• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9998.43 0.84
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Darıca’dan Hakkari'ye gönül köprüsü

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kardeş şehir olan Hakkari’ye bağlı Esendere’de Darıca Belediyesi tarafından inşa edilecek Kültür evi ve Sosyal Tesisi projesinin temel atma törenine katıldı.
Darıca’dan Hakkari'ye gönül köprüsü

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kardeş şehir olan Hakkari’nin Esendere beldesine giderek bir dizi temaslarda bulundu. Hakkari programında Başkan Muzaffer Bıyık’a eşi Havva Bıyık ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Kardeş şehir Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu’yu ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, arada mesafeler olsa da gönüllerin bir olduğunu söyledi ve misafirperverliği için Büyüksu ve ekibine teşekkür etti.

darica’dan-hakkari’ye-gonul-koprusu-(1).jpg

DARICA HEYETİNE SICAK KARŞILAMA

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberindeki heyet, Hakkari’de oldukça sıcak ve samimi bir şekilde ağırlandı. Havaalanında çiçeklerle karşılanan Başkan Muzaffer Bıyık ve beraberindeki heyet, gün boyu bir dizi temaslarda bulundular. Esendere Belediyesi’nin ardından Yüksekova Kaymakamı olan ve Yüksekova Belediyesi’ne Kayyum olarak atanan Osman Doğramacı’yı da ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, daha sonra Yüksekova’da Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarını da ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Türkiye-İran sınırında bulunan Esendere Gümrük Kapısı’nı da ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, Gümrük ve Muhafaza Müdürü Ulaş Güleş’le hasbihâl edip çalışmalarında kolaylıklar diledi.

darica’dan-hakkari’ye-gonul-koprusu-(3).jpg

TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kardeş şehir olan Hakkari’nin Esendere Belediyesi’nin talebi üzerine Darıca Belediyesi tarafından yapılacak olan Kültür evi ve Sosyal Tesisi projesinin temel atma törenine de katıldı. Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ile birlikte temel atma törenine katılan Başkan Muzaffer Bıyık, kardeşliğimizin pekişmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade ederek “Bizim burada olmamızın bir sebebi var. Bu işin bir başlangıcı var. O da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onun talimatlarıyla buraya geldik. Bize gönül belediyeciliği yapın dedi. Biz de emir olarak kabul ettik. 1824 km uzaklıktan gönlümüzü size açmaya geldik. Gönül bulduk. Allah hepinizden razı olsun. Burada yapacağımız proje inşallah hayırlı olsun. Bu güzel millete hayırlı hizmetlerde bulunsun. Biz Türk’üyle, Kürt’üyle doğusuyla, batısıyla Türkiye olarak biriz ve beraberiz. Bizim kardeşliğimizi kimse bozamaz. Kardeşliğimizin pekişmesi için daha fazla çalışacağız” diye konuştu. Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu da proje için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından dualarla temel atma töreni gerçekleşti.

darica’dan-hakkari’ye-gonul-koprusu-(6).jpgdarica’dan-hakkari’ye-gonul-koprusu-(6).jpgdarica’dan-hakkari’ye-gonul-koprusu-(8).jpg

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim