• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 12°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8840.69 1.41
  • Altın: 2238.898 -0.25
  • Dolar: 32.338 0.08
  • Euro: 35.0747 -0.38

“Çirkin siyasetinize prim vermeyeceğiz”

AK Parti Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Saim Karakaya, son dönemde AK Parti İlçe Teşkilatı ve Dilovası Belediyesi ile ilgili yapılan asılsız iddialar hakkında açıklama yaparak, partisine ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e sahip çıktı.
“Çirkin siyasetinize prim vermeyeceğiz”

AK Parti Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Saim Karakaya bir açıklama yaparak hem partisine hemde Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e sahip çıktı. Karakaya yaptığı açıklama da siyasi yenilgilerinin vermiş olduğu hazımsızlıklarını yalan yanlış bilgilerle Dilovası’na ve Dilovası halkına öfke kustuklarını dile getirdiklerini belirtti.

ÇAMUR AT İZİN KALSIN SİYASETİ

Dilovası Belediyesi’nin ilçede ki tüm hanelere ayrım yapılmaksızın yapılan gıda yardımları hakkında yapılan haksız eleştirilere cevap veren AK Parti Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Saim Karakaya, SP’li meclis üyesinin Dilovası Belediyesi’nin yaptıklarını hazmedemediğini dile getirip “Meclis üyesinin yaptığı açıklama da Dilovası Belediyesi’nin yaptığı yardımların sanayicilerden toplanarak Dilovası halkına dağıtıldığını söyleyerek, Belediye Başkanımız Hamza Şayir’i ve partimizi siyasi şov yapmakla suçlamaktadır. Ne yazık ki kendisi bir meclis üyesi olmasına karşılık Dilovası’nda ne olup ne bittiğini bilmediği ortadadır. Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir tarafından ilçede bulunan 13 bin 500 haneye dağıtılan gıda yardımları tamamen Dilovası Belediyesi’nin kendi imkanları ile yapılan yardımlardır. Sanayicilerden toplanan belirli miktarda ki gıda yardım paketlerini görmek isteyenler Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde görebilirler onlar daha sonra gerçek anlamda ihtiyacı olan vatandaşlara tekrardan dağıtılacaktır. Kendisi de belediyenin meclis üyesi olarak gidip o gıda yardım paketlerini bizzat görebilir. Çamur at izi kalsın mantığı ile yapılan siyasi şovu ne yazık ki halkımız nezdinde itibar görmezken, sadece kendilerini tatmin ederek siyaset yaptığını zannetmektirler. Yalan ve yanlış beyanatlarla ne partimizi nede belediye başkanımızı karalayamayacaksınız.”dedi.    

 DİLOVASI HALKINA YAPILMIŞ HAKARETTİR

Siyasi hazımsızlığını Dilovası’nı küçük düşürecek açıklamalar yaparak sosyal medyada yazıp çizenlere de tepkiler gösteren Karakaya “Dilovası’nı küçük düşürerek sindirmeye çalışan birileri var ki onlara da yazıklar olsun diyorum. Aslı astarı olmayan yazıları ile sosyal medya şovu yaparak yapılan hizmetleri karalamaya çalışıyorlar. Üç beş taraftarınızla kendinizi kandırdığınız siyasetinize Dilovası halkı inanmıyor. Biz halka dokunan hizmetlerimizi yapmaya onların yanında olmaya devam edeceğiz.”dedi.

DİLOVASI’NI KARALAMAKTAN BAŞKA BİRŞEY YAPMIYORLAR

Ayrıca sadece yalan yanlış haberler yaparak gazetecilik yaptığını zannedenlere de cevap veren Karakaya, “Belediye Başkanımız Hamza Şayir’in göreve geldiği günden bu yana yaptığı hizmetler halkımız nezdinde büyük takdir görürken, ulusal anlamda da büyük yankılar uyandırmış ve sürekli gündem de yer almıştır. Yaptığı başarılı çalışmaları ulusal TV ve gazetelerde büyük yer alırken, hizmetlerini çekemeyen bazı kendini bilmez gazeteciler bu yapılanları karalamak için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Son olarak Belediye Başkanımız Hamza Şayir’in 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Sabah gazetesinde yer alan haberini insanları kandırarak haberin yokmuş gibi yazıp çizmeleri ne kadar gazetecilikten uzak olduğunun ve sadece tetikçilik yaptığının göstergesidir. Hemen hemen tüm gazetelerin Avrupa ve Anadolu baskısı şeklinde iki baskı halinde çıkmaktadır. Kocaeli ile ilgili tüm haberler Anadolu baskında yer almaktadır. Ama kalkıp Avrupa baskısı olan bir gazeteyi alarak haberin olmadığı şeklinde yalan haberleri ile belediye başkanımızı karalamaya çalışanlara müsaade etmeyeceğiz. Kimse Dilovası’nı yalan yanlış haberleri ile kendi menfaati ve çıkarları ile karalayamaz. Yapılan hizmetleri karalayamaz. Dilovası’nda yaşayan 50 bin insanın hakkına hukukuna saygısızlık edemez. Herkes milletin iradesine saygı duyacaktır.”dedi.

ÇİRKİN SİYASETİNİZE PRİM VERMEYECEĞİZ

Açıklamasına devam eden Karakaya, “Siz ne yaparsanız yapın Dilovası halkı size hiçbir zaman pirim vermeyecektir. Üç dönemdir halkımız AK Parti’ye güvenerek Dilovası’nda iktidar yapmıştır. Dilovası son üç dönemde aldığı ve alacağı hizmetlerle emin adımlarla yükselen şehir olma yolunda ilerlemektedir. Yenilgiyi hazmedemeyenlerin Dilovası’nı ve Dilovası halkını karalayan çirkin siyasetlerine, yalan ve iftiralarına hiçbir zaman prim vermeyeceğiz. Siz ne yaparsanız yapın bizim her zaman söylediğimiz gibi “Birileri konuşur AK Parti yapar” diyerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.”dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Sedat
30 Nisan 2020 Perşembe 00:05
00:05
Okudum herşey Saim karakayanın söylediği gibidir Dilovası halkını küçük düşüremez kimse elinize emeğinize saygı duymaları lazım Saim karakayada çok güzel konuşmuş
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim