• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:50Güneş 05:37Öğle 13:06İkindi 17:01Akşam 20:24Yatsı 22:04
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 8°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 10319.96 0.00
  • Altın: 2465.437 -0.05
  • Dolar: 32.2606 0.03
  • Euro: 35.0379 -0.32

CİVELEKTEN SERT AÇIKLAMA!

AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, CHP’li Haydar Akar’ın Cengiz Topel Havalimanı ile ilgili açıklamalarını eleştirdi. Civelek, “Elini taşın altına koymadan konuşmak kolay. Konuşmayacaksın. Bir kere olsun kendisi de Cengiz Topel’den uçmayı deneseydi keşke
CİVELEKTEN SERT AÇIKLAMA!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Haydar Akar önceki gün il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında Cengiz Topel Havalimanı’yla ilgili AK Part’li yöneticileri eleştirmiş, “Bunlarda Cengiz Topel’i işletecek kafa yok. Bu işi CHP’ye bıraksınlar. Biz o hava limanını işletiriz” demişti. Akar’ın “Bunlar” olarak ifade ettiği iktidar partisi AK Parti’nin İl Başkanı Mahmut Civelek’ten cevap gecikmedi. Civelek gazetemize yaptığı açıklama ile Cengiz Topel Havalimanı’ndaki gelişmelerden bahsetti ve muhalefete yükledi.
 
ŞİMDİLİK GELİŞME YOK
AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek şöyle konuştu: “Cengiz Topel Havalimanı’yla ilgili şimdilik bir gelişme yok. Ama elbet olacak. Önümüzdeki günlerde çalışmaması gibi bir durum söz konusu değil. Muhalefetin eleştirmek yerine ortak akıl ortaya koyması ve fedakarlık yapması lazım. Biz defalarca toplantı düzenledik. Havalimanını yaşatmak için neler yapabileceğimizi konuştuk. Bu toplantıların hiçbirine muhalefet partilerine mensup olanlar katılmadı. Haydar Bey vekildir, konuşur. Onun işi konuşmakla. Bir kere olsun kendisi de Cengiz Topel’den uçmayı deneseydi keşke. Bir kere olsun buraya nasıl katkı sağlayabileceğini düşünseydi.
 
MAHKEMEYE GÖTÜRMEK OLMAZ
Muhalefet ederken, eleştirirken yapıcı olmak lazım. Konu bulamayınca, eleştirecek bir nokta göremeyince vur Cengiz Topel’den. Böyle olmaz. Muhalefet olarak ‘Her şey kötü’ demek, yapılanları mahkemeye götürmek olmaz. Ben CHP şöyledir filan demeyeceğim. Zaten genel merkez nezdinde siyaset yapılıyor. Bizim bu kent için neler yaparız diye düşünmemiz ve konuşmamız lazım. Tamam kent için bizim yaptığımız herhangi bir projeye, attığımız herhangi bir adıma muhalefet ediyorsun, peki bu kent için ortaya bir şey koyuyor musun? Alternatifini öneriyor musun? Hayır. Karşı fikir ortaya koymadan olmaz. CHP’nin bugün Kocaeli’de yaptığı, ders çalışmayan tembel çocuğun yapılan her sunuma itiraz etmesiyle aynı şey.
 
6 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAKLARMIŞ
CHP’nin il başkanı açıklama yapıyor, 6 milletvekili çıkaracaklarmış. Bu anlayışla, bu şekilde nasıl 6 milletvekili çıkaracaksın? Millet yapılanları görüyor. Puanını ona göre veriyor. Sen normal bir eleştiriyle, normal bir öneriyle gel başımızın tacına koyalım. Ama biri çıkıyor ‘Havalimanını go-kart pisti yapalım’ diyor. Bir başkası çıkıyor orada ineklerin otladığını söylüyor. Orası go-kart pisti olduğunda, orada inekler otladığında mutlu mu olacaklar bilmiyorum. Ayaklarını uzatıp keyif mi yapacaklar o zaman? Elini taşın altına koymadan konuşmak kolay. Konuşmayacaksın. Gel koy elini taşın altına. Gel sen de çabala havalimanı için, görelim.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim