Dilovası'nda faaliyet gösteren Dilovası Engelli-Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) kurulduğu günden bugüne Engelli ailelerin sesi olamaya devam ediyor.
Engelli bireylerin sosyal ve kültürel faaliyetlerini organize eden ve hayata katılmaları sağlamak için sosyal yardımların yanı sıra organize ettiği etkinlikler ile toplum içine çıkmalarını sağlayan DENAD Başkanı Abdulsamet Elden ve yönetimi hayırseverler ve dernek üyelerinin destekleri ile organizasyonlarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Diliskelesi mahallesinde bulunan dernek binasında gerçekleştirdikleri mangal etkinliği ile engelli aileleri bir araya getiren DENAD halay ve horon eşliğinde etkinliğini gerçekleştirdi.
TEK AMACIMIZ VAR
Düzenlenen organizasyon ile ilgili açıklama yapan DENAD Başkanı Abdulsamet Elden,"Bizim tek amacımız ve hedefimiz evinde çıkamayan engellilerimizinde sosyal hayata dahil etmek. Bunun için elimizden gelen çabayı sarf ediyor ve düzenli olarak kültürel ve sosyal etkinlikler düzenliyoruz.
TEŞEKKÜR EDERİM
Düzenlediğimiz organizasyonlarda bizlere maddi manevi destek veren herekese ayrı ayr teşekkür ediyorum. Bu etkinliğimizde de dernek üyemiz olan sanatçı kardeşlerimizin yanı sıra ilçemizin mahalli sanatçıları Metin Elden ve Bayram Akboğa'ya da bir birinde güzel şarkı ve türküleri ile bizlere eşlik ettikleri için ayrıca teşekkür ediyorum"dedi.
- Kira artışında yeni dönem: Kiracılar dikkat!Kocaeli'de taksi ücretlerine zam geldi!O yolda hız limiti yükseltildiParklanma süresi 5 dakikadan 20 dakikaya çıkarıldıMilli Sporcu Emre’nin Adı Gebze’de YaşatılacakHayalindeki iş yerine KO-MEK ile kavuştuUlaşımın öncüsü Akçaray, 17 milyon yolcu taşıdı1 yılda 235 milyonluk 11 proje hayata geçtiGebze’de Ara Karne Tatili EtkinlikleriBüyükşehir Bando Takımı’ndan “Efsane” konser
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9715.86 -0.18
- Altın: 3053.421 0.15
- Dolar: 35.463 0.04
- Euro: 36.5563 0.12
DENAD Mangal Partisinde Buluştu
DENAD Ailesi mangal partisinde bir araya geldi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Kira artışında yeni dönem: Kiracılar dikkat!Son yıllarda kira artışlarına getirilen %25 sınırı, ev sahipleri ve kiracılar arasında ciddi bir gerilim yarattı. Artık bu sınırın etkilediği 5 yıllık bekleme süresi sona eriyor
O yolda hız limiti yükseltildiKocaeli ve Sakarya illerinden binlerce sürücünün kullandığı Kartepe-Sapanca yoluyla ilgili önemli bir karar alındı.
Parklanma süresi 5 dakikadan 20 dakikaya çıkarıldıGebze Bağdat Caddesi ve İzmit Turan Güneş Caddesi’nde uygulanan park ihlal sistemlerinde parklanma süreleri 20 dakika olarak güncellendi.
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim