettiler. Üstelik bu şahıslar bu videoları başkalarına izleterek bende insan içerisine çıkacak hal bırakmadılar. Bu olay nedeniyle benim psikolojim bozuldu. Yine olay gününde Vahit´in videoyu Harun´a izlettiğini öğrenince kendimi kaybettim ve onlara zarar vermek istedim. Olay alkolün de verdiği etkiyle meydana gelmiştir. Ben Kamil´e de Vahit´e de öldürmek amacıyla bıçağı sallamadım. Amacım onları yaralamaktı. Olay bu şekilde meydana gelmiştir. Ben bana tecavüz eden ve tecavüz anını kayda alarak bu kayıtlarla bana tehdit ve şantajla benden para ve telefonumu alan ayrıca bu kayıtları çevremde bulunan insanlara izleterek benim erkeklik gururumu ve onurumu yıkan Vahit B. ve Kamil Arıkan isimli şahıslardan davacı ve şikayetçiyim." dedi. 

1-016.jpeg2-025.jpeg3-020.jpeg4-006.jpeg

 

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim