• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:09Güneş 05:50Öğle 13:06İkindi 16:58Akşam 20:12Yatsı 21:46
    • 11°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 9°C Ankara
    • 13°C Rize
  • BIST: 10276.88 0.67
  • Altın: 2390.367 0.00
  • Dolar: 32.335 0.00
  • Euro: 34.7427 0.00

Civelek: Karşımızda rakip yok

AKP Kartepe 28. İlçe danışma Meclisinde konuşan Mahmut Civelek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde karşılarlında rakip olmadığını söyledi.
Civelek: Karşımızda rakip yok

AKP Kartepe 28. İlçe Danışma Meclisi Kartepe Necip Fazıl Kısa Kürek Kültür Merkezi'nde yapıldı. Danışma meclisine Kartepe Belediye Belediyesi Başkanı Hüseyin Üzülmez, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Kartepe Belediye Belediyesi Eski Başkanı Şükrü Karabalık, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Danışma meclisinde konuşan AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu topa tuttu.


YENİ VE ESKİ TÜRKİYE SEÇİMİ OLACAK
Açılış konuşmasını yapan AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, “Size demiştim ‘10 ağustos çok erken gelecek’ diye işte geldi. İnşallah başbakanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız. Burada önemli olan kalabalık olmak, Sadece ve sadece uzun adam için orada olacağız. Ona moral olmak için destek olmak için olacağız” dedi. Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu eleştiren Civelek, “Bu seçim yerel seçimler gibi değil burada karşıda rakip yok. Bunun nereden geldiğini, ismini kaç kere değiştirdiğini de biliyoruz. Başkanı olmak istediği yerin marşını bilmiyor” şeklinde eleştirdi. Hedeflediği oy oranını da belirten Civelek, “Bizim hedefimiz yüzde 61 bunu başarmaya çalışacağız. Kamu araştırmalarında şuan bu oran yüzde elli dört bandında görünüyor. Bu seçim eski Türkiye ile yeni Türkiye’nin arasındaki seçimdir” diye konuştu.


MHP VE BBP’YE SESLENDİ
Konuşmasının devamında Civelek Ekmeleddin İhasnoğluna destek veren MHP ve BBP’ne seslendi. Civelek, “MHP istiklal marşını bile okuyamayan birine nasıl oy vereceksin ?. Ey BBP Türk solu dergisini elinde sallayan birine nasıl oy vereceksiniz ? bu arkadaşlara gidip bunları anlatmak lazım onlar bunları bilmiyorlar farkında değiller” şeklinde konuştu. Konuşmasında Filistin’de yaşanan İsrail katliamına da değinen Civelek, “Orada yaşanan olaylara rağmen Türkiye’de rahatlık ve güven ortamı var” dedi.


YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ
Ardından konuşan Kartepe AKP İlçe Başkanı Hasan Kandaz, “Başbakanımıza olan vefa borcumuzu ödemek için çalışacağız. İnşallah 10 Ağustosta bu vefa borcumuzu Onu Cumhurbaşkanı olarak seçerek ödeyeceğiz” dedi. Bastırdıkları brandaları partililere vereceklerini söyleyen Kandaz, “Herkes bu brandaları uygun gördükleri yerlere assınlar. Biz afiş ve brandalarımız asıyoruz ancak bizden sonra gidip söküyor ve üzerine yazıyorlar yapsınlar biz yılmayacağız çalışacağız” şeklinde konuştu.


KİMSE BEYHUDE ÇALIŞMALARA GİRİŞMESİN
Kandaz, “Bizim bu muhabbetimizin ahengimizin devam etmesini istemeyenler var. Biz geçmişte nasıl bunu koruyup beraber çalıştıysak bugünde öyle olacak. Hiç kimse beyhude çalışmalar içinde olmasın. Bunu başaramazlar. Bırakalım bu kısır çatışmaları çekişmeleri hep beraber çalışalım zaten yedi düvelle mücadele ediyoruz. Bu gün kurumlar arasında bir çekişmeye lütfen kimse çekmesin” şeklinde konuştu.


TÜRKİYE BAŞBAKANA BORCUNU ÖDEYECEK
Kandaz’dan sonra kürsüye gelen Kartepe Belediye Belediyesi Başkanı Hüseyin Üzülmez, “1923 sonrası Türkiye’nin en önemli seçimini yapacağız. Çünkü bütün Müslüman dünyasının ve dünyanın takip ettiği bir seçim olacak. Bu seçimden sonra ataları gibi 600 yıl boyunca barış ve huzur getiren bir Cumhurbaşkanını seçeceğiz” ifadelerini kullandı. Üzülmez, “AKP teşkilatlarının her kademesinde bulunanların borçlarını verme zamanı gelmiştir. Başbakanımıza bu seçimde bütün Türkiye borcunu ödemelidir” dedi.

Etiketler: , , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim