• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 11°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2439.282 -0.03
  • Dolar: 32.4246 -0.15
  • Euro: 34.6533 0.03

Cumhurbaşkanı Erdoğan; 2024’te Tahir Büyükakın ile yola devam

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan Erdoğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na mevcut başkan Büyükakın’ı yeniden aday gösterdiklerini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 2024’te Tahir Büyükakın ile yola devam

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen programda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterildiğini açıkladı. Programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına mevcut başkan Büyükakın’ı yeniden aday gösterdiklerini ifade etti. Tanıtım programının ardından duygularının paylaşan Büyükakın, ‘’Cumhurbaşkanımıza bize olan teveccühü ve güveni nedeniyle teşekkür ederim. Geride bıraktığımız 5 yılda Kocaeli’ne çok önemli eser ve hizmetler kazandırdık. 31 Mart seçimlerinde halkımızın da teveccühüyle Mutlu Şehir Kocaeli idealimizde ilerlemeye, Kocaeli’ni bir dünya şehri, bir dünya markası haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI

AK Parti’nin 11 büyükşehir ve 15 ildeki belediye başkan adayları, İstanbul Sütlüce’deki Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen programla tanıtıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın katılımıyla yapılan programda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçiminde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterildi.

tahir.jpeg

ERDOĞAN: BELEDİYECİLİKTE DESTAN YAZDIK

Salonu dolduran yaklaşık 3 bin kişinin önünde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Değerli dava ve yol arkadaşlarım; aşkınız için, sevdanız için, muhabbetiniz için şükranlarımı sunuyorum. Bugün 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde 11 büyükşehir ve 15 il belediye başkan adayımızı açıklamak üzere bir araya geldik. Adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Kapsamlı istişareler ve değerlendirmeler sonucunda adaylarımızı belirledik. Ülkemizde yeni bir belediyecilik felsefesini hayata geçirmiş bir kadroyuz. Belediyecilikte adeta bir destan yazdık, yerel yönetimlerde çığır açtık, bir referans haline geldik. Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız, durmak yok yola devam. Kendini değil şehrini düşünen, laf değil proje üreten, halkının hayatını kolaylaştıran, şehrinin ve orada yaşayanların gündemiyle yatıp kalkacak, kendini şehrine vakfedecek belediye başkan adaylarıyla milletimizin karşısına çıkıyoruz’’ ifadesini kullandı.  

whatsapp-image-2024-01-07-at-15.19.59-(1).jpeg

ERDOĞAN: SON SÖZÜ MİLLETE BIRAKACAĞIZ

AK Parti ve Cumhur İttifakının 31 Mart seçimlerinden başarıyla çıkacağına inandığını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Milletimizin tercihinin başımızın üzerinde yeri vardır. Bizde millete küsmek, hakaret etmek asla söz konusu olmaz. 15 Ocak’ta sahaya inip çalışmaya başlayacak, son sözü milletimize bırakacağız. Yapacak daha çok işimiz, ülkemize kazandıracak daha çok eserimiz, milletimize yapacak daha çok hizmetimiz var. Büyükşehirlerimizin tamamını gerçek belediyecilik katarına dahil etmek istiyoruz’’ dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonunda 11 Büyükşehir Belediye Başkan adayını teker açıkladı ve sahneye davet etti.      

 

ERDOĞAN: KOCAELİ ADAYIMIZ YENİDEN BÜYÜKAKIN

Aday tanıtım töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Kocaeli büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda mevcut belediye başkanımız Tahir Büyükakın ile yola devam ediyoruz’’ sözleriyle Büyükakın’ın yeniden adaylığını ilan etti. Cumhurbaşkanının adaylığını açıklamasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Veysal Tipioğlu, Cemil Yaman, Sami Çakır, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirtaş, AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan sahneye davet edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sahnede Başkan Büyükakın ve beraberindekilerle elini havaya kaldırarak salonu dolduranları selamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir süre sahnede Başkan Büyükakın ile sohbet ederek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde başarılar diledi.  

 

BÜYÜKAKIN: MUTLU ŞEHİR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

Programın ardından bir değerlendirme yapan Başkan Büyükakın, ‘’Cumhurbaşkanımızın katılımıyla düzenlenen programda partimizin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilmek benim için büyük bir gurur kaynağıdır. Sayın Cumhurbaşkanımıza beni bu göreve yeniden layık gördüğü için teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımıza Kocaeli’ye olan sevgisi ve ilgisi için de ayrıca teşekkür ediyorum. Geride bıraktığımız 5 yıllık süreçte Kocaeli’de yaşayan 7’den 70’e herkese ve Kocaeli’nin her köşesine elimiz değdi, hizmetlerimiz gitti, eserlerimiz yükseldi. 5 yılda ne söz verdiysek imkânlar ölçüsünde yerine getirdik. Kocaeli’ni yine Kocaelililerle, Kocaeli halkıyla birlikte yönettik. Kocaeli’nin her bir ferdine 5 yıl boyunca verdikleri destek ve hizmetlere katılımları nedeniyle de ayrıca teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimlerinde halkımızın yeniden teveccüh göstermesiyle daha büyük bir inanç, kararlılık ve azimle hizmet etmeye devam edeceğiz. Mutlu Şehir Kocaeli bizim için varılması gereken bir hedef, sonu olmayan bir idealdir. Kocaelimizle beraber bu yolda çalışmaya ve eserler üretmeye inşallah 5 yıl daha devam edeceğiz’’ açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim