• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:42Güneş 06:15Öğle 13:09İkindi 16:53Akşam 19:53Yatsı 21:19
    • 15°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9548.09 -1.36
  • Altın: 2490.038 0.04
  • Dolar: 32.5015 -0.08
  • Euro: 34.5457 0.12

Covid-19 ile gribi ayıran test Gebze’de

Anında sonuç veren test kitleri ile aynı zamanda bağışıklık sisteminizin durumunu öğreniyor, griple, covid-19 bu test ile birbirinden ayrılıyor.
Covid-19 ile gribi ayıran test Gebze’de

Sağlık Bakanlığı’nın bölgemizden başlayarak, Türkiye’nin bir çok noktasında covid-19 testi yaptırması konusunda yetkilendirdiği, Gebze Teknik Üniversitesi’nde üretilen testleri, Kocaeli Sanayi Odası desteği ile sanayi de uygulayan Aker OSGB, Gebze’ye hızlı test kitlerini ve son teknolojik ürünleri de getirdi.

SON TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ GEBZE’DE

PCR Yönetimi ile artık grip ile covid-19 hastalıkları birbirinden ayrılıyor. Dünya’da pandemi ile mücadelede geliştirilen her uygulama aynı tarihlerde Gebze’ye taşınıyor. Sanayi’de çalışan işçilerin ayağına kadar götürülen test kitlerini de ilk uygulayan firma olan Aker OSGB, şimdide son teknoloji ürünü olan PCR Testlerini Gebze’de uyguluyor. Bu test covid-19 tespiti yaptığı gibi, grip ile covid-19’u da birbirinden ayırıyor.

ANINDA SONUÇ ALABİLİYOR

Geçtiğimiz günlerde kullanılmaya başlanan ve başarı oranı yüzde 99 olan hızlı test kitleri de Aker OSGB ve Acıbadem Hastanesi güvencesi, Sağlık Bakanlığı onayı ile Gebze’de uygulanmaya başlandı. 5 dakika içinde sonuç alınabilen testler, kurumsal ve kişiye özel uygulanabiliyor. Covid-19 hastalığının sonuçlarının yanı sıra bağışıklık sistemi hakkında da sonuçları göreceğiniz testler, iş yeri ve kişiye özel uygulanabiliyor.

MİLLİ MÜCADELENİN BİR PARÇASI

Aker OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Eren Ertuğrul Işık, ilk günden itibaren pandemi ile mücadele de, etkin rol almak adına önemli adımlar attıklarını belirterek, “sanayi de test kitlerinin uygulanması çalışmasına başlarken de, biz öncelikli olarak olaya Milli Mücadele olarak baktık. Dünya’yı etkisi altına alan pandemi de, Ülke olarak ne kadar çok başarı sağlarsak, ne kadar hızlı sürede, en fazla insana ulaşırsak, bunu Ülkemiz adına kazanılmış bir zafer olarak gördük. Sanayiye yönelik test kiti uygulamasında on binlere ulaştık. Sadece bölgemiz de değil, bir çok farklı İl ve İlçelerde de çalışmalarımız sürüyor.” Dedi.

GELİŞMELERİN TAM GÖBEĞİNDE OLDUK

Işık, pandemi ile mücadele de sürekli yeni gelişmeler yaşandığını belirterek, “3 günde sonuç alınan testlerden sonra, bir günde sonuç veren test kitleri gelişti. Şimdi anında sonuç veren test kitleri ve aynı zamanda kişiinn bağışıklık sisteminin durumunu ortaya koyan, covid-19 ile gribal enfeksiyonu birbirinden ayıran kitler gelişti. Biz bu gelişmeleri daha üretim aşamasından itibaren takip ediyoruz. Her türlü gelişmenin tam olarak göbeğinde yer alıyoruz ve Sağlık Bakanlığımız, Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylanmış her ürünü aynı anda Gebze’ye getirmenin uğraşını veriyoruz. Şuan yeni geliştirilmiş test kitlerinin tamamı Gebze’de uygulanmakta. Kişiye özel ve iş yerlerine anında ulaşacak ekipman ve donanıma sahibiz” dedi.

SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ

Gebze ve çevresinde bağışıklık sisteminizin durumunu gösteren Antikor testleri, 5 dakikada sonuç veren hızlı test kitleri ve grip ile covid-19’u birbirinden ayıran PCR testlerine ulaşmanız çok kolay. 05447754023 nolu telefonlar ve www.akerosgb.com.tr adreslerinden sipariş verebilirsiniz. Kişi ve kurum şartı aranmaksızın, tüm testler talep eden vatandaşlara ulaştırılmaktı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim