• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 18°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

Çiler: Hedef, Gebze'yi Büyükşehir yapmak

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın da hazır bulunduğu iftar programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Çiler: Hedef, Gebze'yi Büyükşehir yapmak

Yakasında CHP rozeti olmasına rağmen herkesi kucaklayacağını ifade eden Çiler, hedefinin Gebze’yi Büyükşehir yapmak olduğunu söyledi.

BUGÜN SİZLERE VEDA ETMİYORUM

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın da hazır bulunduğu iftar programında Çiler, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Coşkulu bir konuşma yapan Çiler,  “Mustafa Kemal Atatürk ‘basın milletin müşterek sesidir’ der. Benim hem iş hayatımda olsun, oda hayatımda olsun ben basından hep bir destek gördüm. Bütün basın mensubu arkadaşlarıma özel bir teşekkürü borç biliyorum. Bugün veda etmiyorum. Bu bir görev değişikliğidir. Gebze Ticaret Odası’nda birlikte görev yaptığım bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gözüm arkada değil. Odayı çok güvenilir arkadaşlara teslim ettik. Gebze Ticaret Odası takip eden değil, takip edilen oda oldu. Siz bunu biliyorsunuz." dedi.

BURADA SİYASET YAPMAYACAĞIM

Bu mübarek günde burada siyaset yapmayacağım. Hepimiz yıllardır siyasetle iç içeyiz. Ben 12 saat değil, 24 saatte çalışsam hiç yorulmayacağım. Bunu burada beni yalnız bırakmayan dostlarım sayesinde anlıyorum. Birbirimizi incitmeden, seven, sayan, uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye düşünüyoruz. Ülkemizde üretimde bir yere gelindi evet. Ancak daha alınacak çok fazla yol var. Her fabrika bir kale olmalı. Ancak o zaman ülkemiz hak ettiği seviyeye ulaşır. Bu bölgenin, Kocaeli’nin bir milletvekili vardı. Alaattin abimiz vardı. 404 projesi ile bölgemize imza atmıştı. Belki hiçbirimiz bir Alaattin abi olamayız. Ancak çabalayacağız. Bölgemiz ve kentimiz için çabalayacağız.

BANA HEP SİYASETE GİR DEDİNİZ

Bana hep siyasete gir dediniz. Benim bulunduğum kurum tarafsız olmamı gerektiriyordu. Ancak bugün ülkenin büyük bir mücadeleye ihtiyacı var. Cüzdanını değil ülkesini düşünen kimselere ihtiyacı var. Bu sebeple ben öne çıktım. Bölgemiz seçmen yoğunluğuna sahip. Ben bütün siyasi partilerden Gebze bölgesindeki adaylara seçilebilir sıralarda yer vermesini istiyorum. Biz Ankara’da bir ekip olacağız. Bölgemiz için çalışacağız.  Kocaeli Şehir Hastanesi açıldı. Ancak bizim bölgemizdeki eğitim ve araştırma hastanesi hala faal değil. İnsanlar Umuttepe’ye gidiyor. İlk işimiz bu hastanenin işlevsel bir hale gelmesi olacak. Ardından üretime önem vereceğiz. Tüketim toplumu değil, üretim toplumu olacağız.

HEDEFİMİZ BÜYÜKŞEHİRLİ İL OLMAK

6 Şubat’ta bu ülke çok büyük bir felaketle karşı karşıya geldi. Bütün Türkiye’e tek yürek oldu. Peki oradaki müteahhit arkadaşlar mı hatalı sadece? Mecliste hala torba yasada imar affı vardı. Bilinçli kentler inşa etmemiz gerekiyor. Bugün afet yaşanan o bölge Türkiye’nin tahıl deposu. O bölgeyi bir an önce ayağa kaldırmamız lazım. Yoksa ülke olarak çok büyük sorunlar yaşayacağız. Arkadaşlar biz büyükşehir statüsünde bir il olmak istiyoruz. Ben sabretmesini de, seyretmesini de, şükretmesini de biliyorum. Gebze’ye geldiğimden beri ne istediysem başardım. Ben kendimi vitrine çıkarmak için gitmiyorum, Gebze’yi vitrine çıkarmak için Ankara’ya gidiyorum arkadaşlarım” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim