• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:21Güneş 05:59Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:04Yatsı 21:35
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 22°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Demirtaş mazbatasını aldı, “hepsi bizim adayımız gibi çalışacağız”

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı olan Ahmet Demirtaş, önceki akşam parti binasında düzenlenen törenle mazbatasının alarak, resmen İlçe Başkanı oldu.
Demirtaş mazbatasını aldı, “hepsi bizim adayımız gibi çalışacağız”

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği törene İl Başkanı Semih Taşveren, Gebze eski İlçe Başkanı Kemal Memiş, GEBZESİAD Başkanı Muhammed Cihad Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
İl Başkanı Taşveren, DEVA Partisi kurucularından da olan, partinin teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcısı Ahmet Demirtaş’ın bu görevdeki başarası ile İlçe Başkanı olmayı hak ettiğini belirterek, İlçe Başkanı olarak da önemli işlere imza atacağını söyledi. Milletvekili aday adayı olarak görevi Ahmet Demirtaş’a devir eden Kemal Memiş de, Ahmet Demirtaş’ın liderlik özelliklerinden söz ederek, partiyi emin ellere teslim ettiğinin altını çizdi. Demirtaş, DEVA Partisi’nin Genel Merkezlerin kararı ile Kocaeli’de seçime girmediğini ve CHP listelerinde yer almadığını hatırlatarak, “bu durum bizi üzmüş olsa da tüm teşkilatlarımızla aday gösterilen tüm arkadaşlarımız bizim adayımızmış gibi çalışacağız” dedi.

İL BAŞKANI VE ESKİ BAŞKANDAN TAM DESTEK

Ali Babacan’ın genel başkanı olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gebze İlçe Teşkilatı’nda kurucu başkan Kemal Memiş’in milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından, yönetim kurulu kararı ile teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı Ahmet Demirtaş, İlçe Başkanı olmuştu. Demirtaş, önceki akşam parti binasında düzenlenen törenle mazbatasını alarak, resmen Gebze İlçe Başkanı oldu. Mazbata törenine katılan İl Başkanı Semih Taşveren, DEVA Partisi olarak Gebze Bölgesine büyük önem verdiklerini belirterek, Ahmet Demirtaş’ın Gebze’de başarılı işlere imza atacağına inandıklarını belirterek, kendisine başarılar diledi. Eski İlçe Başkanı Kemal Memiş de, Ahmet Demirtaş’ın liderlik özelliklerinden söz ederek, DEVA Partisi’nde bayrağı daha ileriye taşıyacağına inandığını söyledi. Çok sayıda partilinin yanı sıra mazbata törenine GEBZESİAD Yönetim Kurulu da katılım göstererek, Ahmet Demirtaş’a başarı dileklerinde bulundu.

15 MAYIS SABAHI HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

DEVA Partisi’nin kurucularından olan Ahmet Demirtaş, kendisini bu göreve layık gören parti yöneticileri ve partililere teşekkür ederek, “yeni kurulmuş bir parti olmamıza rağmen, özellikle Gebze’de ciddi bir kitleye ulaşmış durumdayız. 14 Mayıs seçimlerin de Kocaeli’de kendi logomuzla seçime girmek, yada ittifakla birlikte olmak istedik ama parti büyüklerimizin son aldığı karar gereği Kocaeli’de aday çıkartmadık. Bu durum elbette ki bizleri üzmüştür ama bizim öncelikli hedefimiz 14 Mayıs da mevcut iktidarının değişmesidir, bunun içinde DEVA Partisi olarak tüm gücümüzle çalışacağız. Aday gösterilen tüm isimler bizim adayımızmış gibi çalışacağız. Türkiye’de dikta rejimi, demokrasiden uzak anlayış son bulacak, 15 Mayıs sabahı her şey çok daha güzel olacak ve biz de DEVA Partisi olarak, bu değişime katkı sunmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim