• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 9079.97 0.00
  • Altın: 2323.809 0.74
  • Dolar: 32.3608 0.10
  • Euro: 34.9399 -0.36

Darıca Farabi Başhekim Mustafa Güneş veda etti

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mustafa Güneş için veda organizasyonu düzenlendi
Darıca Farabi Başhekim Mustafa Güneş veda etti

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mustafa Güneş’in sözleşme süresinin dolması nedeniyle hastane yönetim ekibi ve hastane çalışanları tarafından bir veda organizasyonu düzenlendi. Düzenlenen organizasyona başta yönetim ekibi olmak üzere geniş bir hastane personeli de katılım sağladı. Başhekim Güneş’e hastane yönetim ekibi tarafından çiçek, plaket takdimi ve pasta kesimi de yapıldı.

img_3690.jpg

“GÖREVİM SONA ERDİ”

Veda organizasyonun da konuşma yapan Hastane Başhekimi Prof.Dr. Mustafa Güneş şu ifadelere yer verdi; “Sahip olduğumuz koltuklar ve makamlar bu sonuca yol açmıyor ise boştur. Bu makamlar devletimize ve milletimize hizmet için kullanılmıyorsa beyhudedir. Yoksa makamlar geçici devlet bakidir. Bizler geçici, dostluklar, güzellikler ve hoş bir sada kalıcıdır. Benler geçici, bizler kalıcıdır. 5 Eylül itibariyle yaklaşık 6 yıldır devam eden sözleşmeli yöneticilik görevim sona ermiştir. Bu devletimizin ve yöneticilerimizin kararıdır. Saygı duyar yeni görevimize aynı heyecanla devam ederiz. Bundan sonra asli görevim olan hekimlik mesleğimi icra etmeye devam edeceğim.

“BEN DEĞİL BİZ BAŞARDIK”

Ben bu göreve başlarken her çalışanımın gönlüne dokunmaya çalıştım, gönül kapısından girmeye çalıştım. Başardım veya başaramadım o sizin taktiriniz ama çok mücadele ettiğimi açıkça ifade etmek istiyorum. Bu süreçte ekip olarak yapılan hizmetlerden, yeniliklerden bahsetmeyeceğim, milyonları bulan inşaat ve tıbbi cihaz hibeleri için verilen çalışmalardan da bahsetmeyeceğim. Çünkü bu bizim zaten asli görevimizdir. Ben değil bu ekiple yaptık. Ben değil biz başardık. Ama bu süreçte ve özellikle pandemi sürecinde Farabi’nin şanına yakışır mücadelenizi, fedakarlığınızı, öz verili çalışmalarınızı unutmayacağım. Gerçekten çok zoru başardınız. Baba oldunuz, anne oldunuz, evlat oldunuz, kardeş ve abi oldunuz. Yeri gelince elinizle çorbayı içirdiniz, bir çocuk gibi hastalarınızın kişisel temizliğini yaptınız, bir baba ve anne şefkati ile kucakladınız. Bundan daha büyük şeref olamaz, bundan daha büyük özveri olamaz.

img_3706.jpg

“BENİ GURURLANDIRACAK VE MUTLU EDECEK”

Sizden en büyük ricam benden sonra bayrağı taşıyacak yönetici kardeşime bütün gücünüzle destek olmanız, daha çok çalışmanız, birbirinizle kenetlemenizdir. Bu güzel haberleri duydukça, Farabi ile ilgili güzel haberler aldıkça beni gururlandıracak ve mutlu edecektir. Farabi ailesinde birlik ve beraberlik ve kardeşlik haberleri aldıkça bu ruhumu rahatlatan bir meltem gibi etki yapacaktır. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen sayın sağlık bakanımız başta olmak üzere ilimizin kıymetli milletvekillerine, sağlık müdürümüz ve diğer tüm çalışanlarına, ilin tüm başhekimleri ve personeline, hastanemize destek veren tüm kurum ve kuruluşlara, iş adamlarımıza, dostlarımıza ve tabii ki başta siz kıymetli ailemizin tüm bireylerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allaha emanet olunuz.”

img_3678-001.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim