Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçe geneline yeni ve modern parklar kazandırılıyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, başkan yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz ile birlikte Kazım Karabekir Mahallesi’nde inşaatı devam eden park alanlarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
MODERN PARKLAR
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla çalışmaların hızlandığı park inşaatları tamamlandığında Darıca iki yeni nesil modern parka daha kavuşmuş olacak. Molla Hüsrev Caddesi üzerinde inşaatına yeni başlanan park yaklaşık 1 dönüm alan üzerinde inşa edilecek. İçerisinde çocuk oyun grupları, fitness aletleri ve yürüyüş yollarının yer alacağı park, bitki ve ağaç çeşitleriyle de dikkat çekecek.
ENGELLİLER UNUTULMADI
Bir diğer park çalışması da 19 Mayıs parkında gerçekleşiyor. Mevcut parkın yenileneceği çalışma ile 19 Mayıs Parkı Darıca’ya yakışan modern bir park haline gelecek. 2.5 dönüm alanda yeniden inşa edilecek parkın içerisinde gençlerin spor yapacağı semt sahası yapılacak. Futbol, voleybol ve basketbol sahalarının yer alacağı 19 Mayıs Park’ında ayrıca fitness aletleri ve yürüyüş yolları da olacak. 19 Mayıs parkında engelliler de unutulmadı. Engelli oyun grubunun da yer alacağı parkta engelli aileleri çocuklarıyla birlikte güzel vakit geçirebilecekler.
YENİ NESİL PARKLAR
Darıca’da yapılacak iki parkın yeni nesil olarak inşa edileceği belirtilirken iki parkta da granit küp taşları kullanılacak. Bitki ve ağaç çeşitleriyle de renklendirilecek parklar hem çocuklara, hem gençlere hem de ebeveynlere hitap edecek şekilde tasarlanıyor. Yeni nesil parkları Darıca’ya kazandırmak istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’ya yakışan modern parkları diğer mahallelerde de uygulayacaklarını ifade etti.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 11007.37 0.81
- Altın: 5796.728 0.99
- Dolar: 42.5002 -0.13
- Euro: 49.4838 -0.42
Darıca’ya yeni nesil 2 park inşa ediliyor
Darıca Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesi’nde iki yeni park inşaatına daha başladı. İlçeye modern parklar kazandırmak istediklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yeni nesil park çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi al

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiDilovası'nda meydana gelen yangında 63 yaşındaki Asım Bal hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde bir konutta henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.
Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeTürkiye Basketbol Ligi’nin 13. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çayırova Belediyesi, sahasında ligin güçlü rakiplerinden Göztepe’yi konuk edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikKocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nin “Gonca Efeleri” adıyla oluşturduğu halk oyunları topluluğu Cumhurbaşkanlığı’ndan özel davet aldı.
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı17,1 milyar TL portföy büyüklüğüne sahip Zeray GYO’nun halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Pay başına satış fiyatı 13,00 TL olarak belirlenen halka arzın yaklaşık 2,04 milyar TL büyüklüğe ulaşacağı öngörülüyor.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim





























