İletişim Başkanlığının Twitter adresinden paylaşılan bilgilere göre, merkeze yapılan başvuruların cevaplanma oranı yüzde 91, ortalama cevaplanma süresi ise 14 gün olarak gerçekleşti. Bir önceki yıla göre CİMER'e başvurularda yüzde 10 artış oldu.
CİMER'e en çok İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa, Konya, Kocaeli, Mersin ve Hatay'dan başvuruldu. Bunların yüzde 94,5'i internet, yüzde 5,3'ü Alo 150, yüzde 0,2'si ise mektup ve faks yoluyla gerçekleştirildi. Başvuruların yüzde 49'unu şikayet, yüzde 33'ünü istek, yüzde 8'ini bilgi edinme, yüzde 5'ini ihbar, yüzde 5'ini de görüş ve öneriler oluşturdu.
CİMER'e en yoğun başvuru ise Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve güvenli bölge oluşturmak amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na ve Türkiye'nin otomobiline destek konusunda geldi. Paylaşımda, CİMER'in 2019 yılında Birleşmiş Milletler Uluslararası Telekomünikasyon Birliğinden "Bilgiye Erişim Kategorisi"nde şampiyonluk ödülü ve Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği'nden "Halkla İlişkiler Kategorisi"nde birincilik ödülü aldığına yer verildi.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10952.41 0.31
- Altın: 5777.726 0.66
- Dolar: 42.5064 -0.12
- Euro: 49.5527 -0.28
CİMER'e en çok başvuru Kocaeli’den!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (CİMER), geçen yıl 3 milyon 138 bin 233 başvuru yapıldı. En fazla başvurunun yapıldığı illerden biri de Kocaeli’den oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiDilovası'nda meydana gelen yangında 63 yaşındaki Asım Bal hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde bir konutta henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.
Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeTürkiye Basketbol Ligi’nin 13. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çayırova Belediyesi, sahasında ligin güçlü rakiplerinden Göztepe’yi konuk edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikKocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nin “Gonca Efeleri” adıyla oluşturduğu halk oyunları topluluğu Cumhurbaşkanlığı’ndan özel davet aldı.
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı17,1 milyar TL portföy büyüklüğüne sahip Zeray GYO’nun halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Pay başına satış fiyatı 13,00 TL olarak belirlenen halka arzın yaklaşık 2,04 milyar TL büyüklüğe ulaşacağı öngörülüyor.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim





























