• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:18Güneş 05:56Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:06Yatsı 21:38
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 10093.82 0.11
  • Altın: 2428.149 -0.42
  • Dolar: 32.3702 -0.61
  • Euro: 34.6846 -0.82

Cumhurbaşkanı Külliye’ye davet etti

Gebzeli Gülay Salman ve Asiye Arslan, kurdukları “Sevgi Melekleri Sanat Atölyesi” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından övgü alırken, Erdoğan Salman ve Arslan’ı Külliyesi’nde ağırlamak istediğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Külliye’ye davet etti

Gebzeli Gülay Salman ve Asiye Arslan’ın ortaklaşa kurdukları “Sevgi Melekleri Sanat Atölyesi” adı altında kurdukları işyeri Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından büyük takdir gördü. Geçtiğimiz hafta Kocaeli’ye gelerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği 8. Açılış bayramına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuğu olan Salman ve Arslan ile birlikte AK Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ramazan Özkürkçü bir süre Cumhurbaşkanı ile görüştüler.

SEVGİ MELEKLERİ SANAT ATÖLYESİ

İki engelli bayan tarafından kurulan “Sevgi Melekleri Sanat Atölyesi” çalışması hakkında bilgiler alan Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışmalarından dolayı Salman ve Arslan’a teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek kendilerini külliyede ağırlamak istediğini söyledi.

2013 YILINDA RAHATSIZLIK SONRASI ENGELLİ OLDUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a duyarlılığından dolayı teşekkür eden Salman ve Arslan, AK Parti Gebze İlçe Yöneticisi Ramazan Özkürkçü’nün çalışması ile ilerleyen bir tarihte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne gideceklerini belirttiler. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Salman gazetemize yaptığı açıklamada, “Engelli olmanın hayallerime engel olmasına asla izin vermedim. 2013 yılında geçirdiğim bir rahatsızlık sonucu vücudumun sağ tarafını kullanamaz oldum.

BİZDE ÜRETEBİLİR, BİZDE ÖĞRETEBİLİRİZ

Herkes gibi normal bir insanken bir anda engelli bir birey oldum. Engelli olduktan sonra bir süre bocaladım Geçen süre içinde bir şeyi anladım ki insanın en büyük engelinin kendisi olduğunu anladım. İlk önce kendi engelimi aşmak için sürekli araştırdım. Sonra zamanla buna alıştım. Şunu da öğrendim ki engelli olmak kimsenin size ihtiyacı olmayacağı anlamına gelmiyor. Bizde üretebiliriz ve öğretebilirdik. Amacımız engelli de olsak bir bireyin topluma bir şeyler kazandırabilmesiydi. Engelli arkadaşlarımızın hayatın her alanında var olduğunu göstermekti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR VE DAVET

Hayata küsmedik. Bizler başaracağımıza inandık. Tüm çabalarımız başarıya ulaşmaktı. Bunun içinde arkadaşımızla birlikte kurduğumuz “Sevgi Melekleri Sanat Atölyesi” bunun için büyük bir adım oldu. Bu atölyemizle hem kendimiz hemde bizim gibi engelli dostlarımızın hayata bağlanması ve bir şeyleri yapabilmesidir. Bu çalışmamızı Cumhurbaşkanımıza tek tek anlattık. Cumhurbaşkanımız da çalışmamızdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek bizlere teşekkür etti. Ve ilerleyen bir süreçte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlamak istediğini söyledi. Bizleri mutlu eden bu davete inşallah en kısa sürede Gebze’den kuracağımız bir ekiple icabet edeceğiz.”dedi. Salman ve Arslan ayrıca hazırladıkları hediyeyi Cumhurbaşkanı Erodğan'a takdim ettiler.

17353011_10155114954779921_266319097_n.jpg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim