• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 26°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Darıca CHP dayanışmada buluştu

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen CHP Darıca İlçe Başkanlığı ‘Birlik ve Dayanışma Gecesi’ne partililer büyük katılım gösterdi.
Darıca CHP dayanışmada buluştu

CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Birlik ve Dayanışma Gecesi’ partililerin büyük katılım gösterdiği Darıca Sancaktepe Tesisleri’nde yapıldı. Geceye CHP Parti Meclisi Üyeleri Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, İl Başkanı Harun Yıldızlı, Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Ardahan Eski Milletvekili Ensar Öğüt, partinin kanaat önderleri, önceki dönem milletvekilleri, belediye başkanları, danışma kurulları, il, ilçe teşkilatları, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Salgın sürecinde birlikte olmaya hasret kalmıştık. Görev sürecinde rahmana kavuşan kıymetli büyüklerimizi rahmetle anıyorum. Ekonomik süreç yurttaşlarımızı girdabın içine sokmuştur. Patatesin soğanın domatesin fiyatını tartışır hale geldik. CHP iktidarına bu ülkenin ihtiyacı var. Sadece ekonomi değil dış politikada sıkıntılar var. Mülteci problemi her geçen gün büyüyor. Yaşadığımız yerde de sorunlar var. Darıca’da ne trafik ne altyapı çözüldü. Doğru gitmeyen hatalı birçok iş var. Biz üzerimize düşenleri yapmalıyız. Bizler hazırlığımızı yapıyoruz. Önümüzdeki seçimlerin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Millet ittifakı bileşenleriyle dostlarımızla bu garabetten kurtulacağız. Hep birlikte kazanacağız” dedi.

ADAY BİRLİKTE BELİRLENECEK CHP

Kocaeli İl Başkanı Yıldızlı’nın ardından CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuştu. Tarhan, “Ülkemiz büyük bir kriz içinde. Bu kriz ekonomiden, adalete, üretimden, eğitime her alanda yaşanıyor. Bu krizi çözmenin tek yolu da CHP’den geçiyor. Çünkü 2018’den bu yana yürürlükte olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi iflas etti. Bu sistemi değiştirmekte kararlı 6 parti Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde bir araya geldi. Biz diyoruz ki, yeni kurallarla, yeni kurumlarla yani yeni bir Anayasa ile halkımızın karşısına çıkacağız. Çünkü yeni kurallara ve yeni kurumlara ihtiyacımız var. Ülkede hak, hukuk ve adaleti yok sayıp, her kararı, atılacak her adımı, izlenecek her politikayı tek adamın inisiyatifine bırakınca yabancı yatırımcılar ülkeyi terk etti. Bozulan ekonomi nedeniyle istihdam ve girişimcilik alındığı bir ülke için geliyoruz. Bize en çok sorulan soru, Cumhurbaşkanı adayı kim? Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Seçimin tarihi henüz belli değil. Vatanını seven, bayrağına bağlı, cumhuriyetçi, bugünkü sisteme teslim olmayan 6 lider bir araya geldi. 6’lı masaya oturdular. Öncelikli olarak ilkeleri belirliyorlar. İlkeler bazında biraraya geldiler. İşte bu ilkeleri belirledikten sonra ülke için çok önemli bir görevi üstlenen bu 6 Lider nasıl bir aday olsun diye yol haritasını belirleyecekler. Ülkeyi düzlüğe çıkaracak bir aday üzerinde konuşulacak ve millete de soracaklar, diğer siyasi partilere de soracaklar aday kim olsun diye. Yani Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçiş yolunda tam mutabakatla Cumhurbaşkanını hep beraber belirleyeceğiz” diye konuştu.

KASIM AYINDA SEÇİM BEKLENİYOR

Gecede son olarak Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır konuştu. Başarır açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Zor dönemlerden geçiyoruz. Kasım ayı gibi seçim bekleniyor. Çok kötü giden bir ekonomi var. Kur korumalı garanti verdikleri sistemde 100 milyona yakın para ödeyecek 84 Milyon TL. En büyük sorun yolsuzluk. İktidarın uzantısı iki vakıf Amerika’ya 60 milyon dolar para yolluyor. Neymiş yurt yapılacakmış? Ensar bu paraları nereden aldı? Süleyman Soylu çok yakında yargılanacaksın. Bir ülke soyuluyor. Ensar ve TÜGVA’yı def etmeliyiz. Yoksa bu ülkenin iki yakası bir araya gelmez.”

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim