• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9142.4 0.69
  • Altın: 2324.75 0.78
  • Dolar: 32.3727 0.14
  • Euro: 34.9626 -0.02

Dev Sandalye Görenleri Şaşkına Çeviriyor

Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen mobilya dekorasyon fuarının gözdesi 3 metre yüksekliğindeki lüks sandalye oldu. Dev sandalye 6 bin liraya müşteri buldu.
Dev Sandalye Görenleri Şaşkına Çeviriyor

- Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen mobilya dekorasyon fuarının gözdesi 3 metre yüksekliğindeki lüks sandalye oldu. Dev sandalye 6 bin liraya müşteri buldu.

İnegöl’deki MODEF 2014 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nın bir marka olduğunu ifade eden İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Nisan fuarı olmasına rağmen yurtdışından gelen ziyaretçilerin olduğunu söyledi.

Yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerin gösterdiği ilginin İnegöl’ün mobilya sektöründe nasıl markalaştığının göstergesi olduğuna dikkat çeken Ayhan, "Fuarımız her sene üstüne koyarak devam eden bir fuar. Portatif alandaki 28 firmamızla birlikte bu fuarda 178 firmamız yerini aldı. Fuarımız oturdu. Türkiye’de 17 Aralık sürecinde biraz sıkıntı yaşandı. Alışveriş yavaşladı. Fakat yavaş yavaş rayına oturacak gibi görünüyor. Nisan fuarımız çok iyi bir zamanlamaya denk geldi. Sanki mobilya da özellikle kendi mesleğimizle ilgili start verilecek bir hava var. Biz sadece yurtdışı değil, yurt içini de çok önemsiyoruz. Yurtiçindeki müşterilerimiz bizim için çok değerli. Onların inşallah satışları bir an önce hareketlenir. Düğün sezonları da yavaş yavaş başlıyor" dedi.

Mobilyacıların günden güne geliştiğinin altını çizen Ayhan, "Yeni ürünler mobilyaya renk katıyor. İnegöl, Türkiye’nin mobilyada moda merkezi oldu. Alt, orta ve üst kesime hitap eden ürünlerimiz var. Bence Türkiye’nin en iyi koltukları İnegöl’de üretiliyor. İnegöl nasıl Türkiye’nin moda merkezi, Milano’da dünyanın moda merkezi. Tasarımcıları, Ar-Ge elemanları ile dikkat çekiyor. Büyük bir fuar alanları var. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Milano Fuarına, Türkiye’den 12 firma katıldı. Biz de oraya yavaş yavaş burnumuzu sokacağız. Detaylarda bizden üstünler. Bizde o detayları aştığımız zaman onlara yetişiriz. Biz ürünlerimizle dünyaya hitap ediyoruz. Dünyayı buraya çekebilirsek, üstün başarılar elde edebiliriz" şeklinde konuştu.

KAYSERİLİ MOBİLYACILARIN UYANIKLIĞI

Basın mensuplarının, İnegöl’deki bir otelde Kayseri’den gelen mobilya firmalarının mini bir fuar düzenledikleri hatırlatılması üzerine Ayhan, "Kayserililer bir kurnazlık yapıp, Kayserili olduklarını belli ettiler. Fuarda yer bulamayınca, otelin düğün salonunu kiralayarak 4 Kayseri firması sergi açmış. Bu bize bir şey kaybettirmez. Değer kazandırır. Çünkü, demek ki biz değerliyiz ki bütün firmalar burada olmak istiyor" dedi.

'DEV SANDALYE' FUARIN GÖZDESİ OLDU

Fuarda sergilenen dev sandalye, ziyaretçilerin gözdesi olurken, 3 metre yüksekliğindeki sandalye, 6 bin liraya alıcısını buldu. Bir sonraki fuarda 6 metre yüksekliğinde sandalye üretecekleri ifade eden sandalye firmasının sahibi Hamza Şahin, "İnegöl mobilyasını daha iyi tanıtabilmek için, yurtdışı fuarlarına katılıyoruz. Her fuarda farklı ürünler oluyor. Bu farklı ürünleri gören vatandaşlar, ürünle fotoğraf çekinip sosyal medya da paylaşıyor. Biz de ‘İnegöl fuarına ilginç bir şey yapalım ki dikkat çeksin’ diyerek bu sandalyeyi yaptık” dİye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim