• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8897.39 2.06
  • Altın: 2239.539 -0.21
  • Dolar: 32.3365 0.08
  • Euro: 35.1002 -0.30

Çocukların Ellerini Öptü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da ikamet eden 27 şehit yakını ve gaziye devlet övünç madalyalarını düzenlenen törenle tevcih etti. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen törenle, Cumhurbaş...
Çocukların Ellerini Öptü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da ikamet eden 27 şehit yakını ve gaziye devlet övünç madalyalarını düzenlenen törenle tevcih etti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen törenle, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da ikamet eden 27 şehit yakını ve gaziye devlet övünç madalyalarını tevcih etti. Törende ailelerin çocuklarıyla yakından ilgilenen Erdoğan, onların elini öptü.

Erdoğan’ın Devlet Övünç Madalyası ve Beratı tevcih ettiği şehit yakını ve şöyle:

“Gazi Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Özkaya, Gazi İstihkam Astsubay Başçavuş Ali Ayar, Gazi Piyade Çavuş Emrah Karaduman, Gazi Polis Memuru Emrah Kozan, Gazi Polis Memuru Erdem Orhan, Gazi Bakım Astsubay Başçavuş Fahri Bozkurt, Gazi Polis Memuru Fatih Kale, Gazi Polis Memuru Haluk Demirtaş, Gazi Jandarma Uzman Çavuş İsa Bulut, Gazi Polis Memuru Kadir Yanık, Şehit Piyade Uzman Çavuş Mahmut Kavak adına kızı Hülya Kavak, Gazi Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Tunç, Gazi Jandarma Üsteğmen Musa Kılıçaslan, Gazi Piyade Er Mustafa Aybayın, Gazi Polis Memuru Mustafa Gök, Gazi Jandarma Uzman Çavuş Muttalip Akıncı, Polis Memuru Nevzat Murat, Gazi Tankçı Uzman Çavuş Ömer İfrazlı, Gazi Emniyet Amiri Önder Çelik, Gazi Piyade Yüzbaşı Özgür Belen, Şehit İstihkam Uzman Çavuş Sercan Öztürk adına babası Ertan Öztürk, Gazi Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Serdar Şahinoğlu, Gazi Polis Memuru Veli Murad Taşlı, Gazi Jandarma Astsubay Başçavuş Veli Güven, Gazi Jandarma Komando Er Yavuz Papağan, Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Yusuf Akkuş, Gazi Jandarma Astsubay Çavuş Yusuf Taşkın.”

Devlet Övünç Madalyası tevcih töreni, 44 ilde eş zamanlı olarak yapıldı. İllerde valiliklerin organizasyonuyla madalyalar sahiplerine verildi. Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Kırşehir, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Samsun, Tokat, Trabzon, Uşak, Aksaray, Karaman, Bartın, Batman, Yalova, Karabük ve Osmaniye illerinde düzenlenen törenler kapsamında toplam 212 gazi ve şehit yakınına madalyaları verildi.

Törene; Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Başbakan yardımcıları Bülent Arınç ve Yalçın Akdoğan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kuvvet komutanları ve şehit yakını ve gaziler katıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim