• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:12Güneş 05:52Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:10Yatsı 21:43
    • 11°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 10208.65 1.62
  • Altın: 2395.066 -1.33
  • Dolar: 32.3403 -0.46
  • Euro: 34.7603 -0.24

CİVELEK: CHP'NİN NE OLDUĞUNU İYİ BİLİYORUZ

AK Parti Kartepe İlçe Başkanlığı Daraltılmış 29. Danışma Meclisi'nde konuşan il başkanı Mahmut Civelek, CHP'yi eleştirerek, "Onların ne olduğunu iyi biliyoruz" dedi.
CİVELEK: CHP'NİN NE OLDUĞUNU İYİ BİLİYORUZ

AK Parti Kartepe İlçe Başkanlığı 29. Danışma Meclisi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Danışma Meclisi'ne İl Başkanı Mahmut Civelek, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe ilçe başkanı Hasan Kandaz, ilçe gençlik kolları başkanı Can Öztürk, ilçe kadın kolları başkanı Sevim Balaban, mahalle başkanları ve partililer katıldı. Kartepe ilçe başkanlığı için ismi geçen Mustafa Kocaman, Hatice Bilecen ve Fahim Kılıç isimleri de danışma meclisine katılanlar arasındaydı.

HEYECAN KALMADI

Danışma meclis toplantısında açılış konuşmasını ilçe başkanı Hasan Kandaz yaptı. Kandaz konuşmasına ilk olarak Civelek'in sorusu ile başlayarak, "Civelek salona girdiğin neden salon boş diye sordu, ben de tek liste olursa insanlarda heyecan kalmaz dedim" diye konuştu. Konuşmasına devam eden Kandaz, "Biz her seçimde başarıdan başarıya koştuk. Yerel seçimlerde yüzde 40 ile seçimi kazandık. İnsanlar yeni yeni birbirini tanıyordu, bu yüzden bu rakam azımsanacak bir rakam da değildir. Başarılar benim başarım değildir, başarıyı şahsımız ile bağdaştırmayız. Belki bir daha danışma meclisi toplantısı yapamayabiliriz bu yüzden hatırlatmak istedim. Kongre sürecinden alnımızın akı ile çıkacağımızı düşünüyorum. Bizim Yeni Türkiye hedefimiz var ama yeni Kartepe hedefimiz de var" şeklinde konuştu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez yaptığı konuşmada ise kongre sürecinde vefa ve saygının ön planda olması gerektiğini belirterek sözlerine başladı. Üzülmez, "Büyük usta ülkeyi dizayn etti. Cumhurbaşkanımız kimsenin söyleyemeye cesaret edemediği konuları dünyaya haykırdı, dünya lideri olmanın gerekliliklerini yerine getirdi. AKP'de fitne ve fesata yer yoktur.Partimiz yoluna devam ediyor. Bizler yazılan yeni Türkiye tarihin sayfalarına giriyoruz. Bu partide makam ve mevki değil hizmet  ön plandadır. Teşkilat seçimlerinin partimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Kongre sürecinde vefa ve saygının ön planda olmasını diliyorum" dedi. 

RAKICILAR,BİRACILAR DİYE AYRILDILAR

İl Başkanı Mahmut Civelek ise yaptığı konuşmada, "Salonun boş olduğu sordum ama mahalle başkanlarına eksiklik olduğunu ve daraltılmış danışma olduğundan dolayı böyle olduğunu öğrendim. Ne zaman bir sıkıntımız olsa buraya gelirim. Kendinize haksızlık etmeyin, bu makamlar kimseye aittir. Elbet ilçe başkanları da gidecektir. Ama bunlar bir başlangıçtır. 12 ilçemizi dolaştık, diğer illerde olmayan istişareleri yaptık. Bizler kongre sürecinden güçlenerek çıkacağız. Genel merkez Kandaz derse yolumuza devam edeceğiz, başka isim isterse aday adaylarımıza bakacağız. Onlarla yola devam edeceğiz. Diğerlerinin kongrelerinde kavga gürültü oldu. Birileri rakıcılar, biracılar ve üst kısımlar diye üçe ayrıldı. Salondan topallayarak zor çıktılar" dedi.

CHP'NİN NE OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Konuşmasına devam eden Civelek şunları da aktardı; "Müslümanlığı CHP'ye borçlu olduğumuzu söylediler. Ama biz onların ne olduğunu biliyoruz. 60'lar 70'ler ve 80'lerdeki darbeleri unutmadık, ülkenin Başbakanı'nı astığınızı unutmadık, Gezi Parkı'nda paralelciler ile iş birliği yaptığınızı da unutmadık. Ama bu millet 100 yıllık parantezi kapattı. Biz İstiklal Marşı'nı manifesto olarak kabul etmiş bir partiyiz. O marş koşan adamlar içindir. Biz gece gündüz çalışırız, hiç oturmayız. İslam coğrafyasında kan akanlar bunların hiç sesi çıkmadı. Bizim MİT'imiz var ama, IŞİD'in elindeki 49 vatandaşımızı gidip kurtardı. Parti olarak artık son tümsekteyiz. Biz düşersek arkamızda duran bizden medet uman insanlar da düşecek. 2015 seçimlerine az bir zaman kaldı, hepimiz yeni Türkiye için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim