• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:50Güneş 05:37Öğle 13:06İkindi 17:01Akşam 20:24Yatsı 22:04
    • 18°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 10526.72 2.00
  • Altın: 2472.776 0.25
  • Dolar: 32.2824 0.09
  • Euro: 35.0451 -0.37

CİVELEK: ÇİFT LİSTE OLMAYACAK

AKP 71. Danışma Meclisi Antikkapı Restaurant'ta gerçekleştirildi. Mecliste istişareler hakkında konuşan il başkanı Mahmut Civelek, " Çift liste olmayacak " dedi.
CİVELEK: ÇİFT LİSTE OLMAYACAK

AKP 71. Danışma Meclisi Antikkapı Restaurant'ta gerçekleştirildi. Danışma Meclisine, Milletvekili Sibel Gönül, İl başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim, İl kadın kolları başkanı Oya Tuncel, İl gençlik kolları başkanı Yusuf Akın, belediye başkanları, ilçe başkanları,ilçe gençlik ve kadın kolları ile çok sayıda partili katıldı. Açılış konuşmasını yapan il başkanı Mahmut Civelek, Başbakan ile istişareler hakkında yaptığı konuşmaya değinerek, " Başbakan iki listeli yerler istemediğini, illerde ve ilçelerde istişareli olun dedi" diye konuştu

 

ÖTEKİLEŞTİRDİLER

Danışma Meclisi'nde açılış konuşmasını AKP İl Başkanı Mahmut Civelek gerçekleştirdi. Civelek, "Bu davaya çok kimseler hizmet etti. Birisini astılar, birisi zehirlediler birini de darbe ile indirdiler. AKP böyle bir ortamda kuruldu. 4 tane ağaç için gezi parkını tahrir meydanına çevirdiler. Milletimizi ötekileştirdiler. Biz hep beraber istiklal mücadelesine girdik. Sadece partiler ile değil, siyasi çetelere ve paralel yapıya karşı 13-0 yaptık. Muhtar bile olamaz denilen adam bu milletin başına başkomutan oldu" dedi.

 

MİLLET KENDİNİ BULDU

Konuşmasına devam eden Civelek, "Artık yeni Türkiye bitti. Eski Türkiye'de darbeler var. bir sağdan bir soldan asılmalar var. Yaşı büyütülerek asılmalar var. CHP'nin zulümlerini anlatmaya kalksak buna günler yetmez. Şimdi son tümsekte 2015 seçimlerindeyiz. Kan akan bir İslam coğrafyası var. Bize sığınanlar var, ama içerden çatlak sesler çıkıyor. Bu memlekette çok sorunlar çözüldü. Ortaokullarda başörtüsü serbest bırakıldı. Düne kadar inançlarımız ile oynayan CHP zihniyeti yine hortladı. Yalova'da da bir rakıcı var, çıktı 'Bu Cumhuriyet'e meydan okumaktır' dedi. Siz yıllardır bu millete meydan okuyorsunuz. Artık millet kendini buldu, özgürce yaşayabiliyorlar" diye konuştu.

 

ÇİFT LİSTE OLMAYACAK

Başbakan'ın istişareler hakkındaki sözlerini de ileten Civelek, "Başbakan iki listeli yerler istemediğini, illerde ve ilçelerde istişareli olun dedi. Biz de aynı Ankara nasıl genel seçimlerden güçlü çıktıysa kongrelerden daha güçlü çıkacağız. En iyi ilçe başkanlığını ben yaparım diyenler olabilir. İstişareden sonra genel merkez kalsın derse o ilçe başkanı  kalacak. Kimse aday olmayacak. Eğer genel merkez  ilçe başkanını uygun görmezse başka adaylar çıkabilir. Ancak burada çıkan adaylar aday gösterilecek olanın etrafında toplanarak kaydıyla olacak. Bu dava büyük dava şimdi Konyalı bir yetimin omuzlarındadır. Bugünden sonra bizden çatlama bekleyenler olacaktır. Ama bunlar olmayacak ve ilçelerde yaptığımız kongrelerin güçlenerek çıktığımız kongreler olacaktır. Bu danışma meclisi son meclisimiz olabilir. İlçe başkanları olarak söylemiyorum, dört yıldır burada görev yapıyorum. Çalışmalarınızdan dolayı hakkınızı helal edin" diyerek sözlerini bitirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim